ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που βλέπω εγώ και με ενοχλεί και για να πω την αλήθεια τον φοβόμουνα κιόλας είναι ότι με Γκαρσία πάει να δημιουργηθεί μία ανάλογη κατάσταση όπως κάποτε η Άγγελου.
Όχι τον πολεμάνε
Όχι δεν του δίνουν τους παίκτες που θέλει
Όχι Ο Γκαρσία θέλει ουρουγουανούς και ο ρεμπε δεν του τους φέρνει... Και άλλα ωραία
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Kostas87 έγραψε:Εμενα ο κροβινοβιτς, από τα βιντεακια που είδα, δεν με έψηνε. Οχι ότι είναι κακός παίκτης αλλα δεν νομίζω ότι αυτό ήταν που μας έλειπε. Ελπίζω να πάρουν αμεσα το χαφ που χρειάζεται η ομάδα.
Αυτό ήθελα να γράψω εδώ και 3 μέρες που τον είδα κι εγώ. Ίσως δεν ήταν αντιπροσωπευτικό το συγκεκριμένο βίντεο, ήταν όμως εκνευριστικο, τον δείχνει να κάνει συνέχεια παράλληλες πάσες μόνο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αυτό που κάνεις δεν έχει καταλάβει είναι αν χάλασε του Κροατη..
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

renegade έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
renegade έγραψε: Σόρρυ φίλε μου αλλά καμία σχέση.
Ο ΠΑΟΚ των ντάμπλ είχε φυσιολογικούς καλούς αριθμούς.
Οι αριθμοί του φετινου γαύρου είναι πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας.

Δεν γίνεται να έχεις xg 1,68 και τα γκολ σου ανά αγώνα να είναι 2,77... Ούτε η Μπαρτσελόνα στα καλύτερά της.
Δεν γίνεται να έχεις xgA 0,91 και τα γκολ που δέχεσαι να είναι 0,33... Ούτε αν παίζεις με δύο τερματαδες
Επίτηδες στο ποστ μου δεν αναφέρθηκα σε εξωαγωνιστικά γιατί, παρότι παίζουν καθοριστικό ρόλο, αν επικεντρώνεσαι σε αυτά υποτιμάς (αγωνιστικά) τον αντίπαλο και τι χρειάζεται για να τον προσπεράσεις.

Αν το συμπέρασμα που βγάζεις από τα στατιστικά είναι πως οφείλεται σε άλλους παράγοντες, τότε μαζί σου, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Αν όμως θεωρείς πως με βάση τα στατιστικά τούς κοντράρουμε στη διάρκεια ενός πρωτάθληματος, διαφωνώ.

Μπορεί οι μεταξύ μας αγώνες να ξεκινάν αγωνιστικά στο 50-50, αλλά από τον ΠΑΟΚ λείπουν πράγματα για να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ.
Κοίτα,μια ομάδα που ξεκινάει τρίτη χρονιά με τον ίδιο προπονητή και με καλύτερο φορ και βάθος, ξεκινάει από καλύτερη αφετηρία... αλλά μέχρι εκεί.
Ο φετινός ο γάβρος έχει τεράστιες αδυναμίες και μπροστά και πίσω και είναι πολύ χειρότερος από πέρσι
Περαν αυτων παιδια η διαφορα στα στατιστικα νομιζω οτι οφειλεται στον παγκο τους και στο γεγονος οτι σκοτωνουν τον αντιπαλο. Θυμαμαι το ματς στο τηγανι με Βολο που ζοριστηκαν και οταν εκανε το 2-1 ο αραμπις τα παρατησε ο Βολος και αυτοι πιεζαν να βαλουν κιαλλα. Σαφως παιζεις αλλιως αν ξερεις οτι προστατευεσαι απο διαιτητες και σια, οταν δεν δινουν το φαουλ εξω απο την περιοχη σου στον αντιπαλο στο 2-1. Εμεις δυστυχως φετος οταν κανουμε το 2-1 η το 1-0 μας πιανει μια φοβια μην το φαμε. Αλλα ποδοσφαιρικα μιλωντας Τερμα και σεντερ φορ. Αν ειχαμε φετος τον Πριγιο η τον αραμπι και εκανε απο πουθενα το 1-0 τοτε θα ηταν αλλιως η ψυχολογια ολης της ομαδας. Καθαροτερο μυαλο περιμενουμε και λιγο τον αντιπαλο και κτυπαμε μελετημενα.
Θυμαμαι τοτε αυτα ελεγα στους γαυρους που νομιζανε οτι ειχαν καλυτερη ομαδα. Τους ελεγα φιλε εχεις Πριγιο? Εχεις Πασχα? Και εκει τελειωνε η κουβεντα.
Σε σχεση παντως με την χρονια του πρωταθληματος μας εμεις οταν κλειδωναμε το ματς καναμε συντηρηση. Αυτοι πιεζουν για να κτίσουν τον μυθο τους.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Φιλε rege τπτ τέτοιο δε συμβαίνει.

Απλα ο Γκαρσία θελει να εχει τον τελευταίο λογο.

Αυτο το ζητησε μαγικους Ουρουγουάνους και του ειπανε οχι ειναι ιστορίες.

Μαλιστα ρεμπε με Γκαρσία μια χαρα τα πανε απλα ο γκαρσια χτιζει μια ομαδα και θελει να εχει(και εχει)λογο.

Αν τον πολεμουσαν δε θα έφερναν φορ τοσο νωρίς,ουτε Θ πολεμούσαν τοσο τους χαφ π αναψε πράσινο φως.θα του έλεγαν αυτος ειναι ,κοψε το κολο σου,δε εχεις λογο.

Μη συγκρινεται το αγγελο με τον Γκαρσία επειδη ειναι σκυθρωποι. Ειναι ενας ανθρωπος που εχει δουλέψει με μεγάλους προπονητές και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις δικες του τακτικες. Ουτε ειναι κανας κατσίκος που θα χτυπιέται στο παγκο,ουτε δε ακολουθεί σύγχρονες μεθόδους.

Ναι εχει απειρια,ναι κανει λαθη αλλα αυτή τη στιγμή εδωσε εισηγήσεις και κατευθύνσεις για να πάει εκει π θέλει.

Φυσικά αν έκοβε αυτη τη μπούρδα με τα ελληνικα και εκανε συνεντεύξεις με τον μανιατογλου ολα αυτα θα ηταν πιο ξεκαθαρα σε ολους
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτό που κάνεις δεν έχει καταλάβει είναι αν χάλασε του Κροατη..
Μαλλον τα λεφτα ειναι στην μεση αδελφε. Ειτε της Μπενφικα με καμια απαιτηση για υποχρεωτικη ρητρα κανα 7αρι ειτε του ιδιου του παικτη που περιμενει μηπως βρει τιποτα καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:Αυτό που βλέπω εγώ και με ενοχλεί και για να πω την αλήθεια τον φοβόμουνα κιόλας είναι ότι με Γκαρσία πάει να δημιουργηθεί μία ανάλογη κατάσταση όπως κάποτε η Άγγελου.
Όχι τον πολεμάνε
Όχι Ο Γκαρσία θέλει ουρουγουανούς και ο ρεμπε δεν του τους φέρνει... Και άλλα ωραία
Το να απαιτεί να έρθουν έτοιμοι παίκτες, γιατι αυτό είπε, είναι λάθος;;

Το να φέρουμε στοιχήματα που θα θέλουν κάνα μήνα θα ήταν καλύτερα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Van Roy

Δημοσίευση από Van Roy »

eorptol1 έγραψε:προτείνω να ακούμε τζατζαρα αλλά προς θεού όχι τσορμπατζογλου μόλις βγαίνει το κλείνω αμέσως ,η ψυχική υγεία έχουμε και τον κορονοιο είναι πάνω από όλα ......ο τύπος εύκολα σε φτάνει σε φάση πλήρους απογοήτευσης όχι μόνο για το παρόν αλλά και το μέλλον του ΠΑΟΚ όλα κατάμαυρα όλοι είναι καλλίτεροι από μας ,να μην έχουμε ελπίδα για το ένα για το άλλο........είμαι σίγουρος ότι αν τον άκουγαν οι παίκτες οι μισοί θα ήταν με αντικαταθλιπτικά και οι άλλοι δεν θα κατέβαιναν καν να παίξουν αφού όλα είναι μάταια σε αυτήν την ζωή ,στον ΠΑΟΚ....... :lol: :lol: :lol: :lol:
Κουβεντιδη 2100 2400 στο 107.1 ουτε λαϊκισμό ούτε σάλια, με κούρασαν ειδικά Ραγκατσης. ήρεμη φωνή. Γνώμη μου παντα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Το να συζηταμε αν ειναι σωστο ''κροβινοβιτς ή κανεις'' το θεωρω εξ αρχης λαθος.... Η παε πρεπει να φερει αυτο τον παιχτη με τα χαρακτηρστικα που ζηταει ο πρπονητης σε συνεργασια με το τιμ του ...αν η δευτερη και οι υπολοιπες επιλογες δεν ανηκει στα ''θελω'' του προπονητη τοτε κατι γινεται λαθος και πρεπει να διορθωθει
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:Αυτό που βλέπω εγώ και με ενοχλεί και για να πω την αλήθεια τον φοβόμουνα κιόλας είναι ότι με Γκαρσία πάει να δημιουργηθεί μία ανάλογη κατάσταση όπως κάποτε η Άγγελου.
Όχι τον πολεμάνε
Το να απαιτεί να έρθουν έτοιμοι παίκτες, γιατι αυτό είπε, είναι λάθος;;

Το να φέρουμε στοιχήματα που θα θέλουν κάνα μήνα θα ήταν καλύτερα;;
Δεν κατάλαβες.
Δεν τα έχω με τον Γκαρσία. Αυτός κάνει αυτό που απαιτεί η δουλειά του. Τα έχω με αυτούς που συντηρούν μια παραφιλολογία ανάλογη με εκείνη που υπήρχε επί εποχής Άγγελου.
Ζήτησε Ουρουγουανους ο Γκαρσία? @@,ζήτησε. Αλλά το ακούμε δύο βδομάδες τώρα που στο τέλος θα το πιστέψουμε και μεις.
Αν ο μη γένοιτο δεν βγει ο Τσέχος θα μας λένε κάποιοι γιατί δεν φέραμε τους ουρουγουανούς παιχταράδες που πρότεινε ο Παύλο... κάτι σαν την ιστορία με τον ναζλιδη

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

xrisitsapa έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η ρήτρα είναι το θέμα με τον Κροβίνοβιτς. Το ίδιο πρόβλημα είχε και η Μπρομ το καλοκαίρι.
Ας βάλουμε ότι ρήτρα θέλουν. Μήπως θα την πληρώσουμε;
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν η ρήτρα είναι το θέμα, πραγματικά είναι το πιο εύκολο..
Κάνεις ότι έκανες και με τον Τσέχο
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ειναι πολυ πιθανον ο Μπιλιτς να αναλάβει συλλογο στην Αγγλια.
Παιζει το ονομα του για παγκους. Ισως περιμενει κ αυτο ο Κρομιδοβιτς
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Απο μεταγραφες δεν ξερω. Το μανατζερ δεν το ακουμπησα ποτε, στη δικη μου γλωσσα χαιρομαστε με τη σανιδα τη Sasha Grey που εχει αποσυρθει, καποιοι ονειρευονται τη Λισα Ανν που επαιζε παλια μπαλα και τωρα περαν της αποσυρσης ειναι αλλος ανθρωπος απο τις πλαστικες. Καποιος μιλησε για τη Jenna Jameson που σιγουρα φοραει μασελα πλεον. Παλι καλα που δεν αναφερθηκε η Μια Καλιφα που οσα βιδωτα και να φυτεψει η ασχημια της δεν παλευεται κι ας εχουν μαζι της ονειρωξεις οι περαστικοι απο το "σπορ". Εμεις την εχουμε στη μαροκινη βερσιον. Κι εμενα μ αρεζε η Asia Carrera οταν πηγαινα στο λυκειο, αλλα δεν γινεται να εχω απαιτηση να τη βλεπω στο σπορ εν ετει 2021 που χωρια απο τα υπεροπλα που παιζουν μπαλα υπαρχουν και τα διαμαντακια της διπλανης πορτας (onlyfans) που πολλες φορες ειναι και καλυτερα. Δεν μπορω να κατανοησω πως ολες οι μικρομεσαιες ομαδες να ξερουν την συγκεκριμενη "αγορα" κι εμεις να επιμενουμε σε παραγωγες Stagliano και Rocco Siffredi που εχουν παρει συνταξη.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ότι καλύτερο έχω διαβάσει στη ζωή μου ολόκληρη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”