Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, είναι τι συμβόλαιο θα προσέφεραν στο Lucescu όσοι τον θέλουν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ..

Εγώ θα έδινα 2ετές, εκτός κι αν είχα στο στόχαστρο μεγάλο προπονηταρά που θα κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα για ημιτελικό EL στην επόμενη τριετία.
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Κ εγώ 2+1 με 2 εκατομμύρια μπόνους επίτευξης στόχου (ECL στην τροπαιοθήκη)

Επεξεργάστηκε.
Επίσης, δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.

Mod Team
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μαγκα χαλαρωσε λιγο με τους χαρακτηρισμους
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Από μέσα Ιουλίου:

- Με λειψό ρόστερ ετοιμάζει την ομάδα και περνάει ομίλους
- Σε έχει δεύτερο παρά τις πριονοκορδέλες
- Η ομάδα κατά διαστήματα παίζει όμορφα
- Έχει καταφέρει να μείνει σχεδόν αλώβητος και να εντάσει σιγά σιγά τους νέους που οι περισσότεροι ήρθαν προς το τέλος της μεταγραφικής

και κάποιοι συνεχίζετε το ατελείωτο κράξιμο, την ειρωνεία και ψαχνόσαστε από δηλώσεις, απο χειρονομίες και δε ξερώ γω από τι άλλο για να κράξετε.

Μήπως να το πάρουμε λίγο αλλιώς ρε σεις?
MrSam1926apc

Dimg4a έγραψε:Μαγκα χαλαρωσε λιγο με τους χαρακτηρισμους
Σε εμένα απευθύνεσαι? Ποιος χαρακτηρισμός σε περιέγραψε?
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Λίγο εποικοδομητική κριτική: η ομάδα έχει πρόβλημα στα στημένα και τα δικά της και των αντιπάλων εδώ και μερικά χρόνια. Επειδή μόλις την Κυριακή κατάλαβα οτι υπάρχει ειδικός υπεύθυνος γι'αυτά στις προπονήσεις, να το εξετάσει λίγο ο Ραζβάν; Στο επιτελείο του ανήκει, ΑΝ δεν είναι αρκετά καλός για τον ΠΑΟΚ, ας λύσει τη συνεργασία τους αφού βρει καλύτερο. Είναι υπεύθυνος για το τημ του και δεν έχει φιλίες και κολήμματα εκεί αν πρόκειται να ωφεληθεί η ομάδα.
MrSam1926apc

Guitarman έγραψε:Από μέσα Ιουλίου:

- Με λειψό ρόστερ ετοιμάζει την ομάδα και περνάει ομίλους
- Σε έχει δεύτερο παρά τις πριονοκορδέλες
- Η ομάδα κατά διαστήματα παίζει όμορφα
- Έχει καταφέρει να μείνει σχεδόν αλώβητος και να εντάσει σιγά σιγά τους νέους που οι περισσότεροι ήρθαν προς το τέλος της μεταγραφικής

και κάποιοι συνεχίζετε το ατελείωτο κράξιμο, την ειρωνεία και ψαχνόσαστε από δηλώσεις, απο χειρονομίες και δε ξερώ γω από τι άλλο για να κράξετε.

Μήπως να το πάρουμε λίγο αλλιώς ρε σεις?

+1...
Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερος προπονητής για το τιμόνι της ομάδας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεδομένου του ρόστερ, των στόχων, και της ιδιαιτερότητας του συλλόγου!

Υγ. Αν ήταν λίγο νεότερος ο Σαντος θα τον ήθελα, επίσης θα ήθελα να δω πάλι τον Φερειρα τώρα που έχει κάνει πραγματάκια και δεν θα τον φανε τόσο εύκολα!
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

MrSam1926apc έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Μαγκα χαλαρωσε λιγο με τους χαρακτηρισμους
Σε εμένα απευθύνεσαι? Ποιος χαρακτηρισμός σε περιέγραψε?
Κανεις. Το Παμπλο fc ειναι ειρωνικο. Χαλαρωσε
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ο Αλμειδα και χαρτινη περσυ τετοια εποχη που ειχε ξεκινησει το στησιμο της ομαδας τους εχανε απο βολο εντος και ηταν γενικως ενα χαλι.
Το λεω για παραδειγμα οτι τα πραματα θελουν χρονο. Δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να δεσεις ομαδα.
Και εμεις την χρονια του πρωτου νταμπλ του κλεμενου, απο νοεμβριο και μετα πηραμε μπροστα.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

figurehead4 έγραψε:Εγώ πιστεύω παιδιά ότι η δήλωση του για Νάσμπεργκ ήταν μια τελευταία καμπάνα για να ξυπνήσει ο Μιχαηλίδης.
Όλα τα λεφτά η φάση στη συνέντευξη μετά το ματς, που το λένε στο Νάσμπεργκ αυτό που δήλωσε ο Λουτσέσκου και αυτός γελάει. Έξυπνος μάγκας.

Σε ό, τι αφορά τον Ντέλια, δεν έχει καμία σημασία αν δήλωσε κάτι ή αν τον αγκάλιασε στο τέλος. Σημασία είχε ότι ο Λουτσέσκου είχε τόσα κιλά αρχίδια να τον στηρίξει βάζοντας τον βασικό και ο Ντέλιας βρήκε την ευκαιρία να αναστηθεί.
Ήθελε όντως κάκαλα να τον βάλει και ευτυχώς το έκανε.

Και ας τον κράζει. Ο Ντέλιας είναι πανέξυπνος και καταλαβαίνει. Ενίοτε απαντάει κιόλας. Όπως του την είπε που γουστάρει να παίζει με τον Τάισον. Σου λέει αυτός που βγάζει πιο πολύ το χαλινάρι σου κόουτς :D

Η δήλωση για Νάσμπεργκ, προσωπικά μου έκανε πιο πολύ μήνυμα προς όλους:
-ότι δείτε τον κύριοι, έμεινε εκτός ευρωπαικής λίστας, αλλά συνεχίζει να τα δίνει όλα στις προπονήσεις με καλή διάθεση, οπότε θα ανταμειφθεί.
Σαν να τους λέει, ότι σας υπολογίζω όλους, αλλά πρέπει και εσείς να δώσετε το 100% σε όλα τα επίπεδα, για να πάρετε τις ευκαιρίες σας.
Για τον Κωνσταντέλια, προφανώς και θα υπάρχουν mind games και ειδική διαχείριση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λατρεύει το στυλ ενός τέτοιου παίκτη ο προπονητής, αλλά από την άλλη και ο μικρός έχει τεράστιο βάρος αγωνιστικά να σηκώσει, για να σταθεροποιήσει την απόδοση του φέτος και να βελτιωθεί, την ώρα που όλοι μιλούν για αυτόν.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, είναι τι συμβόλαιο θα προσέφεραν στο Lucescu όσοι τον θέλουν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ..

Εγώ θα έδινα 2ετές, εκτός κι αν είχα στο στόχαστρο μεγάλο προπονηταρά που θα κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα για ημιτελικό EL στην επόμενη τριετία.
Εγώ φίλε Μπαρκαρουτσο που τον αγαπάω και είμαι μαζί του από την πρώτη στιγμή, νομίζω πως ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσει φετος και να πάμε παρακάτω και οι δύο. Είναι για όλους ψυχοφθόρα πλέον αυτή η σχέση και δεν νομίζω πως έχει να δώσει κάτι άλλο ο ένας στον άλλον.
Φέτος ο Λουτσέσκου θα κάνει τα πάντα για να μην φύγει αποτυχημένος. Είναι τρελός εγωιστής και προπονηταρας. Καλύτερος από όλους στο ελαντα και θα παρουσιάσει έναν μεγάλο ΠΑΟΚ. Το τι θα πετύχει θα το δούμε γιατί εδώ το παιχνίδι είναι βρώμικο.

Ως εκεί όμως. Δεν νομίζω να αντέχει και ο ίδιος, αλλά κυρίως εμείς και φαίνεται με την ελάχιστη υπομονή όλων όταν το παιχνίδι δεν πάει καλά. Ακόμη και των Λουτσεσκόσκυλων
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, είναι τι συμβόλαιο θα προσέφεραν στο Lucescu όσοι τον θέλουν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ..

Το συμβόλαιο εξαρτάται από το τι θα κάνει φέτος.
Αλλο π.χ. να πάρεις πρωτάθλημα και άλλο να βγεις 4ος. Ειδικά μετά απο 3 χρόνια ανομβρίας.
Αν και νομίζω ότι στην τελευταία περίπτωση λογικά δεν θα γίνει καν η συζήτηση για επέκταση.

Τώρα για το "μεγάλο προπονηταρά" όλα είναι σχετικά. Υπάρχουν τοπ ονόματα που έχουν αποτύχει και ονόματα από το μεσαίο (για να μην πω από το κάτω ράφι) που έχουν καταφέρει σημαντικά πράγματα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ο,τι και να λεμε, οσο και αν δεν τον χωνευετε καποιοι (και σιγουρα θα εχετε τους λογους σας), χωρις τον Λουτσεσκου φετος θα ημασταν εκτος Ευρωπης και μη σας πω πως θα ειχε απολυθει ηδη ο Χ προπονητης που θα βρισκοταν στη θεση του Λουτσεσκου.

Τωρα, στο νταμπλ και τα συναφη δεν χρειαζεται να αναφρεθει κανεις περαιτερω και μονο που το παραβλεπουμε τοσο ευκολα, λεει πολλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Δευ 25 Σεπ 2023, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Πες μου ρε ρασβαν τι κερδίζεις όταν αγκαλιάζεις τον ντελια μετά το ματς, αλλά η έννοια σου είναι να του πεις ότι ο νασμπεργκ ητο mvp.
Σχόλια τύπου ξέρει καλύτερα ή το κάνει για να μην πάρουν αέρα τα μυαλά του, δεν πείθουν
icue

Δημοσίευση από icue »

Η οποια συζητηση πρεπει να γινει στο τελος της χρονιας. Αν ομως δεν συνεχισει θα πρεπει να γινει μια πολυ σοβαρη κουβεντα εκει μεσα στην ΠΑΕ για το πως εχουν σκοπο να προχωρησουν απο εκει και περα. Θα παρθει ΤΔ που θα διαλεξει προπονητη; Θα παρουμε προπονητη και μετα ΤΔ οπου με συνοπτικες διαδικασιες θα γινει κομπαρσος μετα απο καποιο διαστημα; Δεν θα παρουμε ΤΔ; Δεν θα παρουμε προπονητη :mrgreen: ; Γενικα πρεπει να καταληξουν καπου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”