Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Equalizer »

Το παρέθεσα και για να ξέρουμε τι γράφεται, αλλά και γιατί το μπινελίκι και προς τα μέλη πάει σύννεφο.

Καλά, ακόμα αυγόφετες τρώς; Έλα στο φρατέλι, μας έχουν κάθε πρωί τζάμπα αυγά benedikt. Έτσι για να τους αβαντάρουμε επειδή έχει ποσοστό ο "κοντός".
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

"Πουθενάκο" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Επαναλαμβάνεται ο τυπάς

Επίσης, ντροπή για το όνομα του με αυτά που λες. Ξεφτίλα

Αδέλφια μπείτε είσαι εσύ
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Κλαιω απο τα γελια!
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Παλικάρια πως μπορείς να κάνεις bolt στο περιβάλλον του tapatalk (pro);pgetsos?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν ξέρω καν αν γίνεται κατευθείαν. Εγώ το βάζω με [b*] μήνυμα [/b*] χωρίς τους αστερίσκους
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

"Re: SDNA
Δημοσίευσηαπό rainmaker » 29 Αύγ 2015 15:34

Υπάρχουν τόπικ κατάλληλα για το σχολιασμό ΜΜΕ, ΑΡΔ και λοιπών.

Επιπλέον, δεν νομίζω οτι είναι ποτέ δυνατό να επιτρέψουμε την έμμεση διαφήμιση για συγκεκριμένα άτομα, ιδιαίτερα όταν αυτά είναι Μπετόβλακες.

Το παρόν κλείνει."

Αν και μου απαγορεύεις εμμέσως να ποστάρω το συγκεκριμένο θέμα αφού η δεύτερη παράγραφος αναιρεί την πρώτη, θα ήθελα να μάθω πως εννοείς την έμμεση διαφήμιση όταν το ίδιο το paokmania αναπαράγει άρθρα που τα γράφουν συγκεκριμένα άτομα και όχι ανώνυμα.
Η αιτία ανάρτησης του ποστ είναι ξεκάθαρα η αντιπαράθεση με τον συγκεκριμένο αρδ , όταν μπορούμε να τον έχουμε σε δημόσιο διάλογο δεν είναι ευκαιρία για να αναδείξουμε και τον χαρακτηρισμό Μπετόβλακας;;;;;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

υπαρχουν τοσα τοπικ ρε συ λογιος. προπαγανδα κατα του ΠΑΟΚ, αρθρα για τον ΠΑΟΚ κτλ κτλ.

δεν χρειαζεται τοπικ για ενα σαϊτ (το οποιο ειναι και βαζελοσαϊτ κατα την αποψη μου-θυμιζω και ρεπορταζ κλαους μπουζουκια- αλλα τεσπα)
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Όταν υπάρχει αυτό" Ευρετήριο Δ. Συζήτησης ‹ Θέματα Γενικού Περιεχομένου ‹ Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε ‹ Αθλητικά sites"
θεωρώ ότι δεν έκανα και λάθος.
Εαν δεν θέλετε έχει καλώς και στην τελική δεν διατύπωσα κάποια ερώτηση ή δεν είχα ένσταση σε αυτό που απαντάς.
Στις ερωτήσεις που έκανα περιμένω μια απάντηση.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Κ20
Να ανοίξουμε το φετινό; Σήμερα ξεκινάνε.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Εχω παρατηρησει αρκετες φορες σχολια μου να αργουν ακομη και ωρες να εμφανιστουν ενω σχολια αλλων που επονται χρονικα να εμφανιζονται κανονικα. Θελω να πιστευω οτι ειναι τυχαιο γεγονος η τεχνικης φυσης θεμα η εστω γινεται λογω καποιας επιφυλακτικοτητας προς τα νεα μελη του φορουμ αλλα παρολα αυτα ειναι ενοχλητικο.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Aquila κανενα θεμα δεν υπαρχει. Ολα τα φυσιολογικα και κοσμια σχολια αναρτωνται με τη πρωτη ευκαιρια
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

aquila έγραψε:Εχω παρατηρησει αρκετες φορες σχολια μου να αργουν ακομη και ωρες να εμφανιστουν ενω σχολια αλλων που επονται χρονικα να εμφανιζονται κανονικα. Θελω να πιστευω οτι ειναι τυχαιο γεγονος η τεχνικης φυσης θεμα η εστω γινεται λογω καποιας επιφυλακτικοτητας προς τα νεα μελη του φορουμ αλλα παρολα αυτα ειναι ενοχλητικο.

Sent from my iPad using Tapatalk
Τα post των νέων μελών (εως τις 150 δημοσιεύσεις) περιμένουν την έγκριση κάποιου mod προκειμένου να δημοσιευθούν,γ αυτό και κάποιες φορές αργούν.Πάντως αναρτώνται με την πρώτη ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ανοίξτε asap το τοπικ 3ετες πλάνο για να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρή κουβέντα με επιχειρήματα οικονομικές και στατιστικές αναλύσεις του project.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

τσιριγώτης έγραψε:χαιρετισμούς στους λουομενους. δημοκρατικά μπάνια
Φίλε από τα Κύθηρα, συχνά-πυκνά παρεμβαίνεις σαν τις μαυροφορεμένες μοιρολογούσες των αδίκως μπαναρισθέντων φίλων του φόρουμ αμφισβητώντας την αντικειμενικότητα και τη δημοκρατικότητά μας. Κακώς! Πολύ κακώς!

Ο συγκεκριμένος φίλος ανήκει στους μονίμως γκρινιάρηδες και ευέξαπτους του φόρουμ που πολύ συχνά ψάχνουν αιτίες για να αρπαχτούν. Και αυτό είναι κάτι πολύ κουραστικό και εκνευριστικό.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μετά από τη νουθεσία-συμβουλή για "σύνελθε", ανταπάντησε προκλητικά, αρνούμενος να δεχτεί την όχι και τόσο τραγική παραίνεση να συνέλθει,μιλώντας για προβληματικούς συνομιλητές και αντιστρέφοντάς μου την προτροπή. Εγώ την αγένεια σε βάρος μου και σε βάρος των παιδιών που ξοδεύουν χρόνο για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ δεν τη δέχομαι. Ιδού ο διάλογος:
Black&White έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:B&W σύνελθε, σε παρακαλώ πολύ, και στους χαρακτηρισμούς για διακοσμητικούς και Σαββιδάκους και εν γένει για τις ειρωνείες σου προς τους συνομιλητές σου. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις.

Σίμπα, κάλμα και συ. Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες. Μην μπαίνεις σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. Και συ και ο οποιοσδήποτε κάντε αναφορά και θα το δούμε εμείς το σχόλιο που σας εξόργισε.
Τώρα σοβαρά μιλάς; Ποιον χαρακτήρισα; Για διάβασε λίγο πριν μιλήσεις. Δεν ενοχλώ και ούτε χαρακτηρίζω ποτέ αν δεν με χαρακτηρίσουν πρώτοι.. Κάνω την πλακίτσα μου χωρίς να προσβάλλω και πιστεύω πως δεν ενοχλώ κανέναν με την προυπόθεση πως δεν κουβαλάει κόμπλεξ και ψυχολογικά. Δε μιλάω , δε μιλάω αλλά αρκετά με τους προβληματικούς εδώ μέσα που χαλιούνται με την πλάκα.

Και τα σύνελθε στα κολλητάρια σου ,τους εκάστοτε σίμπες. Δεν είμαστε πιτσιρικάδες.
Και, σε παρακαλώ πολύ, όχι άλλους υπαινιγμούς. Με ωραίο και κόσμιο τρόπο θα δεχθώ ευχαρίστως οποιαδήποτε παρατήρηση από τον καθένα σας. Με νευράκια και μπηχτές... έχω πρόβλημα. Όπως θα δεχόμουνα και την απάντηση του φίλου, εάν ήταν στο ύφος "ξέρεις έχεις άδικο" και όχι "τα σύνελεθε στα κολλητάρια σου". Από τη στιγμή που δέχεστε να συμμετέχετε εδώ μέσα, θα δέχεστε και τις παρατηρήσεις και οποιαδήποτε αντίρρηση θα την εκφράζετε κόσμια. Δεν είμαστε τίποτα τριτοκοσμικοί μαμελούκοι...

Το μπαν του Black&White αίρεται, λόγω του ότι κρίνω εκ των υστέρων ως υπερβολική την ποινή της μίας εβδομάδας και επίσης λόγω... Μπερμπάντοφ. Εύχομαι ο φίλος να ηρεμήσει και να είναι όχι απλώς λιγότερο, αλλά καθόλου προκλητικός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”