Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

Είσαι παλικάρι. Όλα θα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα φανεί αν είμαι παλικάρι. Κατ' αρχήν θα πρέπει να αντισταθώ στο να δω τον αγώνα της Κυριακής.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μου ήρθε sms και e-mail για να κάνω το εμβόλιο, καθώς ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, όπως και όσοι έπαθαν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου από 01.12.2020 και μετά. Και οι δύο δόσεις θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο και επειδή έχουν 3 εβδομάδες διαφορά μεταξύ τους πρέπει να είναι της Pfizer.
Άντε να δούμε!
Λογικά ΝΑΙ, Αποστόλη.

Για το Pfizer είναι 21 ημέρες διαφορά, η πρώτη με τη δεύτερη δόση.

Νομίζω της Moderna είναι 28 ημέρες διαφορά η πρώτη με τη δεύτερη δόση και της AstraZeneca 84 ημέρες, η πρώτη με τη δεύτερη δόση.

Με το καλό!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Με το καλό Αποστόλη
Ένας ένας έρχεται η σειρά του βλέπω

Εγώ θα είμαι τελευταίος μάλλον
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα φανεί αν είμαι παλικάρι. Κατ' αρχήν θα πρέπει να αντισταθώ στο να δω τον αγώνα της Κυριακής.
Από την στιγμή που διάβασα αυτή την ανάρτηση σου, έχει κολλήσει το μυαλό μου.
- Είναι μεγαλύτερη η ένταση να δεις τον αγώνα και να τρέμεις κάθε λεπτό; ή να μην τον δεις και να σου φανεί το δίωρο αιώνας, άσε που δεν ξέρουμε αν σου έχει μείνει νύχι για νύχι στο τέλος. Τυραγνήθηκα αλλά ΔΕΝ αποφάσισα τι είναι καλύτερο -.
Και επειδή ούτε στο βιβλίο μου δεν μπορώ να αφοσιωθώ (1,5 ώρα 3 σελίδες) κατέληξα ότι μόνον εσύ ξέρεις, τι είναι καλύτερο. Θα πρότεινα πράξε ως συνήθως. Ελπίζω να ξεκολλήσω και να ησυχάσω.
Καλό ξημέρωμα.
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Γέρος έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα φανεί αν είμαι παλικάρι. Κατ' αρχήν θα πρέπει να αντισταθώ στο να δω τον αγώνα της Κυριακής.
Από την στιγμή που διάβασα αυτή την ανάρτηση σου, έχει κολλήσει το μυαλό μου.
- Είναι μεγαλύτερη η ένταση να δεις τον αγώνα και να τρέμεις κάθε λεπτό; ή να μην τον δεις και να σου φανεί το δίωρο αιώνας, άσε που δεν ξέρουμε αν σου έχει μείνει νύχι για νύχι στο τέλος. Τυραγνήθηκα αλλά ΔΕΝ αποφάσισα τι είναι καλύτερο -.
Και επειδή ούτε στο βιβλίο μου δεν μπορώ να αφοσιωθώ (1,5 ώρα 3 σελίδες) κατέληξα ότι μόνον εσύ ξέρεις, τι είναι καλύτερο. Θα πρότεινα πράξε ως συνήθως. Ελπίζω να ξεκολλήσω και να ησυχάσω.
Καλό ξημέρωμα.
Αν σας παρηγορεί μπαμπάδες μας, έχω να σας πω το εξής; Ο πατέρας μου πριν μια βδομάδα εμβολιαστηκε και όλα καλά καμιά παρενέργεια.
Παρηγοριά 2. Νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια.
Παρηγοριά 3. Όλα τα ματς τα ακούει από το ράδιο.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

στο Ισραήλ που έκανε ολος ο πληθυσμός το εμβολιο της φάιζερ, μια ομάδα ιατρών κ δικηγόρων έκανε μήνυση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της κυβέρνησης του κράτους, διότι διαπιστώθηκε πως το εμβόλιο έχει παρενέργειες στο ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, καταστρέφοντας τα αντισώματα, κάνοντας τον άνθρωπο πλέον ευάλωτο σε κάθε ιό.

Η μήνυση κατατέθηκε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την προηγούμενη εβδομάδα.

Καλημέρα σε ολους.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Καλημέρα! Να είστε καλά και να προσέχετε!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Καλημέρα από τη χιονισμένη Ελβετία

Εμβολιαστειτε παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Καλημέρα από την βροχερή Θεσσαλονίκη. Ακούτε τον (ελβετό) γιατρό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλησπέρα!
Εγώ όταν βλέπω τον αγώνα, είτε από την τηλεόραση είτε στο γήπεδο, συμμετέχω. Μετά το έμφραγμα δεν έβλεπα καθόλου ΠΑΟΚ, πλην των μη ιδιαίτερα αγχωτικών αγών κυπέλλου με ΑΕΛ και Λαμία. Αγώνα πρωταθλήματος είδα αυτόν με τον Άρη και τον βάζελο. Και με τους δύο απογοητεύτηκα και κάποια στιγμή ένιωσα και δυσφορία, γι αυτό θα συνεχίσω (αν τα καταφέρω) την αποχή.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αποστολή, υποστηρίζω ακράδαντα ότι τόσο η ιδέα όσο και η ουσία του ΠΑΟΚ απέχουν πολύ και είναι απείρως σημαντικοτερα από τα επιμέρους αποτελεσματα, που συχνά είναι ανούσια.

Προστάτεψε τον εαυτό σου, δεν θα κριθεί τίποτα από μια χρονιά που εξ αρχής σχεδιάστηκε για να πάει στραφι.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλησπέρα!
Εγώ όταν βλέπω τον αγώνα, είτε από την τηλεόραση είτε στο γήπεδο, συμμετέχω. Μετά το έμφραγμα δεν έβλεπα καθόλου ΠΑΟΚ, πλην των μη ιδιαίτερα αγχωτικών αγών κυπέλλου με ΑΕΛ και Λαμία. Αγώνα πρωταθλήματος είδα αυτόν με τον Άρη και τον βάζελο. Και με τους δύο απογοητεύτηκα και κάποια στιγμή ένιωσα και δυσφορία, γι αυτό θα συνεχίσω (αν τα καταφέρω) την αποχή.
Με όλο το θάρρος όταν δεν βλέπεις κάποιον αγώνα πως περνά το δίωρο ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τηλεόραση, βλέποντας κάτι άλλο. Τα αυτιά μου είναι κλειστά σε οτιδήποτε αφορά στον αγώνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”