Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από joshua »

Εχει κανα γαμο να παει? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Εκτος απο τα αρδοσαιτ που γραφουν για να γραφουν υπαρχει νεκρικη σιγη απο τοτε που Αλλαξε ο Coach ο Savvidis Junior σταματησε με εκεινες τις φοτο Oliveira που οπως φενεται πλεον ειναι απιθανο να γινει κατι εκτος απο τελος Αυγουστου με το πως θα εχει κλεισει το ροστερ. Πριν τις 18 η εκει στις 18 οταν πανε στο Horst πιστευω θα ειναι και το deadline που εχει δωσει ο Fereira ωςστε να μπορει να δουλεψει την ομαδα. Εχω απιστευτη περιεργεια παντως να δω και του κομμενους αλλα και τις νεες αφιξεις.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Στο ραδιόφωνο πάντως Κουβεντίδης - Τσορμπαρτζόγλου συμφώνησαν πως το αργότερο μέχρι Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο παίκτη στα χαφ.
Και μετά είχα μία αίσθηση deja vu και αισθάνθηκα να είμαι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ζώντας ξανά και ξανά την μέρα της Μαρμότας.
Τελικά θυμήθηκα. Την προηγούμενη Δευτέρα πάλι έλεγαν πως το αργότερο στα τέλη της εβδομάδας ο ΠΑΟΚ θα έχει νεό παίκτη στα χαφ.

Καμία πρόβλεψη για το τι θα λέγεται την επόμενη Δευτέρα;
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Παντως αυτο με τους χαφ ο ΠΑΟΚ πρεπει να το εχει προβλημα χρονια ολοκληρα καθε χρονο λεμε οτι θελουμε χαφ ή αμα εχουμε οτι χρειαζομαστε αναβαθμηση στα χαφ. Δεν θυμαμαι ποτε να λεμε ειμαστε κομπλε στα χαφ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρίξτε προβλέψεις για τους κομμένους,να γίνει κουβέντα.
Χάθηκε και ο Ναπολιτανος με τα χρωματιστά του τα σεντόνια.
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

Anthimox έγραψε:Στο ραδιόφωνο πάντως Κουβεντίδης - Τσορμπαρτζόγλου συμφώνησαν πως το αργότερο μέχρι Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο παίκτη στα χαφ.
Και μετά είχα μία αίσθηση deja vu και αισθάνθηκα να είμαι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ζώντας ξανά και ξανά την μέρα της Μαρμότας.
Τελικά θυμήθηκα. Την προηγούμενη Δευτέρα πάλι έλεγαν πως το αργότερο στα τέλη της εβδομάδας ο ΠΑΟΚ θα έχει νεό παίκτη στα χαφ.

Εδώ μέχρι προχτές ο τσορμπατζογλου έλεγε ότι θα πάρουμε μόνο έναν παίκτη και σήμερα άρχισε να λέει και για 2ρο προφανώς και τα λένε στην τύχη

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Εγώ είμαι βέβαιος ότι 31 Αυγούστου θα έχουν κλείσει όλα τα θέματα. Μην ρωτάτε την πηγή μου υποσχέθηκα να μην πω τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Δευ 15 Ιούλ 2019, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Sekeris έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Θα έπρεπε να είναι εφόσον δείχνει καλά στοιχεία αλλά στον ΠΑΟΚ τεινουμε να τρώμε τα παιδιά μας. Το ξένο πρότζεκτ είναι πιο νόστιμο κ το πληρώνεις κιόλας οπότε πρέπει να το δοκιμάσεις. Της Ακαδημίας πρέπει να βολέψουν οι συγκυρίες, να τον γουσταρει ο προπονητής κτλ κτλ
Ποιους έχουμε φάει μέχρι τώρα;
Δεν μπορεί κανένας να ξέρει πως θα εξελισσόταν κάποιος παίκτης αν έπαιρνε ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ, δίπλα σε έμπειρους παίκτες κ ικανους προπονητές κ με το όλο περιβάλλον να τον κρατάει προσγειωμένο. Γιατί ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει στην πρώτη ομάδα του νέους παίκτες (ξένους), που παιζουν σημαντικό ρολο, που είναι σοβαροί επαγγελματίες κτλ. Καλό παράδειγμα για τους πιτσιρικάδες της Ακαδημίας. Αν βάλεις τον πιτσιρικά να δουλεύει με τον Ακπομ κ τον Ζάμπα θα το πάρει χαμπάρι ότι για να παίξει πρέπει να ρίξει δουλειά. Τώρα αν πάει στον Βόλο η στον Αιγινιακο εσύ νομίζεις ότι ο ίδιος παίκτης θα έχει την ίδια εξέλιξη; Δε σου λέω ότι όλοι της Ακαδημίας πρέπει να πάρουν ευκαιρίες. Αλλα οι 3 καλύτεροι της φουρνιας. Είμαι ελαφρά αισιόδοξος πως ο Φερειρα θα δώσει κάποιες ευκαιρίες στους 3 που είπε. Ελπίζω να τους υπολογίζει σαν λύσεις. Γι αυτό κ δε συμφωνώ με το να υπάρχουν έμπειροι παίκτες στο ροστερ που να κάθονται να περιμένουν μπας κ χτύπησει κάποιος. Πχ Καρελης. Βάλε τον Γαιτανιδη. Νταμπλουχος ξε Νταμπλουχος
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

obanebane έγραψε:Ρίξτε προβλέψεις για τους κομμένους,να γίνει κουβέντα.
Χατζηισαίας, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Ενρίκε, Μίσιτς.
Άβαταρ μέλους
Religion

Δημοσίευση από Religion »

Παντως το ακουσμα ονοματων οπως Παλ(τ)ινια, Σετσινι, Τζεφερσον και λοιπων, μου προκαλει porca miseria. Οχι τιποτα αλλο, απλα υποτιθεται οτι ειναι το καλοκαιρι της ποδοσφαιρικης μας εκτοξευσης και το απωθημενο τοσων χρονων να μπουμε στους ομιλους(για εμενα προσωπικα μεγαλυτερο απωθημενο απο το πρωταθλημα). Περυσι οι χαρτινοι μας εκλεψαν, ουσιαστικα, την ευκαιρια να παμε απο το μονοπατι των πρωταθλητων. Στις συνειδησεις μη λοβοτομημενων, πρωταθλητες ημασταν ετσι κι αλλιως.Ηρθε η ωρα, το momentum, μετα απο μεγαλα στραπατσα και εμπειριες αποκλεισμων, να παιξεις all in και να συμμετεχεις για 1η φορα στα πολυ μεγαλα σαλονια. Εγω τον ΠΑΟΚ του Κολομπουρδα αγαπησα, αλλα ας δουμε και την κυριλε version... Πρεπει και πιστευω θα σκασει καποια στιγμη ονομα σοβαρου τσαμπιονσλιγκατου παικτου(μακαρι οχι 25 Αυγουστου). Καλυτερα, δηλαδη, ΠΟΡΚΥ-miseria παρα porca miseria. :pano:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Υπαρχει κανείς που αμφιβαλει ότι αν έπεφτε το παραδάκι, θα είχαμε ήδη τα 2 χαφ εδω?
Το χρήμα κινεί τον κόσμο.

Καπου κολλάει το ζήτημα. Είτε στα λεφτά της μεταγραφής, είτε στο ετησιο μπατζετ των παιχτών (μαζί με τους τραυματίες- ανενεργούς παίχτες).

Γνώμη μου είναι ότι κολλησε που κολλησε το θεμα λόγω αλλαγής προπονητή, πλέον ψάχνουν και την κατάλληλη value for money κινηση.

Είτε μία πώληση, είτε η είσοδος στο Τσου Λου, θα μας ξεκολλήσει...

ΥΓ.

Βαράτε ελεύθερα! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ας βοηθήσουμε κι εμείς με την ωρίμανση της μεταγραφικής πολιτικής της ομάδας:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Δευ 15 Ιούλ 2019, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

obanebane έγραψε:Ρίξτε προβλέψεις για τους κομμένους,να γίνει κουβέντα.
Χατζηισαίας, Δεληγιαννίδης, Ενρίκε .
Ο Κάτσε θα φύγει τελευταίος ,μέχρι να έρθουν και τα δύο χαφ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Δευ 15 Ιούλ 2019, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπα μαξιμε...δε νομιζω οτι ειναι τα γκαφρα το θεμα.

Η ομαδα ειχε κανει τις κινησεις της,απλα θεωρω οτι καποια παγωσαν ελεω προπονητη και πηγαν προς τα πισω.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Anthimox έγραψε:Στο ραδιόφωνο πάντως Κουβεντίδης - Τσορμπαρτζόγλου συμφώνησαν πως το αργότερο μέχρι Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο παίκτη στα χαφ.

λογικα μεχρι 10 σεπτεμβρη θα εχουμε παρει 2 παικτες..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”