5. Pablo Gabriel García Pérez
- paok nafplio
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας κανεις τη τιμη κ αγωνιζεσαι στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας κ μας κανεις ολους περιφανους!!εισαι τεραστιος παιχτης κ τεραστια προσωπικοτητα!!vamos pablo!!!
- PAOKfanAthens
- Isaak the Greek
Με το που σούταρε είπα "πάει έφυγε εκτος εστίας".....και ξανασηκώνω τα ματια μου κι εκεί που βλέπω τη μπάλα να φεύγει έξω , ξαφνικά παίρνει μια περίεργη τροχιά και λέω "Όπα!!!κοίτα να δεις που θα μπει τελικά"
Τι φάλτσα την έδωσες ρε φιλε????Για καραμπόλα είσαι στα μπιλιάρδα!!!!Να sai καλά κι εσύ και η οικογένεια σου και εύχομαι μετά από αυτό να σου έφυγε όλο το βάρος του χαμού της μητέρας σου!
P.Σ.:Ακόμα ένα τέτοιο goal-foul θυμάμαι , εναντίον του βάζελου και πάλι , αλλα στο άλλο τέρμα με εκτελεστή το Φραντσέσκο.
Bent it like Beckham my ass!!!!Bent it like Pablo!!!!
Τι φάλτσα την έδωσες ρε φιλε????Για καραμπόλα είσαι στα μπιλιάρδα!!!!Να sai καλά κι εσύ και η οικογένεια σου και εύχομαι μετά από αυτό να σου έφυγε όλο το βάρος του χαμού της μητέρας σου!
P.Σ.:Ακόμα ένα τέτοιο goal-foul θυμάμαι , εναντίον του βάζελου και πάλι , αλλα στο άλλο τέρμα με εκτελεστή το Φραντσέσκο.
Bent it like Beckham my ass!!!!Bent it like Pablo!!!!
- abc_o_ karpouzas
παιδια τον νου μασ
καρφωστε τον με 12αρια καρφια στα τσιμεντα της τουμπας
αυτος ο παικτης δεν πρεπει να παει πουθενα και μετα το τελος της καριερας του εδω πρεπει να μεινει
ΣΕ ΛΕΩ
καρφωστε τον με 12αρια καρφια στα τσιμεντα της τουμπας

- sidpanos
ένα βραβείο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ στο παιδίFalegkos έγραψε:παιδιά θα το καρφώσει το τοπι παιδιααααα

Φορτισμένος από τον πρόσφατο χαμό της μητέρας του, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα μπορούσε να μη της αφιερώσει το γκολ, ενώ όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στη διαφορά του περσινού ΠΑΟΚ από τον φετινό.
"Πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε όλοι. Αυτό είναι το σημαντικό. Το γκολ που έβαλα το αφιερώνω στη μητέρα μου, στην οικογένειά μου και στον κόσμο που γέμισε την Τούμπα. Η μητέρα μου από εκεί ψηλά που βρίσκεται έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός για να προσθέσει:
"Δεν έπαιξα καλά, δεν ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε. Πέρυσι δεν παίρναμε τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά φέτος άλλαξε αυτό. Τίποτα δεν είναι εύκολο και φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να υποσχεθώ πως όλοι θα δίνουμε στα επόμενα παιχνίδια το 200% των δυνατοτήτων μας".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 64307.html
Και γω πιστευω δεν ηταν τοσο καλος σημερα αλλα σε ορισμενες φασεις εδειξε την κλαση του....Κερδισαμε χωρις καλη αποδοση ενα ντερμπι και αυτο δειχνει οτι δυμαμωνουμε συνεχως....και ψυχολογικα
"Πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε όλοι. Αυτό είναι το σημαντικό. Το γκολ που έβαλα το αφιερώνω στη μητέρα μου, στην οικογένειά μου και στον κόσμο που γέμισε την Τούμπα. Η μητέρα μου από εκεί ψηλά που βρίσκεται έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός για να προσθέσει:
"Δεν έπαιξα καλά, δεν ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε. Πέρυσι δεν παίρναμε τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά φέτος άλλαξε αυτό. Τίποτα δεν είναι εύκολο και φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να υποσχεθώ πως όλοι θα δίνουμε στα επόμενα παιχνίδια το 200% των δυνατοτήτων μας".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 64307.html
Και γω πιστευω δεν ηταν τοσο καλος σημερα αλλα σε ορισμενες φασεις εδειξε την κλαση του....Κερδισαμε χωρις καλη αποδοση ενα ντερμπι και αυτο δειχνει οτι δυμαμωνουμε συνεχως....και ψυχολογικα
-
Έδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου σε γαύρους και βάζελους που τον έβριζαν για τα περσινά του καμώματα
Πάμπλο συλλυπητήρια για μία ακόμα φορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ που κοσμείς την Τούμπα αλλά και γενικότερα τα ελληνικά γήπεδα
Πάμπλο συλλυπητήρια για μία ακόμα φορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ που κοσμείς την Τούμπα αλλά και γενικότερα τα ελληνικά γήπεδα
Λακαμία του καρπουζά που τον έβαλε.
Έπρεπε να παίξουν στα χαφ Σορλέν-Φωτάκης που πήγαν καλά στα Γιάννενα.
Άσε που δεν πατάει περιοχή, πήρε και κίτρινη κλπ,κλπ...
Παυλάραααααααααααααααααας !

Έπρεπε να παίξουν στα χαφ Σορλέν-Φωτάκης που πήγαν καλά στα Γιάννενα.

Άσε που δεν πατάει περιοχή, πήρε και κίτρινη κλπ,κλπ...

Παυλάραααααααααααααααααας !
σε είδα ρε σκύλε που του πήρες τα μέτρα του Τζόρβα...το μάτι σου μιλούσε από μόνο του...ψιθύρισα στον αδερφό μου "ρε συ, αυτός απευθείας θα το πάει" εκατοστά του δευτερολέπτου πριν αρχίσεις να παίρνεις φόρα...
Τιμή και δόξα στον Παύλο τον Γκαρσία
Τιμή και δόξα στον Παύλο τον Γκαρσία
όλα τα σχολια των αδερφων μου πολλαπλασιασμένα Χ 666 και πάλι δεν φτάνουν για το κενο μνήμης που μου χαρισε μετά το γκολ.ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ> 

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
και χωρις τουιστεδ!!SATANAS έγραψε:όλα τα σχολια των αδερφων μου πολλαπλασιασμένα Χ 666 και πάλι δεν φτάνουν για το κενο μνήμης που μου χαρισε μετά το γκολ.ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ>