Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Anthimox »

Ο Κούρτιτς έπεσε δίδυμο με τον Καντουρί στην Τορίνο. Ήταν η καλύτερη χρονιά της Τορίνο - 7η θέση και Ευρώπη.
Κούρτιτς πουλήθηκε μετά και έσπασε το δίδυμο.
Μήπως προορίζεται για βασικό οχτάρι ο Καντουρί;

Να πάμε δηλαδή με Κούρτιτς - Καντουρί - Καγκάβα τριάδα στα χαφ με Αγκούστο - Τσιγγάρα - Σβαμπ να μπορούν να καλύψουν στις θέσεις 6 και 8. Στο 10 πέρα από Καγκάβα έχουμε μόνο Μπίσε και Ουάρντα, δηλαδή τελικά ίσως να μην έχουμε και κανένα. Δεν ξέρω αν Ζίβκοβιτς μπορεί να παίξει στο 10.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν θα πάρουμε άλλο οχτάρι, αλλά δεκάρι. Περιμένω ακόμη τρεις μεταγραφές. Εξτρέμ, αριστερό μπακ και δεκάρι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

DimitrisS έγραψε:Ε μια απο τα ιδια πως ειναι ρε Τζος; Δηλαδη εχεις κρινει εσυ ηδη οτι ο Κουρτιτς δεν ειναι αναβαθμιση στα χαφ μας;

Περσι το βασικο μας διδυμο στα χαφ ηταν το Σβαμπ-Ελ Καντουρι, εχοντας και καποια πολυ καλα παιχνιδια και προς το τελος το Σβαμπ-Αουγκοστο (σε αλλο συστημα κυριως).

Δηλαδη το Κουρτιτς-Σβαμπ ή το Κουρτιτς-Ελ Καντουρι ή το Κουρτιτς-Αουγκουστο για βασικο διδυμο δεν ειναι αναβαθμιση;

Κι αν πιστευεις οτι δεν ειναι, που το στηριζεις;

Ε δεν μπορει ρε φιλε παικτη βασικο τοσα χρονια Serie A, να λεμε οτι δεν ειναι αναβαθμιση για τον ΠΑΟΚ.
Στα χαρτια τουλαχιστον ειναι, και καλη αναβαθμιση κιολας.
Δεν μου αρκει ρε φιλε το να ειναι ο Κουρτις λιγο καλυτερος του Αγκουστο για να θεωρησω οτι η γραμμη αναβαθμιστηκε.Δεν βλεπω κατι το καινουριο σε χαρακτηριστικα σε αυτα τα διδυμα σε σχεση με περσι.Ουτε καθετη κινηση βλεπω,ουτε περισσοτερη αθλητικοτητα βλεπω,οπως εγραψε και ο seaman ισως βλεπω εναν πιο δυνατο Ελ Καντουρι,πιθανοτατα εναν καλυτερο υποδοχεα σε σχεση με τον Αγκουστο αλλα ιδιαιτερη αναβαθμιση στα χαφ εγω δεν βλεπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 15 Ιούλ 2021, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Για να παρουμε δεκαρι θα πρέπει να βρούμε να σπρωξουμε καπου Μπισε Καγκαβα και Ουαρντα...
Και αντε ο Ουαρντα εχει περαση στις μικρομεσαιες του ελλαντα. Οι αλλοι δυο μονο με αποδεσμευση φευγουν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ε ο μπισε ρε φιλε ειναι σιγουρα παρελθον δεν κανει καν προετοιμασια ενω ειναι ο χειροτερος σε φυσικη κατασταση αυτο λεει πολλα...προφανως η αποφαση παρθηκε γτ αλλιως δεν θα ηταν με την εθνικη τωρα αν τον υπολογιζοτανε...στη φοτο προχθες ειχε κατι μαγουλα και μια κοιλια τρομακτικη...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μα ολα αυτα που αναφερεις ομως δεν μπορεις να τα δεις, οχ σε ενα βινετακι αλλα και σε ενα ματς ολοκληρο.

Δηλαδη αν η Παρμα (νομιζω το βιντεακι μονο απο Παρμα ειχε στιγμες) εχει επιλεξει να παιζει με τετοιο τροπο που πρεπει το χαφ της να τραβιεται πλαγια για τον χ,ψ λογο, σημαινει οτι ο Σλοβενος δεν εχει καθετη κινηση;

Ενας καλος ποδοσφαιριστης μια χαρα μπορει να κανει και καθετη κινηση και πλαγια να βγει.
Αναλογα το τι του ζηταει και ο προπονητης.

Ας τον δουμε τον ανθρωπο, δεν μπορει να τον ζητουσαν συνεχως ομαδες απο Ιταλια κι αφου μαλιστα τον ειχαν δανεικο ενα χρονο μετα να τον αγοραζαν. Κατι θα βλεπανε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δηλαδή μπορούσανε να πούνε στον παίχτη μην πας στην εθνική, που μπορεί να την είχε και απωθημένο. Με τον Αουγκούστο το ίδιο έγινε;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε ποια περσινή παρμα. Η ομάδα ήταν τραγική και καταδικασμενη. Βάλτε βιντεακια από σπαλ να φτιχτειτε με πάνω κάτω και κίνηση κάθετη μες στην αντίπαλη περιοχή και κεφαλιές.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παράξενο πράγμα, σε τέτοια ηλικία να τον δίνουν δανεικό για δύο μάλιστα χρόνια. Δηλαδή το κέρδος της Πάρμα ποιο είναι;

Από εκεί και πέρα ο παίκτης είναι σίγουρα αρκετά καλός. Προσωπικά προτιμούσα ξεκάθαρα τον Σίλβα αλλά δεν είμαι σε θέση να επιχειρηματολογήσω ιδιαίτερα.

Ελπίζω να ξέρουν τι χαρακτηριστικά ψάχνουν και τι φέρνουν στην ομάδα.

Όλοι όσοι έχουν το θάρρος της γνώμης τους, μιλάνε με σιγουριά για τα αθλητικά του στοιχεία. Εγώ θα ήθελα πολύ να μάθω και τα τεχνικά του, πέρα από το σουτ οβίδα που έχει.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

renegade έγραψε:Δεν υπάρχει και κανένα κοινό πέρα από την εμφάνιση
εγώ είδα τον κούρτιτς να μπαίνει σαν τρέιλερ στην περιοχή (σπανίως), όπως κάνει και ο σβαμπ, είδα να έχει ψηλό και δυνατό κορμί, γυμνασμένος, με εκτόπισμα που του δίνει τη δυνατότητα να κρατάει τη μπάλα, είδα να επιχειρεί συχνά μεγάλες μπαλιές, όπως κάνει και ο σβαμπ

δεν είδα σουτ εκτός περιοχής βέβαια, ούτε είδα καμία προσωπική προσπάθεια, ούτε είδα τάκλιν

μόνο από τα βίντεο αυτά, οπότε μπορεί να πέφτω εντελώς έξω
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Συγνώμη για το off topic αλλα ρε μορτάκια είδα πιο πριν κατι πράγματα που λέγατε για τις ηλικίες και ένιωσα να μεγαλώνω ακαριαία!!
Εγω είμαι τον Σεπτέμβριο του 1989 και μέχρι να έρθει ο Σεπτέμβρης δηλώνω 31
Ο Σβαμπ είναι τον Σεπτέμβριο του 1990 και γράψατε οτι είναι στα 32!!!
Άσχετα που αυτός μοιάζει 35 και εγω 26 :D

Και για να είμαι και on topic... Κούρτιτς καλή κίνηση αλλά τελείως διαφορετικός απο ντειόλα και σίλβα που επίσης ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες..Αυτό μου δείχνει οτι θα πάρουμε και άλλο χαφ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μπερδεμα.Θα το φαει το ξυλο η δε θα το φαει τελικα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

λεπον, αναλυτικο ραπορτο της αλητοφατσας

https://docdro.id/NG6vOvi

δειτε το και το συζηταμε :)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

joshua έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Ε μια απο τα ιδια πως ειναι ρε Τζος; Δηλαδη εχεις κρινει εσυ ηδη οτι ο Κουρτιτς δεν ειναι αναβαθμιση στα χαφ μας;

Περσι το βασικο μας διδυμο στα χαφ ηταν το Σβαμπ-Ελ Καντουρι, εχοντας και καποια πολυ καλα παιχνιδια και προς το τελος το Σβαμπ-Αουγκοστο (σε αλλο συστημα κυριως).

Δηλαδη το Κουρτιτς-Σβαμπ ή το Κουρτιτς-Ελ Καντουρι ή το Κουρτιτς-Αουγκουστο για βασικο διδυμο δεν ειναι αναβαθμιση;

Κι αν πιστευεις οτι δεν ειναι, που το στηριζεις;

Ε δεν μπορει ρε φιλε παικτη βασικο τοσα χρονια Serie A, να λεμε οτι δεν ειναι αναβαθμιση για τον ΠΑΟΚ.
Στα χαρτια τουλαχιστον ειναι, και καλη αναβαθμιση κιολας.
Δεν μου αρκει ρε φιλε το να ειναι ο Κουρτις λιγο καλυτερος του Αγκουστο για να θεωρησω οτι η γραμμη αναβαθμιστηκε.Δεν βλεπω κατι το καινουριο σε χαρακτηριστικα σε αυτα τα διδυμα σε σχεση με περσι.Ουτε καθετη κινηση βλεπω,ουτε περισσοτερη αθλητικοτητα βλεπω,οπως εγραψε και ο seaman ισως βλεπω εναν πιο δυνατο Ελ Καντουρι,πιθανοτατα εναν καλυτερο υποδοχεα σε σχεση με τον Αγκουστο αλλα ιδιαιτερη αναβαθμιση στα χαφ εγω δεν βλεπω.
Εσύ θες Galdames για να στρώσεις.
Αλλά δεν ήθελες.

Τί να σε κάνω. Τώρα πάρε τον Σλοβένο Σακχοφ και πολύ σου είναι. :)

(Χιούμορ κάνω)

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

rainmaker έγραψε:Παράξενο πράγμα, σε τέτοια ηλικία να τον δίνουν δανεικό για δύο μάλιστα χρόνια. Δηλαδή το κέρδος της Πάρμα ποιο είναι;
Η Πάρμα γλιτώνει 2,6Μ budget από το συμβόλαιό του.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

barlow4 έγραψε:Μπερδεμα.Θα το φαει το ξυλο η δε θα το φαει τελικα.
Χαχαχχαχα πάνε εσύ αεροδρόμιο και το αποφασίζεις εκείνη νη την ώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”