Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
και δεν εγινε μια και δυο....περσι οι βρυζικοι ειχαν κι αλλα κανονισμενα ντου...οπως τοττε με σαλπι οργανωση με φειγ βολαν...γιουχες κια ας αγκομαχουσαμε να κρατησουμε τη νικη με νιονιο νομιζω....κπ το ΠΑΟΚ πανω απο ολα...εχουν τη γνωμη τους πανω απο ολα....
για να μπω και εγω στο κλιμα....βρυζικοι-καθαροαιμοι-αντικοντοι-θοδωρακηδες-μπαχαλακηδες ειναι οι ιδιοι??? 
υγ σοβαρα ρωταω...
υγ σοβαρα ρωταω...
Ψόφο στους Βρυζικούς.
Τί έγινε? Εσύ δε θαρχόσουν anyway? Tώρα κωλοτούμπα και ακολουθείς τα φράγκα μόνο?
Ε βέβαια, και οι σύνδεσμοι τα ρίχνουν στο Ζαγόρ που κρατάει πιά την ΠΑΕ ΜΟΝΟΣ.
Μπράβο λαε
Τί έγινε? Εσύ δε θαρχόσουν anyway? Tώρα κωλοτούμπα και ακολουθείς τα φράγκα μόνο?
Ε βέβαια, και οι σύνδεσμοι τα ρίχνουν στο Ζαγόρ που κρατάει πιά την ΠΑΕ ΜΟΝΟΣ.
Μπράβο λαε
- pagotatzis
δικιο εχει ο παγωτατζης ας βαλουμε ενα φρενο γιατι το τοπικ εχει αγγιξει τα ορια του καλτ...ας περιμενουμε να τρεξουν καποια πραγματα(κυριως του βιτολο) για να εχουμε κατι πιο συγκεκριμενο να πουμε...
- navigator11
κατάντια.μόνο αυτό.
υγ ζαγοράκη οφείλεις,ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,αν έχεις αποφασίσει να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,να μιλήσεις ΠΛΗΡΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στον κόσμο.για όλους και για όλα.να μάθουμε επιτέλους όσα προφανώς δε γνωρίζουμε εδώ και καιρό.περί οικονομικού ανοίγματος,περί εσωτερικών πολέμιων,περί φερόμενων ως επενδυτών και πάει λέγοντας.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.μας το οφείλεις.
υγ ζαγοράκη οφείλεις,ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,αν έχεις αποφασίσει να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,να μιλήσεις ΠΛΗΡΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στον κόσμο.για όλους και για όλα.να μάθουμε επιτέλους όσα προφανώς δε γνωρίζουμε εδώ και καιρό.περί οικονομικού ανοίγματος,περί εσωτερικών πολέμιων,περί φερόμενων ως επενδυτών και πάει λέγοντας.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.μας το οφείλεις.
-
PAOKhead
Εγω απορω γιατι το κουραζουμε το θεμα καλοκαριατικα.
Εχει αποδειχθει οτι διοικηση στον ΠΑΟΚ χωρις την απολυτη στηριξη ενος 90% δε γινεται.
Ας φυγει λοιπον ο Ζαγορ και ας αναλαβει οποιος θεωρει οτι μπορει να τα κανει καλυτερα.
Να κρατησει τον Βιτολο και να πουλησει τον Σαλπιγγιδη, να κανει χρηστη διαχειριση, να βρει χορηγους, να φτιαξει την μπουτικ, να κανει 100% σωστες μεταγραφικες επιλογες, να στελεχωσει την ΠΑΕ, να προστατεψει την ομαδα, να παιρνει εισητηρια για το ζαγκρεμπ και το καραιταβλι και να βγαλει απο τις φυλακες ολους τους οπαδους.
ΥΓ1 Μ'αρεσει που κοροιδευουμε την κουλα την φλωριτζιναλ και τα σουπερ-μαρκετ3.Ειδικα στην πρωτη η ιδια ιστορια εγινε σχεδον, πριν 3 χρονια...
ΥΓ2 Και οχι δεν θεωρω τον εαυτο μου φυτο γιατι ποτε δεν ειπα οτι η τωρινη διοκηση τα εκανε ολα καλως. Μερικα μαλιστα τα εκανε πολυ κακως...
ΥΓ3 Βγειτε τωρα και ανακοινωστε το πραγματικο ανοιγμα σε απολυτα νουμερα για καθε χρονια μεμονωμενα. Εσοδα-εξοδα.
Εχει αποδειχθει οτι διοικηση στον ΠΑΟΚ χωρις την απολυτη στηριξη ενος 90% δε γινεται.
Ας φυγει λοιπον ο Ζαγορ και ας αναλαβει οποιος θεωρει οτι μπορει να τα κανει καλυτερα.
Να κρατησει τον Βιτολο και να πουλησει τον Σαλπιγγιδη, να κανει χρηστη διαχειριση, να βρει χορηγους, να φτιαξει την μπουτικ, να κανει 100% σωστες μεταγραφικες επιλογες, να στελεχωσει την ΠΑΕ, να προστατεψει την ομαδα, να παιρνει εισητηρια για το ζαγκρεμπ και το καραιταβλι και να βγαλει απο τις φυλακες ολους τους οπαδους.
ΥΓ1 Μ'αρεσει που κοροιδευουμε την κουλα την φλωριτζιναλ και τα σουπερ-μαρκετ3.Ειδικα στην πρωτη η ιδια ιστορια εγινε σχεδον, πριν 3 χρονια...
ΥΓ2 Και οχι δεν θεωρω τον εαυτο μου φυτο γιατι ποτε δεν ειπα οτι η τωρινη διοκηση τα εκανε ολα καλως. Μερικα μαλιστα τα εκανε πολυ κακως...
ΥΓ3 Βγειτε τωρα και ανακοινωστε το πραγματικο ανοιγμα σε απολυτα νουμερα για καθε χρονια μεμονωμενα. Εσοδα-εξοδα.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
οι βρυζικοί, .... που ήταν ζαγορακικοί, το μόνο σίγουρο είναι πως και ο Βρύζας να έρθει, στο τέλος θα τον πούνε λαμόγιο όπως τον Ζαγοράκη.
τι είχες γιάννη, τι είχα πάντα....
τι είχες γιάννη, τι είχα πάντα....
Νομίζω ότι το "Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ" γύρισε σα φάντασμα και μας κυνηγάει σε αυτό το νήμα...
-
Παοκ είσαι!
5 εκατομμύρια + λέει το "άνοιγμα". Δηλαδή όσα μας έλεγαν πέρυσι και πρόπερσι ήταν "μούφες"???
Έλεος, ένας @ρχιδ@τος πρόεδρος πότε θα έρθει στην @ρχιδ@τη ομάδα μας?
Αν αποδειχθούν λαμόγια πάντως, οι κύριοι της σημερινής διοίκησης, το αποχωρώ δεν μου λέει τίποτα. Ο τελευταίος που αποχώρησε "αναίμακτα" ήταν ο Γούμενος.
Θέλω να πληρώσουν όλοι όσοι παίζουν με τις χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Θέλω εκδίκηση φτάνει πια...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
Έλεος, ένας @ρχιδ@τος πρόεδρος πότε θα έρθει στην @ρχιδ@τη ομάδα μας?
Αν αποδειχθούν λαμόγια πάντως, οι κύριοι της σημερινής διοίκησης, το αποχωρώ δεν μου λέει τίποτα. Ο τελευταίος που αποχώρησε "αναίμακτα" ήταν ο Γούμενος.
Θέλω να πληρώσουν όλοι όσοι παίζουν με τις χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Θέλω εκδίκηση φτάνει πια...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Sera4 έγραψε:για να μπω και εγω στο κλιμα....βρυζικοι-καθαροαιμοι-αντικοντοι-θοδωρακηδες-μπαχαλακηδες ειναι οι ιδιοι???
υγ σοβαρα ρωταω...
ατελειώτο respect Dr. Sera4 !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Σάβ 09 Ιούλ 2011, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω πιστευω οτι σε καμια εβδομαδα θα ειναι ολα καλα και θα τα εχουμε ξεχασει ολα προαισθημα ευχη δεν ξερω αλλα ετσι πιστευω οποτε αιντεεεεεεεεε ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Όποιος παρακολουθεί το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μπορεί εύκολα να εξηγήσει το άνοιγμα...Όποιος λέει ότι είχαμε τόσα έσοδα και άρα δεν δικαιολογείται όχι το άνοιγμα, αλλά και οι μεταγραφές μπαμ-μπουμ που (δεν) κάναμε, είναι απλά άσχετος (ο ηπιότερος χαρακτηρισμός) με τα του ΠΑΟΚ...
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ καιι αποφύγετε χαρακτηρισμούς... Εφόσον τίποτα δεν ´εχει αποδειχθεί για κάποιον το μόνο που κερδίζετε είναι τον τίτλο του ΣΥΚΟΦΆΝΤΗ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ-ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑΚΙΑ-ΠΡΟΒΑΤΟΠΡΟΒΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ.
Εγω λέω ότι εχετε όλοι δίκιο. ΌΛΟΙ ΣΑΣ.
ΜΠΟΡΕΊ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΙΛΆΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΗΚΏΝΕΙ ΜΗΝΎΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΧΆΖΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ;
Δώστε μου μια σοβαρή εξήγηση... Όταν γρήγορα γρήγορα βγήκε ανακοινωση για κάποια αστεία θέματα σε σχέση με αυτό.
ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΣΑΩ ΣΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ.
Εγω λέω ότι εχετε όλοι δίκιο. ΌΛΟΙ ΣΑΣ.
ΜΠΟΡΕΊ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΙΛΆΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΗΚΏΝΕΙ ΜΗΝΎΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΧΆΖΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ;
Δώστε μου μια σοβαρή εξήγηση... Όταν γρήγορα γρήγορα βγήκε ανακοινωση για κάποια αστεία θέματα σε σχέση με αυτό.
ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΣΑΩ ΣΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ.
Zorro, ποιός να βγάλει ανακοίνωση, όταν όλοι είναι υπό το καθεστώς πανικού..?
Η κίνηση των συνδέσμων, όσο και αν κάποιοι φίλοι από χτες το βράδυ συνιστούσαν ψυχραιμία και μιλούσαν για εξέλιξη που ενδεχομένως να οφελήσει την ομάδα, για μένα προσωπικά ήταν απαράδεκτη... Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις κανενός, αλλά όταν λες "απαγορεύω" στη διοίκηση της ομάδας σου, την καθιστάς γλάστρα, ανενεργή για οποιοδήποτε θέμα της ομάδας, όταν αυτή προετοιμάζεται και έχει σε 3 εβδομάδες επίσημο παιχνίδι... Η κατάληψη δε, έστω και συμβολική, αποτελεί και την επίδειξη της δύναμης που προκύπτει "φραστικά" από την ανακοίνωση...
Τώρα αν η ομάδα είναι ασθενής και η λύση είναι "να την βάλουμε στο γύψο", είναι κάτι που πάντα απεχθανόμουν...
Η κίνηση των συνδέσμων, όσο και αν κάποιοι φίλοι από χτες το βράδυ συνιστούσαν ψυχραιμία και μιλούσαν για εξέλιξη που ενδεχομένως να οφελήσει την ομάδα, για μένα προσωπικά ήταν απαράδεκτη... Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις κανενός, αλλά όταν λες "απαγορεύω" στη διοίκηση της ομάδας σου, την καθιστάς γλάστρα, ανενεργή για οποιοδήποτε θέμα της ομάδας, όταν αυτή προετοιμάζεται και έχει σε 3 εβδομάδες επίσημο παιχνίδι... Η κατάληψη δε, έστω και συμβολική, αποτελεί και την επίδειξη της δύναμης που προκύπτει "φραστικά" από την ανακοίνωση...
Τώρα αν η ομάδα είναι ασθενής και η λύση είναι "να την βάλουμε στο γύψο", είναι κάτι που πάντα απεχθανόμουν...