...τα λέγαμε

Δεν την καταλαβαίνω την ειρωνία και προς τους παίχτες και προς τον προπονητή επειδή έδωσε ρεπό. Που ακριβώς είναι το κακό ώστε να πρέπει να του την πούμε ΚΑΙ για αυτό?Hermann έγραψε:Training report χθεσινο δεν ειχαμε. Παλι αδεια τους εδωσε;
Edit: Αδεια εδωσε. Μη τα κουρασει τα καημενα... Οτι να ναι
Δυστυχώς έτσι είναι.... Ελπίζω στο γήπεδο τα πράγματα να είναι διαφορετικά.....psykoman έγραψε:Φτανει ρε παιδια....φτανει ΕΛΕΟΣ...παραδινομαι...
Κι εγω δεν γουσταρω τον ρουμανο αλλα μερικοι εχετε παθει εμμονη με την παρτη του...η εμπαθεια ειναι μια λεξη πολυ ευγενικη για να περιγραψει την κατασταση...
υ.γ.Οταν το paokmania.gr γινει ξανα paokmania και οχι antiloutseskomania.gr οπως ειναι τωρα σφυριξτε να ξαναδιαβασω...
πολυ γκρινια ρε παιδια...πολυ γκρινια...πολυ γκρινια....πολυ γκρινια...ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....μα την παναγια τετοια γκρινια στην ζωη μου δεν εχω ξαναδει....ουτε απ την χειροτερη γκομενα...λιγη θετικη ενεργεια γαμω την πουτανα μου...ολα στο χερι μας ειναι....να δειτε που μολις επιστρεψει ο κοσμος στο γηπεδο θ αρχισουμε τις γκελες....αιντε φτανει με την ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Όσο δεν κάνουμε πωκήσεις, τέτοια θα έχουμεMANIAKOS έγραψε:Εχουμε εμμονές ολοι αλλα εχει ξεφύγει εδω με ραζ