Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
mrpink

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από mrpink »

T.H.E.O.S έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Lacina_Traor%C3%A9

εδω εισαι
καποιος τον εβαλε και πιο μπροστα
Μαζί με Σάλπι θα κάνουν τρομερό δίδυμο!
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Και λεω εγω τωρα: τυχαιο που θεαθει Ο Τσιστια στην Τουμπα πριν απο μερικες μερες; Μηπως για να βοηθησει στο ντιλ; :opaokara:
Αν και παικτης που αν θυμαμαι καλα επαθε καταγμα και χιαστους την ιδια χρονια, ειναι μεγαλο ρισκο
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:
aoratos έγραψε:
desperando έγραψε: κατ αρχας K_geo για τον σερερο κανεις λαθος,ενα χαφ -μηχανακι ειναι που εχει αρκετα καλο κουβαλημα της μπαλας αλλα οχι τοσο καλη πασα και η θεση του ειναι εκει που παιζει τα τελευταια δυο χρονια ο κατσε.
Παίκτης με 90% εύστοχων πασών στην Eredivisie και 92.8% στο περσυνό Europe League δεν τον λες και ότι έχει κακή πάσα αλλά το αντίθετο. Ο Νομπόα για παράδειγμα στο Κόπα Αμέρικα πάσαρε με 70% ευστοχία και με 75% συνολικά στην καριέρα του ενώ και οι δύο επιχειρούν περίπου 45 μεταβιβάσεις ανα παιχνίδι ..Καμία διάθεση να τους συγκρίνω διότι είναι άλλοι παίκτες αλλα δεν είναι μειονέκτημα η πάσα στον νανάκο.. :D
και ο τζιολης εχει 95% .
ο σερερο δεν επιχειρει συχνα μακρινες και καθετες μεταβιβασεις.
ποσες τελικες και ποσα γκολ ειχε με το 90% ευστοχες πασες?
ζερο τελικες πασες
οχι τι δεν μου κανει σαν παικτης,μου κανει και με παρακανει αλλα αν τον παρουμε και τον βαλουμε και αυτον 10αρι θα τον βριζουμε οπως βριζαμε τον νομποα που επαιξε σε αυτη την θεση πρωτη φορα σε εμας στα 30 του
Όχι δεν επιχειρεί αρκετές μακρινές αλλά πολλές κοντινές σε μεγάλη πυκνότητα και με εξαιρετική ευστοχία κάτι που τον κάνει πολύ καλό πασέρ για 8αρι. Για την ίδια θέση εχει καλά νούμερα σε Assists και Key Passes. Φυσικά αν τον βάλλει κάποιος 10αρι θα τον κάψει όπως έκαιγε πέρσυ τον Νομπόα ο ΓΧ.
Το 95% (PS%) είναι ένα ποσοστό που ο Τζιόλης δεν το έχει δει ούτε στον ύπνο του :D
Δεν καίγομαι για ένα ακόμα οκτάρι όπως δεν καίγομαι για εξτρέμ που φαίνεται ότι κλείνουμε. 6αρι χρειαζόμαστε γιατί αφήνει τρυπάρα η φυγή του Νομπόα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Δευ 27 Ιούλ 2015, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

john4serres έγραψε:
T.H.E.O.S έγραψε:
Ale έγραψε:Μάνιακ, είπαμε:
Παικτάρα, τραυματισμοί, παγκόσμια φήμη, κονέ με Μονακό (τυχαίο είναι, νομίζετε, που ο τζαβέλαρος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του;).
Ο Φαλκάο είναι.
Όλα μασημένα τα θέλετε, να πούμε.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lacina_Traor%C3%A9

εδω εισαι
καποιος τον εβαλε και πιο μπροστα
εδω ειναι για ποδοσφαιρο , του μπασκετ σε αλλο τοπικ. :nairepaok:
Καλός είναι.
Θα ποστάρει και για πικ εν ρολ με τον Μπρέμερ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Απ᾽οτι φαίνεται ο Ροντρίγκεζ θα μείνει ελευθερος σήμερα οπότε εξελίξεις το βράδυ και ίσως ανακοινώσεις. Είναι σημαντικό να έχει ήδη συμφωνία με τον Αρνεσεν γιατί λογικά θα υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Για Σερέρο πρέπει σίγουρα να ισχύει αλλά μάλλον θα έρθει ως δανεικός αφού για φέτος δεν υπολογίζεται.

Για φορ μακάρι να είναι ο Τοιβόνεν η κάτι παρόμοιο.

Για Σεντερ Μπακ δεν ακούγεται κάτι, και εκεί πονάμε.

Για αριστερό μπακ, σίγουρα ο Σταφ είναι μία περίπτωση αφού δύσκολα θα παίξει μπουντεσλίγκα φέτος.

Ας ελπίσουμε ότι θα βγει και κάτι πιο 10οειδές, γιατί εκεί σίγουρα πονάμε (κλασσικά, όπως πάντα).
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Φρέσκο άρθρο για Σερέρο από Ολλανδια:

᾽Thulani Serero: για συγκεκριμένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ , αναφέρει η De Telegraaf Δευτέρα . Συμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική ομάδα έκανε μια ελκυστική προσφορά στον 25-χρονο ποδοσφαιριστή.

Μάνατζερ του Serero: , ωστόσο , θα θελαμε ακόμα να περιμένουμε για περαιτέρω ενδιαφέρον . Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής έχει συμβόλαιο με την Ajax μέχρι τα μέσα του 2017 , αλλά πρέπει να κοιτάξουμε για έναν νέο εργοδότη . Τόσο η περίπτωση πώλησης όσο και δανείου για Ajax είναι διαπραγματεύσιμα. ᾽

Αρα νομίζω πως και αυτή η περίπτωση έχει προχωρήσει και δεν αποκλείονται ανακοινώσεις.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

με τον πρωινο καφε διαβασα και 4 σελιδες μεταγραφων ποδοσφαιρικες επιτελους

με κοντρες χωρις εγωισμους με αμφισβητηση χωρις γκρινια και με ποδοσφαιρικη αναλυση

μακαρι να συνεχισουμε ετσι να ξαναγουσταρουμε ολοι στο φορουμ

γνωμη μου ειναι οτι το μεγαλο θετικο σαυτους που ακουγονται ειναι η ταχυτητα και η αντοχη κατι που φωναζει χρονια οτι λειπει απ την ομαδα ....

υ.γ. υπαρχει μεγαλη διαφορα στην κριτικη και στη γκρινια που βγαινει μερικες φορες η κριτικη χρειαζεται
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Εγώ θα πετάξω πρωινό παππά. :lol: Τραορέ ακούω,Μπερμπάτοφ ακούω αλλά Αντεμπαγιόρ μου μυρίζει..
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

φυσεκια οι μαυρουληδες.... μη κολλάτε.... σκεφτειτε τους στο δυο ταχυτητες κατω ελληνικό πρωτάθλημα.... πλακα θα κανουν οπως ο ενας αραπακος στο αντιστοιχης ταχυτητας βουλγαρικο
παμε για 2 ανα θέση! ανταγωνισμός λέγεται κυριοι!
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ενα απο τα πιο στατικά και αργά σε τέμπο και ειδικά σε εμάς που οι περισσότεροι αντίπαλοι θα μας περιμένουν απλα και μόνο η ταχύτητα δεν είναι ικανή να κανει τη διαφορά οποτε νομίζω οτι δεν θα έχουν διακρίνει μόνο αυτο στον παίκτη..
Επίσης κρίνοντας απο τις μεταγραφές του Άρνεσεν στο παρελθόν και βλέποντας οτι δεν εχει πολλά πάρε δώσε ουτε με Ισπανία ουτε με Βαλκάνια με κανει να πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος είναι ανακάλυψη του απο τον καιρό που έπαιζε στην Ολλανδία 3-4 χρόνια πριν..
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Αν δε δω ανακοινωση ή διαψευση δεν πιστευω τιποτα.

υγ.Θα παρακαλεσω τους αντμιν οπως και τον αγαπητο θρασιαν να ειναι λιγο πιο προσεκτικοι με τις λεξεις οπως "αραπης", που υποδηλωνουν ρατσισμο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παιδια εγω ενα 8λεπτο βιδεο ειδα,διαφωνει καποιος οτι το παιδι τριπλαρει πολυ καλα;
Δηλαδη ποσους εχουμε στο ροστερ με τετοια τριπλα;
Το μονο που με προβληματιζει και δεν κανω καθολου πλακα ειναι η κριση του joshua που το ματι του δεν πεφτει ευκολα εξω.
Ελπιζω να μας βγει τουλαχιστον μακ και θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

soflodoras έγραψε:Αν δε δω ανακοινωση ή διαψευση δεν πιστευω τιποτα.

υγ.Θα παρακαλεσω τους αντμιν οπως και τον αγαπητο θρασιαν να ειναι λιγο πιο προσεκτικοι με τις λεξεις οπως "αραπης", που υποδηλωνουν ρατσισμο.
πλακα κανεις; με 2 αραπακους συγκατοικους και φιλαρακια ημουν 2 χρόνια! δηλ το κοκκινομάγουλος ξεδοντιασμένος ειναι ρατσιστικό για τον εγγλέζο;
τες πα δεν θα το ξαναπώ φιλε μου!
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Δε σε εκρινα ως ρατσιστη. Απλα ζητησα να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι με τις λεξεις που χρησιμοποιουμε. Και ναι, η λεξη αραπης θεωρειται ρατσιστικη.Αν παλι δε θελεις να σεβαστεις οτι ενοχλειται καποιος απο τη χρηση της συγκεκριμενης λεξης, δεν ειναι ουτε δικη μου δουλεια,ουτε διαθεση να στο επιβαλλω να τον σεβεσαι.Μεγαλα παιδια ειμαστε αλλωστε...καλη μας μερα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

riegel έγραψε:Στο ελληνικό πρωτάθλημα ενα απο τα πιο στατικά και αργά σε τέμπο και ειδικά σε εμάς που οι περισσότεροι αντίπαλοι θα μας περιμένουν απλα και μόνο η ταχύτητα δεν είναι ικανή να κανει τη διαφορά οποτε νομίζω οτι δεν θα έχουν διακρίνει μόνο αυτο στον παίκτη..
Επίσης κρίνοντας απο τις μεταγραφές του Άρνεσεν στο παρελθόν και βλέποντας οτι δεν εχει πολλά πάρε δώσε ουτε με Ισπανία ουτε με Βαλκάνια με κανει να πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος είναι ανακάλυψη του απο τον καιρό που έπαιζε στην Ολλανδία 3-4 χρόνια πριν..
Κάτι που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι ο Τούντορ θέλει

ο Πολλές τελικές σε ανέτοιμες άμυνες
ο Για να γίνουν αυτές θα πρέπει να παίζουμε πολύ κάθετο ποδόσφαιρο αντ᾽αυτού που παίζαμε απο Σαντος εποχή και μετά.
ο Που σημαίνει ότι πρέπει να ανεβαίνει γρήγορα η ομάδα από το 4 2 3 1 στο 3 5 2 και οι πλάγιοι να είναι σφεντόνες.
ο Που σημαίνει ότι πολλές από τις κάθετες θα χάνονται (λόγω ρίσκου) και θα αναγκάζεται η ομάδα να πνίγει τον αντίπαλο για να ξαναπάρει κατοχή και να παίξει ξανά κάθετα.
ο Για να παίξουμε αυτό το σύστημα χρειαζόμαστε Κάτσε, Μακ, Σερέρους κλπ και έναν μπροστά που να έχει το γκολ.

Δηλαδή μιλάμε για πολύ γρήγορα τρανζισιονς Ευρωπαικών προδιαγραφών. Αρα αντοχή, ταχύτητα, δύναμη και τακτική είναι τα ζητούμενα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”