Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Τι θα πει διστάζει να επιλέξει; Τι θα πει ότι την αποτυχία θέλει να την φορτώσει στον Μίχελ; Αυτά εγώ δεν τα δέχομαι.
Πού σαι ρε Σταύρο να μας πεις για τον φορ; Από κει που ψάχνουμε φορ πώς προέκυψε το 6ρι;
Τέλος, περιμένουμε και έναν κόφτη κάλυψη του Κάνιας. Είναι η μοναδική περίπτωση παίκτη που μπορούμε να βρούμε φθηνά, εντός συνόρων. Τον είδα πάλι πρόσφατα. Δαγκώνει ο τύπος και ξέρει μπάλα. Και μούτρα εντελώς ΠΑΟΚτσίδικα.
Πού σαι ρε Σταύρο να μας πεις για τον φορ; Από κει που ψάχνουμε φορ πώς προέκυψε το 6ρι;
Τέλος, περιμένουμε και έναν κόφτη κάλυψη του Κάνιας. Είναι η μοναδική περίπτωση παίκτη που μπορούμε να βρούμε φθηνά, εντός συνόρων. Τον είδα πάλι πρόσφατα. Δαγκώνει ο τύπος και ξέρει μπάλα. Και μούτρα εντελώς ΠΑΟΚτσίδικα.
Μέσα στα πολλά που βλέπουμε κάθε μετά σχεδόν λογικό είναι κατι να ξεφεύγει.Αυτο δεν σημαίνει πως έχει το δικαίωμα ο καθένας να εκφράζεται με τέτοιον τρόπο.
Γ αυτό παρακαλώ για λίγη ηρεμία.
Γ αυτό παρακαλώ για λίγη ηρεμία.
O Κατσε για καλυψη του Κανιας δεν εχει γυρισει?ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι θα πει διστάζει να επιλέξει; Τι θα πει ότι την αποτυχία θέλει να την φορτώσει στον Μίχελ; Αυτά εγώ δεν τα δέχομαι.
Τί σήριαλ διαβάζουμε εδώ σαν έχουν κάμερες κάποιοι παντού στον ΠΑΟΚ και είναι ένα μεγάλο big brother ..... Σοβαρευτείτε ανώνυμες μπούρδες πού είναι ικανές να δημιουργήσουν διάφορες εντυπώσεις καλό είναι να μην δημοσιοποιούνται εδώ .....
- soflodoras
Σας εβγαλαν απο την ανυπαρξια και γκρινιαζετε κιολας.θελετε μεγαλεια. Νεοπλουτα πουλια.Να σας θυμησω πως μεγαλειο του ΠΑΟΚ ηταν ειναι και θα ειναι η ιστορια και ο λαος του.Σταματηστε να ειστε πουθεναδες που σαν κακομαθημενα να κλαιγεστε που δε σας εχουν παρει το καστρο των πλειμομπιλ.και μετα απο την ανυπαρξια του καναπέ σας ξεχνατε τι εχει δωσει ο καθενας και μηδενιζετε δικα μας παιδια.ακου μαντζιος...
Καμια ελπιδα πια.αυτη ειναι η νεα γενιά των οπαδων μας.δυστυχως
Καμια ελπιδα πια.αυτη ειναι η νεα γενιά των οπαδων μας.δυστυχως
Τον ροντριγκεζ μολις αποδειχτηκε πως κρεμαει την ομαδα στη λειβαδια.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ποιον ειχες αποκαλεσει ετσι?
Επειδή λεει δαγκώνει αν δεν έλεγε εντός συνόρων θανπιστευα οτι εννοεί Σουάρεζ
Κάνω μια υπόθεση...
Ήρθε (ήρθε τελικά;;;) ο Ιβάν και του λένε.. Να εδώ τους έχουμε, αράδα τα χαρτιά πάνω στο τραπέζι. κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
Και τους απαντά. Ο φίλος μου ο ένας βαράει μπιελα, Ο άλλος έχει ουζουνιδη και θα του φύγουν οι μισοί και εσείς μου ζητάτε. ... Μύρια;
Τα λέμε καλοκαίρι. Πάω για Χριστούγεννα.
Μέχρι τότε οικονομία.
Για αυτό ρε Αη Βασίλη έναν φορ ρε Γμτ, έναν ΦΟΡ!!!!!!!!!
SM-G935F
Ήρθε (ήρθε τελικά;;;) ο Ιβάν και του λένε.. Να εδώ τους έχουμε, αράδα τα χαρτιά πάνω στο τραπέζι. κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
Και τους απαντά. Ο φίλος μου ο ένας βαράει μπιελα, Ο άλλος έχει ουζουνιδη και θα του φύγουν οι μισοί και εσείς μου ζητάτε. ... Μύρια;
Τα λέμε καλοκαίρι. Πάω για Χριστούγεννα.
Μέχρι τότε οικονομία.
Για αυτό ρε Αη Βασίλη έναν φορ ρε Γμτ, έναν ΦΟΡ!!!!!!!!!
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 05 Ιαν 2017, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πως ακριβως αποδειχτηκε? Η ΠΑΕ δεν ανεφερε οτι εχει ιωση? οποιος εχει ιωση ειναι αρχιδακι? εχεις πιο εγκυρες πηγες απο την ΠΑΕ εσυ?Dimg4 έγραψε:Τον ροντριγκεζ μολις αποδειχτηκε πως κρεμαει την ομαδα στη λειβαδια.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ποιον ειχες αποκαλεσει ετσι?
Ντροπής πράγματα και λόγια του καβγά γράφουν κάποιοι αλλά δεν θα τους περάσει, να μην κοιμούνται ήσυχοι...
Ο Βλάνταρος δεν είναι ποντίκι να πηδήξει πρώτος απ το καράβι, ούτε όμως και κορόιδο θα πιαστεί εύκολα!!!!
@simba, την διαπραγματευτική ικανότητα του Μίχελ, δεν την ξέρω, αλλά μηδαμινή δεν τολάω να πω ότι είναι...
Πάντως τον Ματέους (το πιο βαρύ συμβόλαιο που ήταν να υπογραφεί) μέχρι την Τούμπα κατάφερε να τον φέρει...Μετά εμφανίστηκαν τα πολλά φράγκα των Κινέζων και χάλασε η δουλειά, απ΄όσα έχουμε μάθει, έτσι???
Τώρα ποιοι και γιατί κάνουν καβάντζες απ τον Π.Α.Ο.Κ. θα φανεί σύντομα πιστεύω...Ίδωμεν...
Ο Βλάνταρος δεν είναι ποντίκι να πηδήξει πρώτος απ το καράβι, ούτε όμως και κορόιδο θα πιαστεί εύκολα!!!!
@simba, την διαπραγματευτική ικανότητα του Μίχελ, δεν την ξέρω, αλλά μηδαμινή δεν τολάω να πω ότι είναι...
Πάντως τον Ματέους (το πιο βαρύ συμβόλαιο που ήταν να υπογραφεί) μέχρι την Τούμπα κατάφερε να τον φέρει...Μετά εμφανίστηκαν τα πολλά φράγκα των Κινέζων και χάλασε η δουλειά, απ΄όσα έχουμε μάθει, έτσι???
Τώρα ποιοι και γιατί κάνουν καβάντζες απ τον Π.Α.Ο.Κ. θα φανεί σύντομα πιστεύω...Ίδωμεν...
Αυτο ρωταω...Υποθεση λογω καθυστερησης ή πληροφορηση...
Μην τρελαινομαστε τζαμπα ρε παιδια
Μην τρελαινομαστε τζαμπα ρε παιδια
Γκουερινο έγραψε:
εγω ζω με την ελπιδα να μεινει ο Ιβιτς με τον Μιχελ 5 χρονια τουλαχιστον. το εχω γραψει. αν ψαξεις τα ποστ μου θα το βρεις. εσυ δεν μας ειπες τι κακο σου εκανε ο Σαββιδης και τον κραζεις σε καθε ποστ? σε απελυσε απο πουθενα η νοσταλγεις εποχες γουμενου?
++++++++++++++++++++++++++++++
Μετάλλαξη.
Σουρωμενος εισαι? Τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε φιλε "οποιος εχει ιωση ειναι αρχιδακι¨"?Γκουερινο έγραψε:πως ακριβως αποδειχτηκε? Η ΠΑΕ δεν ανεφερε οτι εχει ιωση? οποιος εχει ιωση ειναι αρχιδακι? εχεις πιο εγκυρες πηγες απο την ΠΑΕ εσυ?Dimg4 έγραψε:Τον ροντριγκεζ μολις αποδειχτηκε πως κρεμαει την ομαδα στη λειβαδια.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ποιον ειχες αποκαλεσει ετσι?

Ναι αποδειχτηκε, εχω εγκυρες πηγες πως δεν θελει να ειναι μερος της ομαδας γιατι νομιζει πως εχει φυγει ηδη, ικανοποιηθηκες? Αντε απεδειξε μου εσυ πως κανω λαθος
Ας γινει μια ρημαδιασμενη μεταγραφη (ξερω ξερω, εγινε ηδη μια) επιτελους μηπως επανελθει η ηρεμια σε ολους μας!Ειμαστε καταπληκτικοι!Λες και καθε μεταγραφικη μας ψεκαζουν με κανα σπρει νευρων και πλακωνομαστε μεταξυ μας για σοβαρες και μη αιτιες, κι ας μην εχουμε να χωρισουμε και τπτ στην τελικη!
Βεβαια ΠΑΟΚ εισαι!Μετα την μεταγραφικη σεζον ο,τι ειπαμε ψωμι κι αλατι!Και ετσι πρεπει!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βεβαια ΠΑΟΚ εισαι!Μετα την μεταγραφικη σεζον ο,τι ειπαμε ψωμι κι αλατι!Και ετσι πρεπει!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk