Γεια σου φωτη. μακαρι να του πει ο προεδρος μενεις 2 χρονια φερνω κανα 2 παιχταραδες κ τα σπαμε στο τσουλουfotis1926 έγραψε:Γεια σας είμαι χρόνια μέλος και γράφω πρώτη φορά...Ο Κωσταντελιας ήρθε χθες στο εργοστάσιο που δουλεύω για ένα διαφημιστικό και όλοι τον ρωτούσαν αν φύγει, ο πατέρας του απάντησε ότι πει ο πρόεδρος..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Unpsofable78
Για Τζουκανοβιτς πώς σου ήρθε; Πληροφορία ή διαίσθηση;dev έγραψε:Viktor Djukanovic ?
μιραντσουκ χαρτελ πραετ μεγαλες ευκαιριες
Πολύ καλή περίπτωση για να μοιράζεται το χρόνο στα αριστερά με Ταισον πάντως
- Unpsofable78
Δηλαδή τι θα έλεγε ο πατέρας ρε παιδιά;Φευγει;dragon έγραψε:Γεια σου φωτη. μακαρι να του πει ο προεδρος μενεις 2 χρονια φερνω κανα 2 παιχταραδες κ τα σπαμε στο τσουλουfotis1926 έγραψε:Γεια σας είμαι χρόνια μέλος και γράφω πρώτη φορά...Ο Κωσταντελιας ήρθε χθες στο εργοστάσιο που δουλεύω για ένα διαφημιστικό και όλοι τον ρωτούσαν αν φύγει, ο πατέρας του απάντησε ότι πει ο πρόεδρος..
2 χρόνια να κρατήσεις τον Κωνσταντελια που είναι ολοφάνερο ότι επιθυμεί να φύγει; Όσο κι αν δεν θέλουμε να το καταλάβουμε ο Ντελιας θεωρεί την Σαλτσμπουργκ ιδανικό σκαλοπάτι για την εξέλιξη της καριέρας του. Υπήρχε περίπτωση η Σαλτσμπουργκ να επέμενε έτσι εάν δεν γνώριζε την επιθυμία του παίκτη;
οχι δεν εχω πληροφορια. τον ειδα σε βιντεακι φοβερη ντριπλα και σουτ ταλεντο να επενδυσειςUnpsofable78 έγραψε:Για Τζουκανοβιτς πώς σου ήρθε; Πληροφορία ή διαίσθηση;dev έγραψε:Viktor Djukanovic ?
Ρε παιδιά τι είναι αυτά που γράφετε...?
Να φύγει ο Ντέλιας, ωραία, αλλά να πάει που...?
Είδη παίζει στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, δεν έχει παραπάνω...!!!
Θα μου πείτε το οικονομικό, αλλά ο Ιβάν δεν ήταν ποτέ τσίπης. Με μια καλή αύξηση όλα λύνονται.
Να φύγει ο Ντέλιας, ωραία, αλλά να πάει που...?
Είδη παίζει στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, δεν έχει παραπάνω...!!!
Θα μου πείτε το οικονομικό, αλλά ο Ιβάν δεν ήταν ποτέ τσίπης. Με μια καλή αύξηση όλα λύνονται.
- Dimitris_L4
Αντε ρε τι γινεται...Μεχρι ποτε θα περιμενουμε το τελος της συναντησης με.Ντελια και το οριστικο με.τν Καμαρα???νυσταξαμε...
εντωμεταξυ ειναι κοπια του βελντε σε ολα σουλουπι στυλ σουτ εdev έγραψε:οχι δεν εχω πληροφορια. τον ειδα σε βιντεακι φοβερη ντριπλα και σουτ ταλεντο να επενδυσειςUnpsofable78 έγραψε:Για Τζουκανοβιτς πώς σου ήρθε; Πληροφορία ή διαίσθηση;dev έγραψε:Viktor Djukanovic ?
- navigator11
Δηλαδή πιστεύεις ότι, εφόσον βοηθήσει την ομάδα να πετύχει είσοδο στο απόλυτο μονοπάτι της δόξας και μετά θελήσει να φύγει, τα παιδάκια, που στις αλάνες και τα δωμάτιά τους τον μνημονεύουν καθημερινά, πάλι θα αποκαρδιωθούν, φέρνοντας αναστάτωση στο περιβάλλον τους;Mitsospaoki4 έγραψε:Μακαρι να καταφέρει να πείσει ο Ιβάν το. Ντελια!prist64 έγραψε:αναβολη παιζει δυνατα
Το θέμα είναι αν μείνει , να μείνει για όλη την σεζόν και όχι για ένα μήνα γιατί μετά θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα.
Εαν ισχύουν αυτά που λες, τότε η πλευρά του παίχτη λογικά κυνηγάει ενα καλήτερο συμβόλαιο. Η θα του το δώσει ο Ιβαν η θα πουληθεί για να το πάρει απο την Σαλσμπουργκ. Απόφαση του Ιβαν δηλαδή. Εγώ αυτό καταλαβένω με το "ότι πει ο πρόεδρος".fotis1926 έγραψε:Γεια σας είμαι χρόνια μέλος και γράφω πρώτη φορά...Ο Κωσταντελιας ήρθε χθες στο εργοστάσιο που δουλεύω για ένα διαφημιστικό και όλοι τον ρωτούσαν αν φύγει, ο πατέρας του απάντησε ότι πει ο πρόεδρος..
- Kabamaru11
Αυτος ο Ejuke παιζει να ειναι παιδι του ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Τζει Τζει Οκοτσα
Τι εγινε;Ολοι την εθνικη βλεπουν;Κανα νεο;

Τι εγινε;Ολοι την εθνικη βλεπουν;Κανα νεο;
Τα ράδια έχουν βαλθεί να πιστέψουμε ότι ο παίκτης θελει να φύγει. Αλήθεια τον ρώτησαν κ το είπε? Δεν νομίζω.
Με ανάγκασαν κ πήρα τηλ σε ράδιο 2η φορά στη ζωή μου.
Για μένα μόνο αν ο Ιβάν θεωρήσει ότι η ΠΑΕ έχει θέμα οικονομικό ή αν είναι το σωστό timing για να καρπωθεί την επένδυση του, μόνο τότε θα γίνει η πώληση. Μην το φορτώνουμε στον Ντελια
Με ανάγκασαν κ πήρα τηλ σε ράδιο 2η φορά στη ζωή μου.
Για μένα μόνο αν ο Ιβάν θεωρήσει ότι η ΠΑΕ έχει θέμα οικονομικό ή αν είναι το σωστό timing για να καρπωθεί την επένδυση του, μόνο τότε θα γίνει η πώληση. Μην το φορτώνουμε στον Ντελια
Εκείνος που σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, όταν έτρεχε ακουμπούσαν τα @@ του στο γρασίδι;papwolf έγραψε:Μήπως είναι από την Ονδούρα κι έχει ξαναπεράσει από τον ΠΑΟΚ παλιότερα αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία...?AlxNeapoli1 έγραψε:ΕστογιανοφPsaras έγραψε:είναι κοντοστουπης και βαψομαλλιας;
Τότε είχε το προσωνύμιο "Τάισον".

Πως τον λέγανε;
Σας πετάνε το αγκίστρι τα ραδια, το τσιμπατε και γίνεται το τζέρτζελο και η κατανάλωση. Γράψτε τους στα γεννητικά σας όργανα να βρείτε την υγειά σας.
- Amsterdamer_87
Τελικα μαλλον δεν θα φυγει κανενας, θα ερθουν και τρεις παιχταραδες και ολα καλα..
Εγω αυτο πιστευω..
Εγω αυτο πιστευω..