Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Jairo

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Jairo »

Σε «καραντίνα» Μασούντ και Οικονόμου

...τα λέγαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Αρδογραφια απο τα lidl. Αδιαφορο και ανουσιο αρθρακι, το οποιο δεν χριζει σχολιασμου, αλλα σε κανει να αναρωτιεσαι για το ποσο ντενεκεδες πρεπει να μας θεωρουν τα αρδακια :?:

Οι πατρικές συμβουλές του Μιρτσέα στον Ραζβάν
........
Δημόσια απέφυγε να τοποθετηθεί, ωστόσο στις μεταξύ τους κουβέντες ασφαλώς και θα κατέθεσε τις απόψεις του και θα έδωσε κάποιες συμβουλές στο γιο του, μετά τα όσα είδε την περασμένη Δευτέρα. Στους κοινούς γνωστούς, που τον συνόδευαν στην Τούμπα, στάθηκε με θετικά λόγια για την αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει κι αυτά που δεν του άρεσαν.

Παρατηρώντας το ρόστερ του ΠΑΟΚ στάθηκε στο μεγάλο μ.ο. ηλικίας του. Η ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε απέναντι στον Ατρόμητο είχε μ.ο. 28 χρόνια και 3 μήνες. Για τον 72χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό της Τουρκίας η ιδανική ηλικία είναι γύρω στα 25 χρόνια, άλλωστε σε τέτοιους ηλικιακά ποδοσφαιριστές στηρίχθηκε το μεγαλύτερο διάστημα στη Σαχτάρ, κατορθώνοντας να εκτινάξει την ποδοσφαιρική αξία τους.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που τον προβλημάτισε ήταν η ταχύτητα των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου» και κυρίως ο ρυθμός στις επιθέσεις τους. «Πρέπει οι παίκτες να κυκλοφορούν πιο γρήγορα τη μπάλα», ακούστηκε να λέει, «να έχουν πιο γρήγορη σκέψη και να τελειώνουν τις φάσεις» Σουντουλιδης gazzetta
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Training report χθεσινο δεν ειχαμε. Παλι αδεια τους εδωσε;

Edit: Αδεια εδωσε. Μη τα κουρασει τα καημενα... Οτι να ναι
Giorgos_Sketos

Δημοσίευση από Giorgos_Sketos »

Hermann έγραψε:Training report χθεσινο δεν ειχαμε. Παλι αδεια τους εδωσε;

Edit: Αδεια εδωσε. Μη τα κουρασει τα καημενα... Οτι να ναι
Δεν την καταλαβαίνω την ειρωνία και προς τους παίχτες και προς τον προπονητή επειδή έδωσε ρεπό. Που ακριβώς είναι το κακό ώστε να πρέπει να του την πούμε ΚΑΙ για αυτό?
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Φίλε Γιώργο, ο Ράζβαν δε μου αρέσει αλλά το έχω αποδεχτεί οτί αυτός είναι ο προπονητής οπότε έχω κόψει τις γκρίνιες προς το πρόσωπο του (που δεν τις εξέφραζα ούτως ή άλλως εδώ μέσα, με εξαίρεση 1-2 φορές). Παρ΄ όλα αυτά, δε θεωρώ ότι είναι ένα απλό ζήτημα. Η ομάδα θέλει δουλειά, πρέπει να βελτιωθεί. Επίσης η ομάδα δεν έχει φέτος Ευρώπη. Επίσης η ομάδα μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, σε ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε γύρω στις 20 Αυγούστου περίπου (δηλαδή σε διάστημα 3 μηνών) έχει τρεις (3) δεκαπενθήμερες διακοπές. Επιπλέον, βρισκόμαστε μόλις 1,5 εβδομάδα μετά από το διήμερο ρεπό που παραχώρισε. Ναι, έχω θέμα με αυτό (όχι και με αυτό) γιατί δε βλέπω μία ομάδα που πετάει και φροντίζει ο προπονητής να τους ξεκουράζει αντίστοιχα αλλά βλέπω μια ομάδα που έχει σοβαρά θέματα να λύσει ωστόσο ακολουθούνται τακτικές... Στανόγεβιτς (με χαρισμένες απογευματινές προπονήσεις ενώ διαβάζω συνεντεύξη του Ποκετίνο που λέει ότι το καλοκαίρι κάνανε 3 φορές τη μέρα προπόνηση στη προετοιμασία). Οπότε, ναι ενοχλούμαι.

Ο Ίβιτς έδωσε πολύ λίγες φορές άδεια, σε μια χρονιά όπου η ομάδα είχε Ευρώπη, δεν είχε διακοπές για εθνικές κάθε τρεις και λίγο, απέδιδε πολύ καλύτερα μέχρι τον Φλεβάρη και εκεί κάπου αν δε κάνω λάθος ήταν που άρχισε να δίνει κάποιες άδειες παραπάνω.

Ξαναλέω δε τον κρίνω για τα πάντα, δυστυχώς για μένα, είναι αυτός, θα μείνει προπονητής, το δέχομαι. Αλλά το συγκεκριμένο με ενοχλεί αρκετά.

Αυτά :)
Giorgos_Sketos

Δημοσίευση από Giorgos_Sketos »

Αδερφέ συγκρίνεις ανόμοια πράματα και αναφέρεσαι σε πράματα που (υποθέτω) δεν ξέρεις απο πρώτο χέρι μονο και μόνο για να κάνεις κριτική στον Λουτσέσκου. Την 3πλή προπόνηση του ποκετίνο δεν την έχει κάνει κανείς προπονητής στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν εναι καλοί στη δουλειά τους? Η μπαρτσελόνα έχει αφήσει εδώ και μερικά χρόνια αυτό το μοντέλο προτοιμασίας και δουλεύει τη φυσική κατάσταση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το καλοκαίρι από περιοδεία σε περιοδεία και από φιλικό σε φιλικό είναι.

Ο Ίβιτς προφανώς και δεν έδινε ρεπό αφούπαίζαμε συνεχώς Κυριακή-Πέμπτη. Ξέρουμε την ένταση των προπονήσεων του Λουτσέσκου και του Ίβιτς?

Για να μην πολυλογώ και άλλο, υπάρχει ένα ολόκληρο επιστημονικό επιτελείο (+ τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό) που προφανώς και συνεργάζεται με τον προπονητή για την διαχείριση των παικτών. Άσε που κατά τη γνώμη μου, το ρεπό δεν έχει να κάνει με την σωματική κούραση, αλλά με την ψυχολογική αποφόρτιση. Γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε αφού φέτος έτσι όπως τα κάναμε, έχουεμ την δυναντότητα?
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Γιατί το κάναμε έτσι όπως το κάναμε επειδή είχαμε ελλιπή προετοιμασία. Εν πάσει περιπτώσει, όσο απαιτητική και κουραστική και να είναι η προπόνηση του Λουτσέσκου συγκριτικά με τον Ίβιτς: Πρώτον, δεν αποδίδει ούτε καλύτερα ούτε γενικά καλά (η ομάδα) και δεύτερον ξέρω ότι όταν έχουμε θέματα, δουλεύουμε να τα λύσουμε. Είχαν χρόνο να πάρουν ανάσες φέτος, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Και αν η προπόνηση έχει τέτοια τρομερή ένταση και χρειάζονται τόσο πολύ την άδεια για αποφόρτιση, κάτι δε γίνεται καλά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στην Ριζούπολη παίξαμε απέναντι σε 10 για 60 λεπτά δεν καταφέραμε να βάλουμε καν γκολ.Πετυχαμε τα τυριά μετά από συνεχής 3-4ρες και 3 αλλαγές προπονητών,προηγηθήκαμε και ένα ημίχρονο αλλάζαμε πασούλες για να κρατήσουμε το σκορ,μηδέν εις το πηλίκον. Πήγαμε στο τηγάνι με τον γαύρο σε κρίση και με αρκετές απουσίες μια από τα ίδια.Στο αγαπημένο μας ΟΑΚΑ η ξαδέρφη είχε μόλις χάσει τον Μάνταλο και έμεινε με 10 στο 8,βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας.Τωρα στη Νέα Σμύρνη βρίσκουμε τον νιονιό στα χειρότερα του εδώ και αρκετά χρόνια,με Μασούντ και Οικονομου εκτός και τους πάντες να τρώγονται μεταξύ τους.Πραγματικα θα πρόκειται για κατόρθωμα αν έρθει το 0 στα 6...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μας δίνουν το πρωτάθλημα και αδυνατούμε να το παραλάβουμε.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Φτανει ρε παιδια....φτανει ΕΛΕΟΣ...παραδινομαι...
Κι εγω δεν γουσταρω τον ρουμανο αλλα μερικοι εχετε παθει εμμονη με την παρτη του...η εμπαθεια ειναι μια λεξη πολυ ευγενικη για να περιγραψει την κατασταση...

υ.γ.Οταν το paokmania.gr γινει ξανα paokmania και οχι antiloutseskomania.gr οπως ειναι τωρα σφυριξτε να ξαναδιαβασω...
πολυ γκρινια ρε παιδια...πολυ γκρινια...πολυ γκρινια....πολυ γκρινια...ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....μα την παναγια τετοια γκρινια στην ζωη μου δεν εχω ξαναδει....ουτε απ την χειροτερη γκομενα...λιγη θετικη ενεργεια γαμω την πουτανα μου...ολα στο χερι μας ειναι....να δειτε που μολις επιστρεψει ο κοσμος στο γηπεδο θ αρχισουμε τις γκελες....αιντε φτανει με την ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εχουμε εμμονές ολοι αλλα εχει ξεφύγει εδω με ραζ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

psykoman έγραψε:Φτανει ρε παιδια....φτανει ΕΛΕΟΣ...παραδινομαι...
Κι εγω δεν γουσταρω τον ρουμανο αλλα μερικοι εχετε παθει εμμονη με την παρτη του...η εμπαθεια ειναι μια λεξη πολυ ευγενικη για να περιγραψει την κατασταση...

υ.γ.Οταν το paokmania.gr γινει ξανα paokmania και οχι antiloutseskomania.gr οπως ειναι τωρα σφυριξτε να ξαναδιαβασω...
πολυ γκρινια ρε παιδια...πολυ γκρινια...πολυ γκρινια....πολυ γκρινια...ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....μα την παναγια τετοια γκρινια στην ζωη μου δεν εχω ξαναδει....ουτε απ την χειροτερη γκομενα...λιγη θετικη ενεργεια γαμω την πουτανα μου...ολα στο χερι μας ειναι....να δειτε που μολις επιστρεψει ο κοσμος στο γηπεδο θ αρχισουμε τις γκελες....αιντε φτανει με την ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δυστυχώς έτσι είναι.... Ελπίζω στο γήπεδο τα πράγματα να είναι διαφορετικά.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

MANIAKOS έγραψε:Εχουμε εμμονές ολοι αλλα εχει ξεφύγει εδω με ραζ
Όσο δεν κάνουμε πωκήσεις, τέτοια θα έχουμε
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Λέμε ο Λουτσεσκου παθαίνει ίλιγγο που είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία...δεν ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό κλπ...
Και εγώ ρωταω: Εμείς είμαστε ετοιμοι;; νοιώθουμε ότι είμαστε πρώτοι...ΠΡΩΤΟΙ.... Στη βαθμολογία την 11η αγωνιστικη; το καταλαβαίνουμε αυτο; Εμείς οι φίλαθλοι. Αν Ναι, τότε με τι σκατα αλλά ασχολούμαστε εκτός από το πως θα. δώσουμε θετική ενέργεια, πως θα βοηθήσουμε, πως θα κάνουμε την Τούμπα καμίνι κλπ;
Μάλλον έχουμε...βαρεθει να είμαστε πρώτοι Δεκέμβριο μήνα και ασχολούμαστε με τα ρεπό που δίνει ο προπονητής και αν τον είδε ο μπαμπάς του...και αν τα @ρχιδι@ του κουνιουνται.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εχει πεσει η κινηση για τα καρπαθια ορη ,βογγανε τα τουριστικα γραφεια,
ο κοσμακης εχει παρει πρεφα πως στην μεσημβρια βρισκεται ο κανονικος ο δρακουλας, ο οριτζιναλ

δεν δινει πεταμενα λεφτα για τον ...ντεμεκ

ΥΣ εγω θα του ανανεωνα το συμβολαιο εκτος και αν εκλεινα ουζουνιδη,σαντος ή ακομα και αγγελο καλοκαιρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”