Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
TransferMania

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από TransferMania »

Τα παιδια αποτυπωσαν την αληθεια.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Πολύ δυνατά τα άρθρα στην κεντρική και μπράβο στους συντάκτες odi και blackgr4 για την παρρησία στην έκφραση της αντικειμενικής πραγματικότητας

Ένα κακό έχει η αλήθεια, όταν αναφέρεται σε προβλήματα

Ενοχλεί και πονάει η αλήθεια

Αλλά το πρώτο στάδιο στην επίλυση κάθε προβλήματος είναι πρωτίστως, κάποια στιγμή, να καταγραφεί και να αναγνωριστεί το πρόβλημα
Και στην κατεύθυνση αυτή, ήταν απόλυτα εύστοχα και τα 2 κείμενα

Ο έχων ώτα ακουέτω
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Συγχαρητήρια στους odi και blackgr4 για τις αναρτήσεις τους, στις οποίες περιγράφουν τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ναι, αλλά είστε off-topic :mrgreen:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Special 4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θέλω εδώ και πολλές μέρες να πω κάτι για ένα μέλος και κακώς το αφήνω εκκρεμότητα τόσο καιρό.

Θέλω να δηλώσω την εκτίμησή μου στον Special4 που για πολύ καιρό θεωρούσα ότι δεν μπορώ να πω σε διάλογο μαζί του (παρ'όλο που προσπάθησα πολλές φορές) διότι οι απόψεις μου με έβρισκαν κάθετα αντίθετο και εκφράζονταν με τρόπο που στερούνταν επιχειρημάτων. Κυρίως, βασικά, το 2ο με ενοχλούσε.
Εδώ και πολύ καιρό με έχει εκπλήξει θετικά με τον τρόπο του στο φόρουμ, την ενότητα που εκπέμπει συχνά και του βγάζω το καπέλο, έχει ακυρώσει σχεδόν 100% την αρχική κακή εντύπωση που είχα σχηματίσει!

Μπορεί να μη σημαίνει τίποτα αυτό για εκείνον, απλώς ήθελα να το εκφράσω.
Μπάρκα, 1926 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Αμοιβαία η εκτίμηση
Ναι, έχει σημασία για μένα αυτό που λες και με χαροποίησε ιδιαίτερα που το διάβασα

Το ίδιο κ από εμένα.

Έχει πολύ καιρό, βασικά μετά το τελευταίο Πρωταθλημα, που πήραμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Λατρεύω να διαβάζω τον παπά,τον Μάκη,τον εβριτη,τον Ολλανδο,τον Ginola όταν μιλούν για ονόματα υποψηφίων παικτων. Κάνουμε ωραίο χαβαλε,ψάχνουμε πληροφορίες περνάμε καλά. Όταν δεν μένουμε στα ονόματα, αλλά μιλάμε για την λειτουργία της ΠΑΕ όχι γενικά και αόριστα, αλλά συγκεκριμένα ,ριχνοντας βολές προς συγκεκριμένα πρόσωπα με τρόπο που μοιάζει να δείχνει άτομο που βρίσκεται μέσα η πέριξ της ΠΑΕ και αυτά ΑΝΩΝΗΜΑ εσάς δεν σας ενοχλεί; Δεν θα πρέπει τουλάχιστον αυτός που δίνει αυτού του είδους τις πληροφορίες να τσεκάρεται με κάποιο τρόπο έστω από τους διαχειριστές του φορουμ; Είναι είδος πληροφορίας που δημιουργεί κλίμα,μπορεί να επηρεάσει κόσμο, Δεν ξέρω μπορεί να λέω και βλακειες.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Νομίζω ότι ο Ginola τουλάχιστον είχε τσεκαριστεί από τους διαχειριστές 2-3 χρόνια πριν.
Από την άλλη γιατί να μην συζητούνται στο φόρουμ κάποια πράγματα για την λειτουργία της ΠΑΕ; Αν αυτοί που τα λένε, έχουν αποδείξει το ποιον τους στο παρελθόν, αντιμετωπίζονται από τους υπόλοιπους ανάλογα. Όταν βγαίνουν τύποι σαν τον λουκα4 (αν δεν κάνω λάθος) και επαναλαμβάνουν αυτά τα οποία ακούνε στα ραδιόφωνα, και αυτοί αντιμετωπίζονται ανάλογα.
After all ένα διαδικτυακό καφενείο είμαστε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Είναι άλλο να λες τι κάνετε βρε λαλακες στην ΠΑΕ και άλλο να λες ότι ο Νικος κάνει αυτό,ο Γιωργης κανει το άλλο,ο Ιβαν το τρίτο,η Γκοντζαρεβα το τέταρτο και να το παρουσιάζεις και ως γνώση,όχι ως εκτίμηση. Τέτοιου είδους πληροφόρηση νομίζω ότι πρέπει να τσεκάρεται από τους υπεύθυνους του φορουμ. Ειναι γενική άποψη δεν στρεφομαι κατά καποιου τρέφω και εγω εκτίμηση στον GINOLA ασχετως αν διαφωνουμε κάποιες φορές. Ξαναλεω μιλάω μόνο για τσεκάρισμα από τους υπεύθυνους. Σεβομαι την επιθυμία για ανωνυμία από το υπόλοιπο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε αυτό γίνεται εδώ και χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αφού δεν έχουμε δημοσιογράφους, μόνο γραφεία τύπου. Κάποιος δεν πρέπει να ελέγξει την “εξουσία”; Αν κάποιος δεν κάνει καλά την δουλειά του, δεν πρέπει να μαθευτεί μπας και διορθωθεί; Ή φύγει; Για την ομάδα που αγαπάμε όλοι μιλάμε. Και νομίζω σε αυτούς που θέλουν να δουν φαίνεται αν κάποιος έχει ατζέντα ή όχι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λοιπον προχειρα σε δυο σεζον η μαυρη γατα εχει ανοιξειτα τοπικ
Τσαουσης(διαλύθηκε απο τους τραυματισμους) Τσιφτσης (τραυματιστηκε σοβαρα δε τον ειδαμε ),Μιχαηλιδης (τραυματιστηκε σοβαρα,καθε παιχνιδι και λαθος) Τζιμας (δε θα τον δουμε ποτε στον ΠΑΟΚ) .
Τον αφησατε και ανοιξε του Πενια. και καιροφυλακτει ν ανοιξει κι αλλο.Τι δεν καταλαβαινετε?
Καπου ωπα δηλαδη,δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Και δεν αναφέρεις το κορυφαίο παράδειγμα Κατ. Κατέστρεψε τον μέγιστο, τον καλύτερο όλων, το φαινόμενο νο2 , τον τιτάνιο τον τεράστιο Σάκη Παπάζογλου!!! Ανοιχτή πληγή είναι ο άτιμος!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μα όλοι ξεχνάτε κυρίως, εκείνο το καγκουρό, τον ΤΙΤΑΝΑ Τερις Άντονις.
Καταστραφηκε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χωρικός έγραψε:Και δεν αναφέρεις το κορυφαίο παράδειγμα Κατ. Κατέστρεψε τον μέγιστο, τον καλύτερο όλων, το φαινόμενο νο2 , τον τιτάνιο τον τεράστιο Σάκη Παπάζογλου!!! Ανοιχτή πληγή είναι ο άτιμος!
Το μόνο μου λάθος, το παραδέχομαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

theo-drama έγραψε:Μα όλοι ξεχνάτε κυρίως, εκείνο το καγκουρό, τον ΤΙΤΑΝΑ Τερις Άντονις.
Καταστραφηκε.
Κι αυτό σωστό. Πόσο μου άρεσε ο παίκτης αυτός!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”