Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Thanix »

Γιατί έτσι ρε Harvey??? Μην είσαι απαισιόδοξος!
Άβαταρ μέλους
Velas

Δημοσίευση από Velas »

Προσωπικα δε μπορω να κρινω εναν παιχτη που δεν εχω δει.. κ τον Ζαϊρο δε τον ξεραμε αλλα τα μεχρι τωρα δειγματα ειναι ακρως ικανοποιητικα!!
Δε μπορω να πω ομως οτι δε με ψιλοχαλαει οτι ο παιχτης επαιζε περσυ στην Ελτσε κ φετος (απ'οτι λενε) τον ηθελε η πεσκαρα... να ηταν βασικος ή εστω συμμετοχες με αταλαντα να ελεγα οκ!
Κ δε το λεω με διαθεση να μειωσω τον Ροντριγκεζ πχ που επαιζε κ αυτος εκει, απλα ομολογω οτι ειχα φαει κ γω τον παπα οτι τωρα ειδικα που μπηκαμε κ ομιλους θα παιρναμε ενα καλο/γνωστο/αναγνωρισμενο φορ για να πλαισιωσει τους πιτσιρικαδες με την εμπειρια του.
Γι'αυτο κ γουσταρα πολυ Τοϊβονεν, οχι γιατι ειναι κιλλερ κ εχει ματωσει τα διχτυα τα τελευταια 2-3 χρονια..
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Armagedonas έγραψε:Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αρνεσεν θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος μέχρι την 8-9η αγωνιστική

Μέτριοι παίκτες από τα πιο αδύναμα πρωταθλήματα παγκοσμίως(Σλοβακία,Αυστραλία,Βοσνία κλπ).
Κινήσεις σε λάθος θέσεις(τερματοφύλακας,αριστερό μπακ) από εκεί που υπήρχαν πιο επείγουσες ανάγκες σε άλλες θέσεις.

Από πού αλήθεια θα περάσει η ομάδα που είδαμε προχθές με Ξάνθη?
από Τρίπολη,Ατρόμητο,Αεκ,Λεωφόρο??
Η πρώτη στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα που ήρθε στην Τούμπα έφυγε με βαθμό.Όπως κάθε χρόνο.

4η θέση και φέτος και όλα καλά.
Πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε και την μεγάλη ντροπή να μας περάσει φέτος και η Αεκ,το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό.

Προσπαθείς να υπερασπιστείς το ψευδώνυμό σου με όσα γράφεις;
Άβαταρ μέλους
Velas

Δημοσίευση από Velas »

Armagedonas έγραψε:Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αρνεσεν θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος μέχρι την 8-9η αγωνιστική

Μέτριοι παίκτες από τα πιο αδύναμα πρωταθλήματα παγκοσμίως(Σλοβακία,Αυστραλία,Βοσνία κλπ).
Κινήσεις σε λάθος θέσεις(τερματοφύλακας,αριστερό μπακ) από εκεί που υπήρχαν πιο επείγουσες ανάγκες σε άλλες θέσεις.

Από πού αλήθεια θα περάσει η ομάδα που είδαμε προχθές με Ξάνθη?
από Τρίπολη,Ατρόμητο,Αεκ,Λεωφόρο??
Η πρώτη στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα που ήρθε στην Τούμπα έφυγε με βαθμό.Όπως κάθε χρόνο.

4η θέση και φέτος και όλα καλά.
Πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε και την μεγάλη ντροπή να μας περάσει φέτος και η Αεκ,το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό.
Ναι τι? υποσχεθηκαν τιποτα παραπανω μηπως κ δε το πηραμε χαμπαρι?
Για το μονο λογο που μπορει να πατωσουμε φετος ειναι γιατι Φρανκ/Τουντορ παραειναι επαγγελματιες για το ελληνικο πρωταθλημα!
πχ Αναρωτιεμαι, εχει πει κανενας στον Ιγκορ οτι την Κυριακη παιζουμε σε χωραφι κ η κλοτσα θα παει συννεφο?
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μου φαίνεται to forum ότι έχει γίνει χειρότερο και από το ραδιοφωνο!Πολύ κλάψα πολύ γκρίνια και πολλούς τεχνικούς διευθυντές και προπονητές βλέπω!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Odi έγραψε:Ace τελείως φιλικά,κουράζεις..Χάνεις τα όποια δίκια έχεις με το να επαναλαμβάνεσαι συνέχεια και να μηδενίζεις τα πάντα.
Odi τελείως φιλικά οτι λεω βλεπω αν δεν σε αρέσει δικαίωμα σου αλλά πιστεύω οτι εδώ ειναι φόρουμ για ολους
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Thanix έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Εγώ βλέπω ότι εκτός μαλεζα όλοι οι άλλοι ειναι παίκτες στοιχήματα που οποιος δεν το βλέπει ονειρωβατει ακόμα και στην θέση του φορ που έπρεπε να πέσουν τα ποιο πολλά λεφτά για να έρθει ένας παίκτης ονομα που να ενθουσιασει λίγο τον κόσμο πάλι έρχεται ένας παίκτης στοίχημα δανεικός κιόλας ,αν ο βάζελος έκανε αυτές τις κινήσεις τι θα λέγατε?ακόμα και σε περίπτωση φυγής κοστα πάλι κάποιος πιτσιρικάς στοίχημα θα έρθει άρα και πάλι θα γλυτώσεις τα 1,2 του κοστα και θα φέρεις με 300000 κανέναν που ούτε το Wikipedia δεν θα έχει .Για εμένα κλείνει αρνητικοτατα μεταγραφική περίοδος αλλά θα κάνω 4 μέρες υπομονή μήπως με διαψευσει ο δανος
Μήπως να έκανες κανα 2μηνο-3μηνο υπομονή να τους ΔΕΙΣ τους παίχτες αυτους και στο χορτάρι;
Υπομονή????? trifilioti μου τι είναι αυτά που λες...και που φτάσαμε τέλη Αυγούστου χωρίς να έχουμε φάπες πάλι θαύμα είναι.

Είπαμε...θα φέρεις έμπειρους ονόματα? Τι τα έφερες τα λιμα ήρθαν να πάρουν την σύνταξη τους.... θα φέρεις νέους με προοπτική? που πας με τα στοιχήματα, φέρε έμπειρους.
Θα φέρεις νεαρό προπονητή? Μαθητευόμενο μάγο φέρατε πάλι, φερτε έμπειρο όνομα.....Θα φέρεις έμπειρο όνομα? Τουρίστα φέρατε πάλι...φερτε ένα μικρο με φιλοδοξίες.
Έχεις φανέλες ΝΙΚΕ adidas puma? Δεν μας δίνουν καλη ποιότητα, κλειστε συμβόλαιο με μικρή εταιρία να μας προσέχει...κλείνεις συμφωνία με macron? Τι είναι αυτη η εταιρία ντροπή για τον ΠΑΟΚ, φέρε ΝΙΚΕ adidas puma.
Πρόεδρε πλήρωσε τα χρέη και μην φέρνεις ονόματα, αρκεί να δω μια φορα τον ΠΑΟΚ ελευθερο να πετάει χωρίς χρέη...πληρώνει τα χρέη? Ρε πρόεδρε πως θα πετάξει η ομάδα χωρίς παίχτες ,τοσα έδωσες για τα χρέη δώσε και για κάνα παίχτη.
Πρόεδρε ξήλωσε τα όλα διωξε τους παντες και τα πλακάκια....τους διώχνει? ρε πρόεδρε πλακα μας κανεις...άλλαξες τους παντες, πως θα προχωρήσει η ομάδα με άτομα που δεν ξέρουν από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.
Κάντε ένα μέσο ενημέρωσης να τα μαθαίνουμε όλα από εκεί να μην μας τρυπάνε οι αλλόθρησκοι...Ρε σεις τι είμαστε super3 να μας λέτε το ποιηματάκι της ΠΑΕ?

Αυτά και αλλα τόσα...

ΥΓ Κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι απολύτως αληθινη μιας και είμαστε τα μεγαλυτερα πυρότουβλα στην ιστορία του οπαδισμου της ομάδας μας!
:opaokara: Είσαι πολύ μπροστά αγόρι μου...Μπράβο
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

black death έγραψε: Λάθος, 1 γκολ είχε ο Λετονός.
Ο Μποάκιε μαζί με το κύπελλο είχε 5 γκολ σε 954 λεπτά, δηλαδή 1 γκολ ανά 191 λεπτά, δηλαδή περίπου 1 γκολ ανά δύο αγώνες στην Ιταλία. Μια χαρά. :mrgreen:
Εμείς θέλουμε ένα γκολ ανά ημίχρονο αφού
ace79grpaok έγραψε: Είδαν οτι είναι το μαύρο πιστολι απο την ποδοσφαιρομανα γουανταναμπε
Ενώ το Αμπιτζαν είχε παράδοση 50 ετών
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Armagedona

Έχεις ένα ΜΕΓΑΛΟ δίκιο και ταυτόχρονα ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΚΟ.

Όντως ο κίνδυνος να καταρρεύσει ΚΑΙ αυτή η προσπάθεια είναι μεγάλος, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε οτι στατιστικά στην Ελλάδα καμία προσπάθεια δεν είναι σταθερή και δομημένη αφού όλες καταρρέουν λόγω ανυπομονησίας.

Το θέμα είναι ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ την 8-9 αγωνιστική. ΝΑΙ, αν ξεκινήσεις την αποτίμηση της προσπάθειας εκεί, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ θα βγει 100%.

Υπάρχει ένας μεσο-μακροπρόθεσμος στόχος. Τουτέστιν ακόμα και ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ της χρονιάς, πάλι θα γίνει ένα απλώς ενδιάμεσο ριπόρτ του που βρισκόμαστε. Δε θα γίνει η τελική σούμα. Η τελική σούμα θα γίνει σε κάποια χρόνια.

Δυστυχώς αυτό είναι το λογικό και φυσιολογικό. Ποδοσφαιρικά πρότζεκτ με πλήρες ξήλωμα ομάδων, έλευση διψήφιου αριθμού ανθρώπων σε ένα νέο περιβάλλον και αποτίμηση σε τρεις μήνες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Άρα λοιπόν το αν θα αποτύχει το Νοέμβρη το πρότζεκτ του Άρνεσεν, είναι ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και στο ΣΤΟΜΑ μας. Οσο μιρλιάζουμε απο νωρίς, τόσο πιο κοντά στην άμεση αποτυχία είμαστε. Το έχουμε αποδείξει πολλάκις άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

KOSTAS54 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Μποακιε το μαύρο πιστόλι των 3 γκολ γελάω μόνο εγώ και οχι ο κοσμος.
Και ο κόσμος. Μαζί σου!!
Και εγώ μαζί σου
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

thanos-xanthi έγραψε:
stephanos έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε: με ενα μεγαλο αλλα, χωρις διαθεση ειρωνιας
του γκευ ο δανεικος οσα εβαλε σε μια χρονια στην ολλανδια
ο δικος μας ο δανεικος δεν εβαλε σ ολη του την καριερα
Δεν έπαιξε στην Ολλανδία. :lol:
ρε Στεφανε, η Χερενφεν που παιζει?
δε παιζει Ολλανδια?
Ο «δικός μας» λέω. Δεν έπαιξε στην Ολλανδία, γι' αυτό έχει πιο λίγα γκολ (είναι και μικρότερος). Με αυτά που έχω διαβάσει, κι εγώ να πάω στην Ολλανδία, βάζω πέντε γκολ. :lol:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

GiorgosAtha έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε: ...του γκευ ο δανεικος οσα εβαλε σε μια χρονια στην ολλανδια
ο δικος μας ο δανεικος δεν εβαλε σ ολη του την καριερα
Στην Ολλανδία που οι άμυνες είναι μεταξύ του κέντρου και της μεγάλης περιοχής -του αντιπάλου :mrgreen: - και γίνονται ως επί το πλείστον με την τεχνική του "ματιάσματος"... εξαιρώ το γεγονός που οι μισές -και παραπάνω ομάδες- ομάδες έχουν CB επιπέδου Knol... πρώτος σκόρερ βγαίνει και η κουτσή μαρία.
Στην Ιταλία όμως που παίζουν άμυνα, κλωτσιά, μπουνιά κλπ. είναι διαφορετικά τα πράγματα... :mrgreen:
ακομα κι ετσι, δε βγηκε και η κουτση μαρια πρωτος σκορερ ομως...
αν παμε να βγαλουμε τελεια τη μεταγραφη του Μποατσι παω πασο
οπως ομως ο Ροντριγκεζ φαινοταν τσαπατσουλης, ε κι αυτος δε δειχνει κατι το ιδιαιτερο
δεν ειναι παιχτης για να στηριχτεις πανω του
λεγαμε για το δανεικο του γκευ, και εμεις πηραμε ΚΑΙ δανεικο ΚΑΙ χειροτερο
οποιος εχει την γνωμη του, δεν ειναι απαραιτητα εριστικος η επιθετικος η γκρινιαρης
αλλο το πλανο, και αλλο οι επιλογες
ακομα κι ετσι μαλλον στην τεταρτοπεμπτη επιλογη καταληξαμε
εκτος αν ολο το καλοκαιρι περιμεναμε να πεσει η τιμη του Μποατσι
λιγες μερες μεινανε, τουλαχιστον ας κανει την καλυτερη δυνατη επιλογη στα κενα μας
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

stephanos έγραψε:
Ο «δικός μας» λέω. Δεν έπαιξε στην Ολλανδία, γι' αυτό έχει πιο λίγα γκολ (είναι και μικρότερος). Με αυτά που έχω διαβάσει, κι εγώ να πάω στην Ολλανδία, βάζω πέντε γκολ. :lol:

Εδώ βγήκε πρώτος σκόρερ ο Μαχλάς ρε παιδιά εκεί πέρα...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

aisiodoksos έγραψε:@ace ενω ο βιειρινια και ο ζλαταν οταν ηρθαν ρουκετοβολα ε? ...ειδικα ο ζλαταν ακομα και στον ΠΑΟΚ που τον εχουμε και για σεντερφοραρα (και μεγαλη συμπαθεια μου) ειχε καμια 13 γκολ σε 3 χρονια...
Τι να πεις πολυ κριμα απο ενα τετοιο μελος να βγαζει τετοιο μενος κατα της ομαδας....
δυστυχως το πολυ ραδιοφωνο βλαπτει..
Ο μουσλι ήταν μέγιστο παλτό 1 έπαιζε 5 είχε θλάση το μόνο που που τον σώζει στην μνήμη μας ειναι το γκολ στην Τουρκία .
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Πολύ ωριμοτητα ace και kostas :? :roll:

Φετος η ομάδα θα κριθεί ΜΟΝΟ απ τα αποτελεσματα του δευτερου γύρου.
Μην περιμενετε να δείτε πορεία τραινου σε ολο το Πρωταθλημα.
Υπομονη, στηριξη και χαμηλά την μπαλα.
Περσι που πηραμε ψηλα τον αμανε την πατήσαμε.
Ο πουστ@ρας ο βαζελος έχανε βαθμούς εντός εκτός απο τους Πανθρακικούς και τα Γιαννενα και τελικά βγήκε εύκολα πρωτο στα πλευ-οφ. Αυτο θέλω και εγώ φέτος.

Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ Τ.Δ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”