Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να περάσει κεντρική;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Φυσικά! :D Να μπορούν να το διαβάσουν όλοι. :D ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολύ ωραίος!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Μεγάλη νίκη. Συνεχίζουμε.

Είμαι ακόμη στη μάχη της Πέμπτης. Αλλά θα τα πούμε στο άμεσο μέλλον, για αυτούς που βγάζουν γλώσσα στο ιντερνετ. Δεν υπάρχετε.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Έχω την αίσθηση ότι η καλή εμφάνιση του Γάτση δεν αποκλείεται να επιτρέψει σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια τη συνύπαρξη Κουκλίνσκι Μπάρνς με τον Μπράουν εκτός. Τραβηγμένο λίγο αλλά ίσως όχι απίθανο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πιο πιθανό τον... φίλο σου να μας τον πάρει με μεταγραφή η Ρεάλ, παρά αυτό που λες. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Miles μ'αυτό το σενάριο ίσως ένα από τα τρία κ@λοματς που χάσαμε στον δεύτερο γύρο να το είχαμε τσιμπήσει.

Τον φίλο μου γι'αυτό δεν τον βάζει στα τελευταία παιχνίδια. Για να μην τραυματιστεί και χάσει τη μεταγραφή στη Ρεάλ :lol: :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το έκανε στον αγώνα με τον βάζελο που χάσαμε. Αν θέλει σε κάποιο από τα δύο εύκολα που μένουν να ξεκουράσει κάποιον, μπορεί να κάνει διάφορους συνδυασμούς. Όταν όμως θέλει την καλύτερη δυνατή εξάδα, Κουμεντάκης δεν βγαίνει.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Το θεωρώ πολύ απίθανο να μπει έτσι. Η φάση προέκυψε στο παιχνίδι τότε λόγω της απουσίας του Κουμεντάκη. Ο Γάτσης είναι ένας πολύ καλός 3ος κεντρικός και την Τετάρτη θα τον δούμε κυρίως στο σερβίς αν υπάρξει ανάγκη.

Το πρόβλημα του να πάμε με Μπαρνς-Κουκλινσκι είναι στο ότι ο Λευκορωσος δεν είναι καλός επιθετικά. Και για το λόγο αυτό επιλέχτηκε και ο Μπαρνς στο Κύπελλο και πλέον καθιερώνεται. Γιατί με τον Μπαρνς κερδίζεις πολύ περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι και δεν υπάρχει το θέμα αν ο Κουμεντάκης δεν είναι καλός στην επίθεση. Κερδίζεις και περισσότερο στο μπλοκ, ενώ δεν χάνεις από το σερβίς.

Το κέρδος είναι κιόλας και στο ψηλό παιχνίδι όπου ο Μπαρνς τις καθαρίζει τις ψηλές μπάλες. Ενώ έχει πλέον κουμπώσει και στην τακτική.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Το γεγονός ότι δεν είδα το χθεσινό και διάβασα μόνο τα σχόλια...μάλλον με αποπροσανατόλισε. Για χθες είναι η αλήθεια ότι περίμενα Κουκλίνσκι αλλά με βάση αυτά που λες Κουβανέ καταλαβαίνω απόλυτα την επιλογή.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Τίποτα! Να σαι καλά! Μπορείς να το δεις το παιχνίδι γιατί βγήκε στο YouTube. Και μάλιστα στο παιχνίδι ο Καναδός και δυσκόλεψε την υποδοχή από το σερβίς, και τοποθετήθηκε σωστά στο μπλοκ και πήρε τις επιθέσεις του.

Στο Κύπελλο με την επιλογή του ουσιαστικά βοήθησε στο ότι ο ένας ακραίος κάλυψε τον άλλον και αυτό φάνηκε στα κρίσιμα. Ο Κουμεντάκης τράβηξε ένα μεγάλο κομμάτι της επίθεσης στον ημιτελικό, αλλά όταν άρχισε να κουράζεται τον κάλυψε ο Μπαρνς και το τάι-μπρεικ ήταν ένας μονόλογος του Καναδού.

Στον τελικό είδες τον πλουραλισμό στην επίθεση. Σε αντίθεση με τον Φοίνικα που είχε ένα Φράγκο και έναν Μιχαλοβιτς στα άκρα, εμείς είχαμε Μπαρνς-Κουμεντακη και Ούντρις. Και μάλιστα παίζοντας όλοι καλά το παιχνίδι άνοιξε και ο Ουολς μοίρασε παντού το παιχνίδι βλέποντας ότι όλοι είναι αξιόπιστοι.

Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την προσφορά του Κουκλίνσκι. Ο άνθρωπος πρόσφερε πολλά και μάλιστα πάλεψε να διορθώσει και τις αδυναμίες του. Ο άνθρωπος έφτασε να κάνει και προσωπική υπέρβαση σε κάποια παιχνίδια. Εγώ δεν αποκλείω ότι δε θα τον ξαναδούμε. Όλοι οι παίκτες είναι κομβικοι και πολύ πιθανότατα θα τον δούμε στα επόμενα παιχνίδια ανάλογα και με την τακτική που θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Τώρα το θυμήθηκα, δεν έπρεπε να πάρει το καθαρό τρίποντο ο γαύρος χθες.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Nομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο να χάσει την καθαρή νίκη. Με τέτοια κακή υποδοχή και με τόσο κακό Στερν δεν υπήρχε περίπτωση να μην φύγει αέρας ο Ολυμπιακός με το σερβίς του. Ο Φοίνικας Σύρου είναι το πιο εύκολο θύμα σε θέματα υποδοχής. Το καλύτερο θα ήταν το τάι-μπρέικ αλλά στην τελική ευθεία αυτά δεν έχουν σημασία. Εμείς θέλουμε 12 πόντους και 4 νίκες. Αρχής γενομένης από Τετάρτη!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Η μόνη διαφωνία που έχω φίλε Γιώργο. Ο μπαρνς δεν πείθει. Κ στον τελικό με τον φοίνικα έκανε πολλές λάθος επιθέσεις κ δεν είχε και πολύ καλές υποδοχές. Σίγουρα για να του δίνει συμμετοχές ο καλμα ξέρει καλύτερα .απλά δεν τον βλέπω καλύτερο, το αντίθετο θα έλεγα, του κουκλινσκι.
Επίσης εάν παραμείνει του χρόνου στην ομάδα για βασικός ξένος ακραίος δεν θα είναι κάτι το τρομερό. Θεωρώ πως δεν έχει να δώσει περισσότερα από αυτά που βλέπουμε. Όταν βέβαια έχεις δει στην ομάδα τον θρυλικό Ντάντε..εντάξει, ας είμαι δίκαιος να πω ότι αυτός δεν πιάνεται..

Αλλά ας πάμε στους άλλους:

Σαφρανοβιτς,χιμενες, γιαμπλονσκι,μιλκοφ,Μάρσαλ, μουαγκουτουτια.
Εντάξει κάτι γκιον δεν τους βάζω καθόλου..
GiorgosAn97

Δημοσίευση από GiorgosAn97 »

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι νέο μέλος και γράφω πρώτη φορά στο forum, αν και σας παρακολουθώ πάνω από 5-6 χρόνια και επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα ανταλλάσσω κι εγώ μαζί σας απόψεις γύρω από αυτό το υπέροχο άθλημα και όχι μόνο. Κουβανέ εγώ σε έψαχνα αγορίνα στον αγώνα με την Κηφισιά στο τσατ :mrgreen: και είμαι το παλικάρι που είχαμε και την συζήτηση με τον Κέρκη και με προέτρεψες να μπω κι εγώ στην ομαδάρα εδώ.
Για το αγωνιστικό εδώ είμαστε και θα τα λέμε συνέχεια, η ομάδα δείχνει πανέτοιμη για να κάνει το διπλό στον Παναθηναϊκό και να μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”