Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Λογικά βασίζονται στο ότι ο Γιαννούλης έχει αποφασίσει να έρθει μόνο εδώ και θα ξαναπεί όχι στον γαύρο. Για να δούμε.
Εγώ νομίζω ότι θα τον χάσουμε τον παίκτη δυστυχώς.
Εγώ νομίζω ότι θα τον χάσουμε τον παίκτη δυστυχώς.
- These users thanked the author paokspren for the post:
- Dimitris_L4
- Unpsofable78
Εάν είναι να φτάσουμε τα 5+ μύρια ας τον χάσουμε.
Εννοείται ότι τον θέλουμε όλοι, αλλά ήδη τα χρήματα που φτάσαμε είναι πολλά και αρχίζουν να ξεπερνάνε τους αγραφους νόμους της ποδοσφαιρικής αγοράς.
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω με πόσα θα αγοράσει η Μπαρτσα τον Ζοαο Κανσελο όπως ακούγεται.
Πριν δύο χρόνια οι Άραβες τον αγόρασαν 25 μύρια (άλλα άρθρα κάνουν λόγο για 22.5).Οι Άραβες έτσι; Που πληρώνουν υπεραξίες και δεν ξέρουν τι έχουν, για τον Ζοαο Κανσελο.
Εννοείται ότι τον θέλουμε όλοι, αλλά ήδη τα χρήματα που φτάσαμε είναι πολλά και αρχίζουν να ξεπερνάνε τους αγραφους νόμους της ποδοσφαιρικής αγοράς.
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω με πόσα θα αγοράσει η Μπαρτσα τον Ζοαο Κανσελο όπως ακούγεται.
Πριν δύο χρόνια οι Άραβες τον αγόρασαν 25 μύρια (άλλα άρθρα κάνουν λόγο για 22.5).Οι Άραβες έτσι; Που πληρώνουν υπεραξίες και δεν ξέρουν τι έχουν, για τον Ζοαο Κανσελο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 12 Ιουν 2026, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- george188, Ally Samagoal
- Σουριναμέζος
Ε δεν θα αλλάξει η άποψη μου και η συμπάθεια/αντιπάθεια μου σε κάποιον ανάλογα με το ποιός τον διάλεξε. Βέβαια όποιος και αν έρθει από την στιγμή που θα είναι από τους κύριους υπευθύνους για την ψυχολογία μου προφανώς και θα θέλω να πετύχει και θα ξεκινήσει έχοντας την υποστήριξη μου. Τα πουστλούκια πριν την ανακοίνωση. Νομίζεις όσοι εδώ μέσα κόβουμε κομμάτι από την βασιλόπιτα για τον Ραζβάν είχαμε βγει στους δρόμους όταν προσλήφθηκε το 2017?Unpsofable78 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 21:09Ακόμη κι αν ήταν επιλογή Βιειρινια Ματος; Αν και δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Φιλολογικό το ερώτημαΣουριναμέζος έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 21:04 Τι τον θυμηθήκατε αυτόν τον μαλάκα πάλι
Ούτε ζωγραφιστό (pun intended)
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- Unpsofable78, aivas19
Αυτά τα λεφτά πιστεύει η Άουγκσμπουργκ ότι κοστίζει, αυτά έφτασε κοντά ο γαύρος, αυτά θα ζητάει από εμάς.
Πέρυσι, ο νόμος της ποδοσφαιρικής αγοράς έλεγε ότι ο Ζαφείρης κοστίζει 12 εκ ευρώ; Φυσικά και όχι αλλά πηγές και τα έδωσες
Πέρυσι, ο νόμος της ποδοσφαιρικής αγοράς έλεγε ότι ο Ζαφείρης κοστίζει 12 εκ ευρώ; Φυσικά και όχι αλλά πηγές και τα έδωσες
Βλέπω αυτόν τον Ταχιροβιτς - Ταριχεβιτς που φαγωθηκατε να πάρουμε πέρυσι,και ο Μειτε φαντάζει σπρίντερ μπροστά του .
- Dimitris_L4
Τι ωραιο χαφ ομως ο Εουστακιο ε?delos15 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 21:35 Βλέπω αυτόν τον Ταχιροβιτς - Ταριχεβιτς που φαγωθηκατε να πάρουμε πέρυσι,και ο Μειτε φαντάζει σπρίντερ μπροστά του .
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
- delos15, Dimitrisou, rockcity4
- Unpsofable78
Omerta76
Στον Ζαφείρη πληρώνεις και potential και πιθανή αξία μεταπώλησης.
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Δες το παράδειγμα που έδωσα για τον Ζοαο Κανσελο πιο πάνω.
Στον Ζαφείρη πληρώνεις και potential και πιθανή αξία μεταπώλησης.
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Δες το παράδειγμα που έδωσα για τον Ζοαο Κανσελο πιο πάνω.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- george188
Καλός ειναι...κυριαρχεί το θεριό στο χώρο του κέντρου...και δίνει σωστές πάσες..καλό δίδυμο με Μπάσιτς που επίσης είχε ακουστεί εδώ πέρσι μαζί με Κραλ
Ναι ρε φίλε αλλά τόσα ζητάει η ομάδα του. Αν δεν πιστεύεις ότι τα αξίζει πας για αλλον
- Unpsofable78
- Unpsofable78
Ε αυτό έγραψα. Ότι αν είναι να φτάσουμε τα 5+ μύρια καλύτερα να τον χάσουμε. Άρα συμφωνούμεomerta76 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 21:39 Ναι ρε φίλε αλλά τόσα ζητάει η ομάδα του. Αν δεν πιστεύεις ότι τα αξίζει πας για αλλον
Κάναμε την μάξιμουμ πρόταση μας. Αν την απορριψουν πάμε για άλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 12 Ιουν 2026, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- omerta76
Ελέγχομαι και εκτίθεμαι για το παρακάτω.
Το μπάτζετ που ζητήθηκε από συγκεκριμένο είναι πολύ εκτός πραγματικότητας super league και θα μου κάνει εντύπωση να κλείσει.
Για να καταλάβετε το μέγεθος: Ούτε οι big 4 μαζί δεν μπορούν να το δώσουν σε μια μεταγραφική περίοδο.
Ίσως ήταν τρόπος άρνησης εκ μέρους του, ίσως απλά να είναι οι απαιτήσεις του αυτές.
Το μπάτζετ που ζητήθηκε από συγκεκριμένο είναι πολύ εκτός πραγματικότητας super league και θα μου κάνει εντύπωση να κλείσει.
Για να καταλάβετε το μέγεθος: Ούτε οι big 4 μαζί δεν μπορούν να το δώσουν σε μια μεταγραφική περίοδο.
Ίσως ήταν τρόπος άρνησης εκ μέρους του, ίσως απλά να είναι οι απαιτήσεις του αυτές.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- Unpsofable78, prist64, Logistis, FreeWatcher
- Dimitris_L4
- paokkerkir