Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Μήπως έχει κανένα ποσοστό μεταπώλησης και δεν θέλει να το δώσει η Πάρμα?
Οι Ιταλοί προσπάθησαν να τονώνουν το πρωτάθλημά τους δίνοντας φορολογικά κίνητρα και απαλλαγές ειδικά για τους ξένους ποδοσφαιριστές που διαλέγουν ως φορολογική έδρα την Ιταλία. Πέρα από τον γενικό φορολογικό συντελεστή (νομίζω 20% όπως σε εμάς) για το υπόλοιπα εισοδήματά τους, από όποια πηγή πληρώνουν στάνταρ 100Κ και ξεμπερδεύουν. Για αυτό ο Ρονάλντο δεν το κουνάει ρούπι. Φαίνεται λοιπόν ότι πάμε σε πολύ καλλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές. Η Πάρμα μάλλον έχει ζόριαrenegade έγραψε:Τα Μαράκι κάνει τα κόλπα τουbuffalobill4 έγραψε:Διετής δανεισμός. Παράξενα πράγματα
Αυτή είναι η αναβάθμιση στα χάφ; Όσο για την ακραία καλή συμφωνία τι ακριβώς περιμένατε να ζητήσει η υποβιβασμένη Πάρμα για έναν παίκτη στα 33 που δεν μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιο;DimitrisS έγραψε:O Σβαμπ, ο Ελ Καντουρι, ο Αουγκοστο, ο Τσιγγαρας.joshua έγραψε:Ταίρι του Κουρτιτς στα χάφ ποιος θα είναι;
Ον τοπικ, ακραια καλη η συμφωνια αν ισχυει τελικα για διετη δανεισμο του παικτη και μετα μενει ελευθερος.
Τοσο ακραια, που δυσκολα πιστευω οτι ισχυει.
-
kosths BXL
για οσους ειχαμε απορια ποια ειναι τα στοιχεια του κουρτιτς το βιντεακι που ανεβασε ενα παιδι στο you tube νομιζω ειναι διευκρινιστικο...εγω προσωπικα μονο που ειδα την κινηση που βγαινει πλαγια της περιοχης και τριπλαρει και συγκλινει σαν εξτρεμ φτιαχτικα
https://youtu.be/nbn5QzpqJN8
https://youtu.be/nbn5QzpqJN8
Ναι αλλα εδωσε και 5 μυρια ακριβως εναν χρονο πριν για τον παικτη.
Πιθανον εχει θεματα και με χρωστουμενα μετα τον υποβιβασμο της.
Πιθανον εχει θεματα και με χρωστουμενα μετα τον υποβιβασμο της.
Γουστάρω πολύ αυτή την αλητόφατσα τον Σλοβένο..Έχει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο τουλάχιστον για 3 χρόνια ακόμη.Οσοι δε τον ξέρετε,θα τον μάθετε κι όσοι κράζετε τάχα μου για την ηλικία θα γίνετε Κομανέτσι.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Το έβαλα να φαίνεται καλύτερα.kosths BXL έγραψε:για οσους ειχαμε απορια ποια ειναι τα στοιχεια του κουρτιτς το βιντεακι που ανεβασε ενα παιδι στο you tube νομιζω ειναι διευκρινιστικο...εγω προσωπικα μονο που ειδα την κινηση που βγαινει πλαγια της περιοχης και τριπλαρει και συγκλινει σαν εξτρεμ φτιαχτικα
[youtube]nbn5QzpqJN8[/youtube]
Εγώ καλύτερα να μην έβλεπα το βίντεο…Δεν άντεξα να το δω μέχρι τέλους…Άλλο ένα χάφ που τραβιέται στα άκρα…Το γουστάρει βέβαια ο Λουτσεσκου αλλά επιτέλους ένα χάφ να κινείται κάθετα…Τη γκαντεμιά μου μέσα ρε Μισιτς…Τεσπα μακάρι να δικαιωθείτε ρε παλικάρια αφού δείχνετε τόσο σίγουροι κάτι παραπάνω θα ξέρετε…
- paokovios1974
Στις μισές φάσεις έχει σκιά το γήπεδο και δε φαίνεται,τραγικός παίκτης.
https://www.youtube.com/watch?v=7VuDGlFVi8o
Μια και κρινουμε παικτες απο βιντεακια βρηκα ενα εντυπωσιακο εξτρεμ
Ο Κουρτιτς ηταν το 5ο ονομα που ακουστηκε μετα τους Ντειολα Ροθγουελ Αουρνες Σιλβα
Ξερει κανεις αν ηταν 1η 2η η 5η επιλογη? Αν ηταν 5η βρασε ρυζι. Η συμφωνια παντως αν ισχυει το διετης δανεισμος ειναι σουπερ
Μια και κρινουμε παικτες απο βιντεακια βρηκα ενα εντυπωσιακο εξτρεμ
Ο Κουρτιτς ηταν το 5ο ονομα που ακουστηκε μετα τους Ντειολα Ροθγουελ Αουρνες Σιλβα
Ξερει κανεις αν ηταν 1η 2η η 5η επιλογη? Αν ηταν 5η βρασε ρυζι. Η συμφωνια παντως αν ισχυει το διετης δανεισμος ειναι σουπερ
Ένα δίδυμο Κουρτιτς και του Άγγλου του Ροθγουελ δεν θα με χαλούσε. Τώρα δίδυμα Κουρτιτς-Σβαμπ,Κουρτιτς-Καντουρι,Κουρτιτς-Αγκουστο μια από τα ίδια με πέρσι τα βλέπω.
Έχει αντιλιά εδώ που κάθομαι. Δεν ήταν του Καντουρί το βιντεάκι;joshua έγραψε:Εγώ καλύτερα να μην έβλεπα το βίντεο…Δεν άντεξα να το δω μέχρι τέλους…Άλλο ένα χάφ που τραβιέται στα άκρα…Το γουστάρει βέβαια ο Λουτσεσκου αλλά επιτέλους ένα χάφ να κινείται κάθετα…Τη γκαντεμιά μου μέσα ρε Μισιτς…Τεσπα μακάρι να δικαιωθείτε ρε παλικάρια αφού δείχνετε τόσο σίγουροι κάτι παραπάνω θα ξέρετε…
η μεγάλη διαφορά κούρτις με σβαμπ (στον τρόπο παιχνιδιού και στα χαρακτηριστικά), ποια είναι ακριβώς?
αν κάποιος έχει ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ τον Σλοβένο, ας πει
αν κάποιος έχει ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ τον Σλοβένο, ας πει
Ε μια απο τα ιδια πως ειναι ρε Τζος; Δηλαδη εχεις κρινει εσυ ηδη οτι ο Κουρτιτς δεν ειναι αναβαθμιση στα χαφ μας;
Περσι το βασικο μας διδυμο στα χαφ ηταν το Σβαμπ-Ελ Καντουρι, εχοντας και καποια πολυ καλα παιχνιδια και προς το τελος το Σβαμπ-Αουγκοστο (σε αλλο συστημα κυριως).
Δηλαδη το Κουρτιτς-Σβαμπ ή το Κουρτιτς-Ελ Καντουρι ή το Κουρτιτς-Αουγκουστο για βασικο διδυμο δεν ειναι αναβαθμιση;
Κι αν πιστευεις οτι δεν ειναι, που το στηριζεις;
Ε δεν μπορει ρε φιλε παικτη βασικο τοσα χρονια Serie A, να λεμε οτι δεν ειναι αναβαθμιση για τον ΠΑΟΚ.
Στα χαρτια τουλαχιστον ειναι, και καλη αναβαθμιση κιολας.
Περσι το βασικο μας διδυμο στα χαφ ηταν το Σβαμπ-Ελ Καντουρι, εχοντας και καποια πολυ καλα παιχνιδια και προς το τελος το Σβαμπ-Αουγκοστο (σε αλλο συστημα κυριως).
Δηλαδη το Κουρτιτς-Σβαμπ ή το Κουρτιτς-Ελ Καντουρι ή το Κουρτιτς-Αουγκουστο για βασικο διδυμο δεν ειναι αναβαθμιση;
Κι αν πιστευεις οτι δεν ειναι, που το στηριζεις;
Ε δεν μπορει ρε φιλε παικτη βασικο τοσα χρονια Serie A, να λεμε οτι δεν ειναι αναβαθμιση για τον ΠΑΟΚ.
Στα χαρτια τουλαχιστον ειναι, και καλη αναβαθμιση κιολας.