Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από K_geo »

+4χ4
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

+4χ4χ4
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

εγω που έχασα το μετρημα με ολα αυτα τα 4αρια? θα δωσω +1926 για να ειμαι μεσα! :mrgreen:

υγ. αυτα τα δημοσιευματα που εχουν βγει παντως εχουν βρει πατημα και τα κανουν... αν σε καθε κυριακη ακουγουταν και ενα χουμπ χουμπ χουμπ θα σας ελεγα εγω αν θα ειχανε τα ...(αυτα που δεν εχουν) ...
υγ2. αν δεν κανω λαθος οταν ακουγοταν η συνθεση της ομαδας με Μπενφικα οταν ακουστηκε το ονομα του Χουμπ ακουστηκε γιουχα.. κανω λαθος? αν δν κανω λαθος ας μην εχουμε απαιτησεις για το τι κανουν εκει στην ΠΑΕ.
υγ3. ειμαστε ολοι υπευθυνοι για οτι χαζο και στραβο γινεται και ακουγεται..οταν εισαι συσπειρωμενος και ενωμενος σε ενα στοχο δεν γινεται να σε διαλυσουν και να σε κανουν οτι θελουν οι εξω(και οι μεσα).
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μια σκεψη που μου ερχεται και πειτε μου αν ειναι λαθος,ο ΠΑΟΚ κανει επικη εμφανιση αποψε και περναει,τι θα γινει λοιπον την αλλη μερα θα επικεντρωθουνε τα αροσαιτ και η φυλλαδες των αθηνων και της θεσσαλονικης οτι οι παιχτες πηραν την προκριση,ηδη παιζονται δηλωσεις του καπετανοπουλου οτι ΜΟΝΟ οι παιχτες με την ατομικη τους ποιοτητα μπορουν να φερουν την προκριση οποτε παμε παλι σε μια απο τα ιδια και μετα απο 20 μερες θα δουμε παλι εξωφυλλο που θα λεει "ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ"Η ουσια λοιπον ειναι μια η ΠΑΕ εχει αφησει απροστατευτο τον προπονητη της δεν ειναι δυνατον να λεμε οτι αν αποκλειστεις απο την μπενφικα φευγεις θα τρελαθουμε εντελως θα χασουμε και την τελευταια ικμαδα λογικης που μας απεμεινε,Δυστυχως αυτην την στιγμη μονο τον Ιβαν εμπιστευομαι οτι θελει να π\προστατεψει την επενδυση του την επιλογη του με τον Χοουμπ Στεφενς και απο αυτον ΜΟΝΟ περιμενω δηλωση που θα τους εξευτελισει ΟΛΟΥΣ σποψε μετα τον αγωνα. Ας γραψω λοιπον για μια φορα ακομα και τελευταια οτι και να γινει ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΟΥΜΠ ΣΤΕΦΕΝΣ
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

το θεμα θα κλεισει μονο αν ανακοινωθει η ανανεωση του συμβολαιου. Ολα τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα...

αντε ιβαν, δειξε ποιος κανει κουμαντο...

Διπλο στην πρωτευουσα της Ελλαδας, τη Λισαβωνα... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Latin

Δημοσίευση από Latin »

paokovios1974 έγραψε:Μια σκεψη που μου ερχεται και πειτε μου αν ειναι λαθος,ο ΠΑΟΚ κανει επικη εμφανιση αποψε και περναει,τι θα γινει λοιπον την αλλη μερα θα επικεντρωθουνε τα αροσαιτ και η φυλλαδες των αθηνων και της θεσσαλονικης οτι οι παιχτες πηραν την προκριση
Μόνο μη φάμε κάνα τάληρο και τα ρίχνετε εσείς οι υποστηρικτές του Στέφενς
όλα στους παίκτες όπως κάνετε όλη τη χρονιά μέχρι τώρα..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η σκεψη η δικη σου δηλαδη αυτη ειναι???
Μη και φας ταλιρο???Πλακα μας κανεις???
Και ποιος τα ριξε μονο στους παιχτες ρε γαμω το κεφαλι μου μεσα.???Ειναι καποιος εδω μεσα που τα ριχνει μονο στους παιχτες???

Δεν το νομιζω...Ολοι λεμε(και δε νομιζω να διαφωνουν πολλοι) οτι και ο στεφενς δεν μας εχει δειξει ολα οσα περιμεναμε αλλα και οι παιχτες μπορουν ακομα καλυτερα.

Αλλα εσυ μπηκες σημερα,τετοια μερα για να μιλησεις για ταλιρο.
Κριμα αδελφε,μεγαλο κριμα.
Ο ΠΑΟΚ ξερει ποτε η ομαδα δινει οσα δινει.Και αν θυμασαι με την ουντινεζε 3 φαγαμε εντος αλλα ολο το γηπεδο χειροκροτουσε την ομαδα γιατι παλεψε μεχρι τελος.Οπως και προχθες που παρολο την ηττα η κερκιδα αναγνωρισε την προσπαθεια της ομαδας.

Και παλι κριμα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Latin έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Μια σκεψη που μου ερχεται και πειτε μου αν ειναι λαθος,ο ΠΑΟΚ κανει επικη εμφανιση αποψε και περναει,τι θα γινει λοιπον την αλλη μερα θα επικεντρωθουνε τα αροσαιτ και η φυλλαδες των αθηνων και της θεσσαλονικης οτι οι παιχτες πηραν την προκριση
Φιλε την ημερα του αγωνα μου λες εσεις και εμεις?Πατας καλα εκει που εισαι η το χεις χασει τελειως το εδαφος?

paokovios δεν υπαρχει λογος.Αστον.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Latin έγραψε:
Σου έδειξε η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη σε ολόκληρη την ιστορία του , οτι θα φάει πεντάρα; Άλλοι έτρωγαν πεντάρες, οι Τζούλιες της Ευρώπης. Πόσο καιρό βλέπεις ΠΑΟΚ;
Όπου θέλει ο καθένας θα τα ρίχνει εφόσον εκφράζει στοιχειοθετημένη άποψη, διαφορετικά θα φάει κράξιμο όπως το αξίζεις κι εσύ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

paokovios μπορει να εχει τα 1000 δικια.Προσεχε ομως πως εκφραζεσαι.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Σουρμε 2 μηνες ειμαι ενεργο μελος εχω ερθει σε αντιπαραθεση με πολλους ποτε δεν εκφραστικα ασχημα για κανεναν αλλα σημερα τρελλαθηκα και δεν τρελαθηκα επι προσωπικου τρελλαθηκα που συνοπαδος μου "υποτιθεται"τολμαει να γραψει σε φορουμ τρελλαμενων οπαδων του ΠΑΟΚ και μαλιστα την ημερα του αγωνα οτι θα φαμε 5 και κανει και τον διαχωρισμο εμεις και εσεις.Αν μου αποδειξει οτι ειμαι λαθος φοραω παντελονια και θα βγω να ζητησω συγνωμη το εχω ξανακανει αλλωστε σε αλλη περιπτωση.Συγνωμη ζηταω απο εσενα που σε αναγκασα να επεμβεις σε σχολιο μου.offtopic τελος.Λαος παιχτες προπονητης ομαδα ολοι μαζι για την μεγαλη προκριση σε μια βραδια που θα θυμομαστε θελω να πιστευω για παντα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Σου ειπα οτι εχεις 1000 δικια.
Μην παρασερνεσαι ομως και ξεφευγεις.
Τελειωσε το θεμα.

Παμε παρακατω...

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ........
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Πρίν την μάχη, πρίν τον αγώνα, δεν έχει "Εσείς" και "Εμείς". Δέν έχει καλούς, κακούς, κουτσούς, κοντούς και άσχημους. Έχει ΕΜΑΣ σε ένα αγώνα. Ούτε 11 στο χορτάρι, ούτε 10 στον πάγκο, ούτε 1000 πίσω απο ένα πληκτρολόγιο και 1000000 απέναντι σε μια οθόνη. ΕΜΕΙΣ. Παντού. Σε όλη τη Γή, σε όλο το Σύμπαν. όπου υπάρχει η ιδέα του ΠΑΟΚ, σήμερα είμαστε ΕΜΕΙΣ. Και εκεί τελειώνουν όλα. Εκεί ξεκινάει η μάχη. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από eorptol »

Latin έγραψε:
ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΕΙΣ .....ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΣΑΤΙΣΕΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .....
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ......
Άβαταρ μέλους
Latin

Δημοσίευση από Latin »

Συγγνώμη αν δεν έγινα σαφής αλλά σίγουρα δεν ποντάρω στην ήττα της ομάδας μου.
Απλά θέλω να αποδίδονται οι ευθύνες εκεί που αναλογούν και ειδικά μετά το ματς
στο Καραισκάκη που φάγαμε το ντόρτι είδα μια πλήρη απαξίωση των παικτών μας
στην προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα του προπονητή.
Δεν θέλω σε ανάλογο αποτέλεσμα να υπάρξει πάλι η ίδια απαξίωση για τους πάικτες.
Είναι αρκετά μεγάλο το δέιγμα γραφής του Στέφενς πιστεύω και πρέπει να υπάρξει
και η απόδοση ευθυνών.Συγκρίσεις με την πρώτη χρονιά του Σάντος στην οποία δεν
είχε κάνει ο Πορτογάλος την προετοιμασία μόνο σαν ανέκδοτα μπορούν να σταθούν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”