Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
ποια κουραση ρε φουστη μου ...μια χαρα τρεχανε σημερα δεν ειδαμε καμια κουραση....
ενα πλανο δεν υπηρχε...αν δεν τον τελειωσουν σημαινει οτι μας δουλευουν ολοι τελικα...μονο αυτο!!
ενα πλανο δεν υπηρχε...αν δεν τον τελειωσουν σημαινει οτι μας δουλευουν ολοι τελικα...μονο αυτο!!
Θα έχει να το λέει ο γελοίος..."Εκεί στον ΠΑΟΚ, τους έλεγα ό,τι μ@λ@κι@ μου ερχόταν στο κεφάλι και την τρώγανε"
Είναι φανερό πως έχει υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ στο σύνολό του ( διοίκηση - κόσμο )
Είναι φανερό πως έχει υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ στο σύνολό του ( διοίκηση - κόσμο )
Αγαπητέ κύριε Δώνη, έχετε καταλάβει ότι κάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη;
Έχετε καταλάβει ότι και η Τρίπολη και η Ξάνθη σας αιχμαλώτισαν τακτικά;
Έχετε καταλάβει ότι και η Τρίπολη και η Ξάνθη σας αιχμαλώτισαν τακτικά;
- Mario Jardel
"Είναι κακό το τάιμινγκ, θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με συνεχή ένταση, ειδικά οι καινούργιοι θα ταλαιπωρηθούν να φτάσουν εκεί".
Ναι ναι ειναι αληθεια οι παλιοι βγαζουν μια ενταση, μια φλογα...Οι καινουριοι δυσκολα να προσαρμοστουν φετος...
Ο Κατσουρανης π.χ. δεν ηταν 2 κλασσεις πανω απο τους αλλους... Τρολλαρει ο Δωνης
Ναι ναι ειναι αληθεια οι παλιοι βγαζουν μια ενταση, μια φλογα...Οι καινουριοι δυσκολα να προσαρμοστουν φετος...
Ο Κατσουρανης π.χ. δεν ηταν 2 κλασσεις πανω απο τους αλλους... Τρολλαρει ο Δωνης

Με τον Δώνη αν πάμε στο Χαριλάου......να το ξέρετε.....έχουμε φάει 3 από τα αποδυτήρια.
Εδώ είμαστε.....μέχρι στιγμής......επαληθευόμαστε μέχρι τελείας....όσον αφορά το Δωνη.....ακόμα και σε αυτά που λέγαμε πριν έρθει.
Εδώ είμαστε.....μέχρι στιγμής......επαληθευόμαστε μέχρι τελείας....όσον αφορά το Δωνη.....ακόμα και σε αυτά που λέγαμε πριν έρθει.
"Θα τον βρούμε το δρόμο μας στη συνέχεια" είπε ο τύπος...
Λες και δεν έγινε τίποτα...
Ενώ έχασε άνετα και δίκαια από μια ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει την Κέρκυρα στην έδρα της και μέχρι πριν το ματς είχε χριστεί ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό φέτος.
Αν θέλουμε να σώσουμε τη χρονιά, πρέπει μέχρι αργά το βράδυ να βοηθήσουμε αυτόν το τυπάκο να βρει το δρόμο του...το δρόμο προς αεροδρόμιο...
Λες και δεν έγινε τίποτα...
Ενώ έχασε άνετα και δίκαια από μια ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει την Κέρκυρα στην έδρα της και μέχρι πριν το ματς είχε χριστεί ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό φέτος.
Αν θέλουμε να σώσουμε τη χρονιά, πρέπει μέχρι αργά το βράδυ να βοηθήσουμε αυτόν το τυπάκο να βρει το δρόμο του...το δρόμο προς αεροδρόμιο...
Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που οταν βλεπω την ομαδα μου με πιανει πονοκεφαλος και αδιαθεσια.
Οτι να ναι η ομαδα οτι να ναι και οι δηλωσεις και σε βλεπω ανετο κυρ Γιωργο δεν τρεχει καστανο
Οτι να ναι η ομαδα οτι να ναι και οι δηλωσεις και σε βλεπω ανετο κυρ Γιωργο δεν τρεχει καστανο
Ψυχραιμία προς όλους.....Οι σημερινές του δηλώσεις απλά υποτιμούν την νοημοσύνη μας...moican4 έγραψε: Κυρ Ιαν 20, 2013 9:04 pm
Δεν υπάρχει ούτε θέμα δικαίωσης ούτε τίποτα.
Ο Δώνης μένει ξέροντας
1) ότι αν αποκλειστεί από το Κύπελλο, αντίο 2) αν περάσει στο Κύπελλο παίρνει μικρή παράταση παραμονής χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι.
Το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει οριστικά και αμετάκλητα.
Πλέον το θέμα είναι ότι έγινε ντέρμπι η 2η θέση.
Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός με ρούλη,κούλα, εντός με βάζελο, εκτός με Πλατανιά, εκτός με Λιβαδειά, εκτός με γάβρο..
Είναι 6 παιχνίδια που θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη, γιατί εκτός του γάβρου οι άλλοι καίγονται για βαθμούς.
"Εύκολα" είναι ο Πανιώνιος εντός, ο ΟΦΗ εντός, η Κέρκυρα εντός ενώ και την Ξάνθη δεν την έχω για εύκολη αλλά θα εξαρτηθεί τι θα προηγηθεί την Πέμπτη.
Αυτά αν είναι ο Δώνης, αν δεν είναι και είναι κάποιος άλλος θα δούμε αν θα γίνει έτσι..
Τώρα ο Δώνης θα επιστρατεύσει ξαφνικά τον Γκαρσία την Πέμπτη και είναι ικανός αν τυχόν αποκλειστούμε να του αποδώσουν και ευθύνες.!!
ΥΓ.Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ...
Υποκλίνομαι...
Ναι και εγώ δε κατάλαβα ακριβώς τι εννοούν οι φίλοι , εκτός κ αν μου ξέφυγε κάτι στη τηλεόραση
- kataramenos5
Δίκιο έχεις, εγώ και την κούλα φοβάμαι.Δε μιλαμε για τα μεγαθήρια Πλατάνια και Λεβαδειακό..Argonaut4 έγραψε:Με τον Δώνη αν πάμε στο Χαριλάου......να το ξέρετε.....έχουμε φάει 3 από τα αποδυτήρια.