Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
καλα να παθετε. οταν γινοτανε εδω μεσα πατιρντι με ψηφιδωτο αποψεων δεν θελατε. παρτε τωρα ξηρασια αναλογη της μοχαβε 

Μέχρι την δευτέρα πάντως είμαι σίγουρος πως θα έχουμε αποκτήσει και έναν dmc γιατί φαίνεται ότι ο Ivic το ζητάει επιτακτικά .
- sourmenetes
- Moderator
Αν κλεισει ενα καλο αμ.χαφ και.ενα καλο σεντερ μπακ θα ειμαστε πολυ καλα,εστω και μεσα ή τελος αλλης βδομαδας.
Μακαρι να κανει καμια μαγκια ο Λιουμπος και να φερει Ντζουντζακ δανεικο με οπσιον..
- Kostas_Peraia4
Συμφωνω απολυτα.Το τερμα και ειδικα το φορ μπορουν να περιμενουν.Αν οντως ο Facundo is on fire like Will Grigg if you know what i mean,τοτε δεν βλεπω τον λογο που δεν αξιζει να παρει κι αυτος τις ευκαριες του.Το 6αρι ομως,που πιθανως να ειναι και ο παρτενερ του Τσιμιροτ στο 4-2-3-1 που εχει ο Ιβιτς στο μυαλο του πρεπει να ερθει αμεσα.Μακαρι να ειναι ο Digard!!!sourmenetes έγραψε:Αν κλεισει ενα καλο αμ.χαφ και.ενα καλο σεντερ μπακ θα ειμαστε πολυ καλα,εστω και μεσα ή τελος αλλης βδομαδας.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο ακουστηκε καπου;;paoki_ έγραψε:Μακαρι να κανει καμια μαγκια ο Λιουμπος και να φερει Ντζουντζακ δανεικο με οπσιον..
οχι δεν ακουστηκε καπου βγηκε ενα αρθρο που ελεγε οτι περσυ μας ενδιεφερε και θελει να φυγει απο την Τουρκια, το ειδα στα αρθρα που παρατειθονται στο paokmania στο πλαι..
Kαλα ρε ακριβως την ωρα που εφυγα τον ανακοινωσαν
Πολυ κακο σημαδι αυτο.

Πολυ κακο σημαδι αυτο.

Και εγω ειμαι σιγουρος οτι θα αποκτηθει αμυντικο χαφ τις επομενες μερες αλλα δυστυχως δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το οτι σκοπευουν να αποκτησουν στοπερ.
Υ.Γ Ο Νταγκλας θα ηταν σουπερ.
Υ.Γ Ο Νταγκλας θα ηταν σουπερ.
- thanos-xanthi