33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

The_Stalker έγραψε:Maniakos 144
Dimg4 104
ΑποστόληςΑ 101
goran 99
eorptol 84
kataramenos5 80
τσιριγώτης 74
CCCP 70

Δημήτρης17 60
pilotos 48
simba 47
mapogo 47
barlow 45
ace 45

Με χαρά δημοσιεύω το post ranking. Σας λέει τίποτα; Τα μαύρα δικά μου.
Για να μη μας λέτε κάποιοι ότι φταίνε οι "υπερασπιστές" του Κλάους που έχει γίνει μπ@@ρδέλο το τόπικ. Είναι το 11ο συνολικά και τελευταίο ποστ μου στο τόπικ του Κλάους για μη αγωνιστικό θέμα.
@The_Stalker...Τώρα δηλαδή αυτό τι ακριβώς σημαίνει για να καταλάβω και του λόγου μου???

Μήπως το ότι με το να γράφουμε πολύ στα εκάστοτε topics τα κάνουμε μπορντέλο???
Θα μου εξηγήσεις σε παρακαλώ την λογική σου και τον λόγο που το παρέθεσες???
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από nothu »

Εσυ Γρηγορη εισαι εκτος συναγωνισμου. Για αλλους λεει πρφανως.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Για όλους μας ρωτάω @nothu...Άσε το πνεύμα λοιπόν, μεγάλο παιδί είναι και μπορεί να απαντήσει μόνος του...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μια χαρά τα γράφει ο stalker,κατανοητοτατο το πνεύμα του.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Γρηγόρη είναι ένας συνδυασμός του τι με το πόσα και από ποιόν. Ότι χρειαζόταν το μαύρισα. Τώρα πάω να βάλω όρο στο συμβόλαιο του Ναιγκολάν για το τσιγάρο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dimg4 104
ΑποστόληςΑ 101
goran 99
eorptol 84
kataramenos5 80
τσιριγώτης 74
CCCP 70

Δημήτρης17 60
pilotos 48
simba 47
mapogo 47
barlow 45
ace 45

Με χαρά δημοσιεύω το post ranking (edit: του τελευταίου εξαμήνου). Σας λέει τίποτα; Τα μαύρα δικά μου.
Για να μη μας λέτε κάποιοι ότι φταίνε οι "υπερασπιστές" του Κλάους που έχει γίνει μπ@@ρδέλο το τόπικ. Είναι το 11ο συνολικά και τελευταίο ποστ μου στο τόπικ του Κλάους για μη αγωνιστικό θέμα.
Δηλαδη αν καποιος ειναι τρολ και εχει κανει 5 ποστ που φιτιλιαζουν ο αλλος που εχει κανει 15 ειναι το προβλημα ασχετα με το τι λεει?

Το τι λεει καποιος δεν μετραει αλλα το ποσα ποστ εχει? Το περιεχομενο δεν μετραει?

Εσυ στην ζωη σου κρινεις απο την ποσοτητα και οχι την ποιότητα?

Αν ειναι δυνατον να χρειαζεται καν να εξηγησω σε ενηλικα ανθρωπο γιατι δεν στεκει λογικης αυτο που εγραψες.

Τα ποστ που εχω ειναι γιατι με τσατιζουν και καθομαι και απανταω σε μαλακιες οπως αυτην. Συγχαρητιρια που μολις προσθεσες και συ το ληθαρακι σου στο να συνεχισει το τοπικ να ειναι μπουρδελο. THE IRONY.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δείχνω με στοιχεία ότι 4 άτομα μας τα έχετε κάνει ΜΠΑΛΟΝΙΑ κι εμάς και το τόπικ και ζητάς και τα ρέστα.
Διάβασε πράβδα, τα άλλα είναι δύσκολα..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Γεμίσαμε ποστ που ξεχειλίζουν ποιότητα εδώ μέσα,ρε τι άλλη μπούρδα θα γράψετε,δε βαρεθήκατε;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

The_Stalker έγραψε:Δείχνω με στοιχεία ότι 4 άτομα μας τα έχετε κάνει ΜΠΑΛΟΝΙΑ κι εμάς και το τόπικ και ζητάς και τα ρέστα.
Διάβασε πράβδα, τα άλλα είναι δύσκολα..
Μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως σου τα εχω κανει μπαλονια?
Άβαταρ μέλους
goran 64

@The.Stalker...

Ότι το topic του Κλάους έχει γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων Στεφανομάχων και Στεφανολατρών, το ξέρουμε όλοι καλά θαρρώ φίλε...
Αν καθόμαστε να μετράμε το τι, ποιος και γιατί, θαρρώ ότι ατυχώς χάνουμε την ουσία του όλου θέματος...

Άσε που η "μέτρηση" σου θεωρείται αναξιόπιστη (αν τελικά κατάλαβα καλά και είναι αυτό το point σου), καθώς π.χ. μέσα στα δικά μου και στου Απόστολου (που δεν είμαστε "μαυρισμένοι") τα posts, υπάρχουν και υποστηρικτικά και επικριτικά, ειδικότερα δε όσον αφορά την ποδοσφαιρική του απόδοση, αλλά και μετά την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά και μάλιστα όχι για Μαρκίζ, baraki-α και λοιπά συναφή...

Αλλά μάλλον τελικά ακόμα δεν κατάλαβα το point σου φίλε, sorry...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 16 Δεκ 2016, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Τοσα χρονια ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ με το πουλεν και παικταρα Κλαους, τον καναμε αρχηγο και σταρ και για χαρη του η ομαδα εχει μηνει χωρις σεντερ φορ και ο Κλαους εχει γινει πρωην ποδοσφαιριστης και ειναι ενα απο τα βασικα προβληματα...

Αλλα το μεγαλο προβλημα του stalker ειναι οτι καναμε μπουρδελο το τοπικ. Ναι παιδια, το βρηκαμε το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ. Εμεις προκαλουμε και πως τολμαμε να κανουμε κριτικη και να ποσταρουμε εδω.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

CCCP έγραψε:
Dimg4 104
ΑποστόληςΑ 101
goran 99
eorptol 84
kataramenos5 80
τσιριγώτης 74
CCCP 70

Δημήτρης17 60
pilotos 48
simba 47
mapogo 47
barlow 45
ace 45

Με χαρά δημοσιεύω το post ranking (edit: του τελευταίου εξαμήνου). Σας λέει τίποτα; Τα μαύρα δικά μου.
Δηλαδη αν καποιος ειναι τρολ και εχει κανει 5 ποστ που φιτιλιαζουν ο αλλος που εχει κανει 15 ειναι το προβλημα ασχετα με το τι λεει?

Το τι λεει καποιος δεν μετραει αλλα το ποσα ποστ εχει? Το περιεχομενο δεν μετραει?

Εσυ στην ζωη σου κρινεις απο την ποσοτητα και οχι την ποιότητα?

Αν ειναι δυνατον να χρειαζεται καν να εξηγησω σε ενηλικα ανθρωπο γιατι δεν στεκει λογικης αυτο που εγραψες.

Τα ποστ που εχω ειναι γιατι με τσατιζουν και καθομαι και απανταω σε μαλακιες οπως αυτην. Συγχαρητιρια που μολις προσθεσες και συ το ληθαρακι σου στο να συνεχισει το τοπικ να ειναι μπουρδελο. THE IRONY.
Οτι εχεις το θρασος να μιλας για ποιοτητα γραπτων με αυτα που εχεις γραψει με ξεπερναει :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω δεν ειπα οτι ο Κατσε ειναι ο καλυτερος μεσος της ομαδας παντως, αυτο ειναι σιγουρο.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Dimg4 104
ΑποστόληςΑ 101
goran 99
eorptol 84
kataramenos5 80
τσιριγώτης 74
CCCP 70

Δημήτρης17 60
pilotos 48
simba 47
mapogo 47
barlow 45
ace 45

Όχι ρε γαμωτο πέφτω κατηγορία σε ισοβαθμια με τον Barlow?γιατί έβαλε περισσότερα γκολ? Χάχαχαχχαχαχα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Μόνο Στεφανομαχοι υπάρχουν, Στεφανολατρες όχι,απλά κάποιοι θεωρούμε ότι όλο αυτό που γίνεται από μερικούς ανιστόρητους και αχάριστους δεν αξίζει σε αυτό το παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.
Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν φέρνει καλύτερο φορ από τον Κλάους δεν είναι ευθύνη του Αθανασιάδη.
Όταν αυτό το καταλάβουν όλοι,τότε τα πράγματα εδώ μέσα θα εξομαλυνθουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”