το να μην συμφωνουμε δεν ειναι κακο προς θεου απλα τα κανονικα π.μ που λες ειναι τυπου καλαθης και λορεντζο ειναι η εννοια του π.μ.freemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 14:22 καλά δεν συμφωνούμε οκ
δεν θέλω να παίζω πάλι χωρίς κανονικό π.μ.
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
Polichni1926
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- KalamarGiannis
για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η γραμμή των ψηλών αυτή πάσχει από αργοσαυρίαση. Μέχρι να γυρίσουν στην άμυνα η κάθε Βαλένθια θα έχει σκοράρει, πάρει ταιμ ουτ, γυρίσει στην άμυνα , πιει ισοτονικό και περιμένει τον αντίπαλο να έρθει...
ΥΓ και λέγοντας για Δεινόσαυρους, αφού δε μου παίρνετε τον Χλίνασον, αυτός ο Γκουντάϊτις που τώρα ρίχνει γέφυρες, μας κάνει;
μπορεί να κάνει ματσάρα στον τελικό να δούμε κάτι;
ΥΓ και λέγοντας για Δεινόσαυρους, αφού δε μου παίρνετε τον Χλίνασον, αυτός ο Γκουντάϊτις που τώρα ρίχνει γέφυρες, μας κάνει;
μπορεί να κάνει ματσάρα στον τελικό να δούμε κάτι;
άλλο εννοώPolichni1926 έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 15:13το να μην συμφωνουμε δεν ειναι κακο προς θεου απλα τα κανονικα π.μ που λες ειναι τυπου καλαθης και λορεντζο ειναι η εννοια του π.μ.freemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 14:22 καλά δεν συμφωνούμε οκ
δεν θέλω να παίζω πάλι χωρίς κανονικό π.μ.
είπες ότι οκ και αν έχει πρόβλημα κάποιος παίζει ο Ταιρί πχ ή άλλος 2άρι στο 1
ε αυτό λέω ότι εγώ θέλω να παίζω με κανονικό άσσο
- Maurice_Escargot
Νομίζω πως ρεαλιστικά δεν θα πουν και οι δύο το ναι.dtown έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 11:53 Ο Lorenzo Brown όταν αρχισει η σεζόν θα είναι 36 και τελευταία του καλή σεζόν ήταν πριν 3 χρόνια. Στη Μιλάνο που ανήκει δεν παίζει καν. Τέτοιους ευρωλιγκατους που ήταν καλοί πριν 3 χρόνια φέρνει και ο Μάκης Αγγελοπουλος στην ΑΕΚ (Λανγκφορντ, Ναναλι, Κουζμινσκας).
Όποιος το πει πρώτος θα ερθει
Η τέλος πάντων λογικά προτεραιότητα έχει ο Νικ.
- KalamarGiannis
πάντως τα...γερόντια Καλάθης και Λορέντζο, μαζί με τα νιάτα Ταϊρί και Μπαζίνα και κάναν Μαοντο Λο, μια χαρά bacκcourt συνθέτουν...
Δεν εχω καμία αντίρρηση αν αυτή θα είναι η επιλογή της ομαδας.Polichni1926 έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 08:45Συμφωνω απολυτα εκτος του ο Ταιρι ειναι 2nd unit θεωρω οτι αν δεν μεινει ο Ταιρι σε εμας αν οχι φετος του χρονου θα εχει προτασεις για euroleague ειναι μικρος και εχει ολα τα φοντα να πρωταγωνιστησειSCIFO έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 06:58 Δεν ξέρω τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά ο Tyree απο τους τωρινούς παίκτες θα μπορούσε να είναι το νούμερο1 για να μείνει.
Ειναι σκορερ μέσης και μακρινης απόστασης και στο drive, αλλά κυρίως έχει το Killer instinct δεν φοβάται την μπάλα και να αναλάβει την ευθύνη στα δυσκολα. Σε μια οργανωμένη ομάδα αυτό ειναι πολύ σημαντικό ακόμα κι αν ο παίκτης ειναι του 2nd unit. Επίσης βλέποντάς τον απο την αρχή φέτος παρατήρησα το impact που ειχε ο Beverley στο παιχνίδι του, άρα είναι έξυπνος να δέχεται πράγματα, και με περισσότερους κορυφαίους δίπλα του θα ειναι καλύτερος, αρκεί όλο αυτό να το βγάζει στους συγκεκριμένους χρόνους που θα του δίνει ο Τρινκιερι γιατι αυτό είναι και το σημαντικότερο για εναν παίκτη του 2nd unit.
Χρησιμοποιησα τον όρο περισσότερο γιατί τα ονόματα που γράφονται ως φήμες μόνο είναι ανωτερου επιπεδου καριέρας και για εύκολη συνεννόηση.
Στη φάση εξέλιξης που ειναι τώρα ο ΠΑΟΚ για το επόμενο ρόστερ δηλ, που θα είναι ουσιαστικα και το πρωτο, ταιριάζει ένα γκρουπ πολλων "ζεστών" παικτών να μοιράζονται θέσεις παρά λογικές Unit που περισσότερο ανήκουν σε επομενο στάδιο.
πχ Ενα δυνατο ασσο μαζί ας πουμε με τον Καλαθη ο οποιος θα παρει το διετες, και δεν ξερω μην σκεφτουν να δώσουν στον δεύτερο μονοετές αφού η Ευρωλίγκα παει μαλλον για του παραχρόνου ή σε καθε περίπτωση αντίστοιχο σχεδιασμό
Tyree, Naz στο 2
Εναν βρωμοχερά στο 2.3
Εναν ρολιστα για το 1.2.3
Ο Μπεβερλι δηλαδη ειναι χειροτερος αυτη την στιγμη απο τον Καλαθη και τον Μπραουν;
Δεν είναι χειρότερος όχι...Απλά ο Καλάθης είναι Έλληνας και ο Μπράουν 2 χρόνια μικρότερος.icue έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 17:52 Ο Μπεβερλι δηλαδη ειναι χειροτερος αυτη την στιγμη απο τον Καλαθη και τον Μπραουν;
Αν και πουλεν μου κάποτε ο Μπράουν προτιμώ Μπέβερλι πλέον.
- theodorosstefan
Η μεγαλύτερη μεταγραφη είναι ο Μιστακιδης... έχει τα λεφτά δεν έχει τις γνώσεις γιαυτό και έβαλε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο .... του είπαν να φέρει τον τρινκιερι για να χτίσει μια ομάδα ευρολιγκας... και αυτός είμαι σίγουρος δεν θα φέρει παλτα εφόσον έχει το ελεύθερο σε μεταγραφες .μαζί με τον Σέρβο μανατζερ του που ήρθε εδώ στην παρουσιάσει είπε κάποια πράγματα που το καλοκαίρι αναμένεται μεγάλο....
Προπονητικο δίπλα στο Ξενοδοχείο και σε απόσταση αναπνοής από το γήπεδο και το αεροδρόμιο.... είμαι σίγουρος ότι δεν θα έρθουν τυχαίοι παίχτες.... επίσης το μοναδικό προπονιτικο στην Θεσσαλονίκη είναι το Δέκα του Χατζηβρεττα το οποίο μαζεύει όλα τα ταλέντα της βόρειας Ελλάδας.
Προπονητικο δίπλα στο Ξενοδοχείο και σε απόσταση αναπνοής από το γήπεδο και το αεροδρόμιο.... είμαι σίγουρος ότι δεν θα έρθουν τυχαίοι παίχτες.... επίσης το μοναδικό προπονιτικο στην Θεσσαλονίκη είναι το Δέκα του Χατζηβρεττα το οποίο μαζεύει όλα τα ταλέντα της βόρειας Ελλάδας.
- These users thanked the author theodorosstefan for the post:
- freemind
- KalamarGiannis
Είναι μια πολύ ωραία ερώτηση προς τον Τρινκιέρι αν ο τωρινός Πατ-Μπεβ χωράει στην ομάδα του χρόνου.
Αν πούμε ότι είναι πολυτέλεια να έχεις ένα Αμερικανό που θα μένει και έξω χωρίς να γκρινιάζει, και να φέρνει τέτοια σουπερ ηγετική νοοτροπία νικητή στην ομάδα, εγώ θα τον εξέταζα πολύ σοβαρά.
οπότε
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα; /Λο; /Λορεντζο Μπράουν;/Μπέβερλι;), Καλάθης, Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - ΞΕΝΟΣ 2 (Ντάριους Τόμσον;/ Νικ Μπαμπ;),Tyree, ΝΜΛ, (Τολιόπουλος;)
3 - ΞΕΝΟΣ 3 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης, (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston;), Χουγκαζ, ΞΕΝΟΣ 5(Μουρ;)
5 - ΞΕΝΟΣ 6(;), Παπαγιάννης; , ΞΕΝΟΣ 7(Ομορουγι?)
Αν πούμε ότι είναι πολυτέλεια να έχεις ένα Αμερικανό που θα μένει και έξω χωρίς να γκρινιάζει, και να φέρνει τέτοια σουπερ ηγετική νοοτροπία νικητή στην ομάδα, εγώ θα τον εξέταζα πολύ σοβαρά.
οπότε
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα; /Λο; /Λορεντζο Μπράουν;/Μπέβερλι;), Καλάθης, Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - ΞΕΝΟΣ 2 (Ντάριους Τόμσον;/ Νικ Μπαμπ;),Tyree, ΝΜΛ, (Τολιόπουλος;)
3 - ΞΕΝΟΣ 3 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης, (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston;), Χουγκαζ, ΞΕΝΟΣ 5(Μουρ;)
5 - ΞΕΝΟΣ 6(;), Παπαγιάννης; , ΞΕΝΟΣ 7(Ομορουγι?)
- theodorosstefan
KalamarGiannis του χρόνου μου φαίνεται ότι θα έχουν 8 ξένους 6+2. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Ο Μπεβερλι ήρθε ξενο σώμα με την ομάδα ξαφνικά πέρσι τον Δεκέμβρη χωρίς προετοιμασία και χωρίς να ξέρουμε τι έκανε πέρσι όλο το καλοκαίρι. Και τέλη Απρίλη Μάιο τώρα βλέπουμε αυτά που βλέπουμε απ αυτόν στο Φιμπα-καπ και στο Ελληνικό. Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να εχει τη γνωμη του για το πως θα ειναι με προετοιμασία και σε γνώριμο περιβαλλον μετά απο 5 μήνες απο τωρα ή και στη σύγκριση με αλλους για τους στόχους της ομάδας του χρόνου. Σε καθε περίπτωση το γκρουπ στα backcourt θελει τους συνδυασμούς του σε όλα τα επιπεδα, και ενα δίδυμο κλασικών άσσων που δεν θα ειναι οι βασικοί σου σκορερ θελει ή τον 2.3 πολυ δυνατή επιλογή ή τον εναν απ τα δυάρια σου.Hayate έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 18:18Δεν είναι χειρότερος όχι...Απλά ο Καλάθης είναι Έλληνας και ο Μπράουν 2 χρόνια μικρότερος.icue έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 17:52 Ο Μπεβερλι δηλαδη ειναι χειροτερος αυτη την στιγμη απο τον Καλαθη και τον Μπραουν;
Αν και πουλεν μου κάποτε ο Μπράουν προτιμώ Μπέβερλι πλέον.
Νομιζω ο Μπεβερλι δεν θα έχει θέμα στο μονοετες, και χωρίς να εχω τώρα εικόνα κάποιον στανταρ για σύγκριση, το Καλάθης Μπεβερλι δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους
- Σουριναμέζος
8 έχει βάλει, είναι και ο Ταϊρί μέσαtheodorosstefan έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 18:36 KalamarGiannis του χρόνου μου φαίνεται ότι θα έχουν 8 ξένους 6+2. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Βλέπεις τους δύο αγώνες αυτή τη στιγμή Euroleague και καταλαβαίνεις πόσο εύκολο αλλά και δύσκολο ταυτόχρονα είναι να πετύχεις κάτι μεγάλο .Η Βαλένθια αν κοιτάξεις στο ρόστερ της δεν έχει ούτε ένα μεγάλο όνομα στην ουσία παρα κάποιους παίκτες με αξιοπρεπη σταδιοδρομία.Ομοιως και η Ζαλγκίρις με ας πούμε τον Γουίλλιαμ Γκος να ξεχωρίσει ως όνομα και μετά τον Φρανσίσκο του Περιστερίου,τον Σλιβα της Παρί αν θυμάμαι καλά και τον Μοσες Ράιτ που μετά από τα χαμηλά της Τουρκίας έπαιξε αξιοπρεπώς στο γαύρο αλλά δεν έπεισε για επέκταση συμβολαίου.Οι υπόλοιποι , Λιθουανοι παίκτες μιας μέτριας Εθνικής τα τελευταία χρόνια.
Εμείς για κάποιο λόγο πιστεύω ότι σε δύο χρόνια ,αν όχι του χρόνου,θα είμαστε στο άλλο στρατόπεδο μαζι με γαυροβαζελους,Ρεάλ,Μπάρτσα και τις δύο τούρκικες ομάδες.Καταλαβαινω ότι έχουμε ανάγκη να δούμε ονόματα και σταρ στην ομάδα μετά από τόσα χρόνια στέρησης αλλά ελπίζω να γίνει " ομορφα ".Δε θέλουμε μπασκετικους Καγκάβα και Μπερμπατοφ
Εμείς για κάποιο λόγο πιστεύω ότι σε δύο χρόνια ,αν όχι του χρόνου,θα είμαστε στο άλλο στρατόπεδο μαζι με γαυροβαζελους,Ρεάλ,Μπάρτσα και τις δύο τούρκικες ομάδες.Καταλαβαινω ότι έχουμε ανάγκη να δούμε ονόματα και σταρ στην ομάδα μετά από τόσα χρόνια στέρησης αλλά ελπίζω να γίνει " ομορφα ".Δε θέλουμε μπασκετικους Καγκάβα και Μπερμπατοφ
Τι θα ήθελα εγώ
Η δική μου εκδοχή. Άλλα με χαλάει ο λαρεντζάκης. Δυστυχώς δεν υπάρχουν έλληνες
Άσσος ( Καλαθης-McIntyre-Μπαζινας )
Δύο ( Μήτρου -Loyd-Λαρεντζακης )
Τρία ( Anthony Brown- Περσίδης )
Τέσσερα ( Zach LeDay-Χουγκαζ )
Πέντε ( Ante Zizic-Bruno Fernando )
Η δική μου εκδοχή. Άλλα με χαλάει ο λαρεντζάκης. Δυστυχώς δεν υπάρχουν έλληνες
Άσσος ( Καλαθης-McIntyre-Μπαζινας )
Δύο ( Μήτρου -Loyd-Λαρεντζακης )
Τρία ( Anthony Brown- Περσίδης )