Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μας ψεκάζουν;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σίγουρα πεφτει ψεκασμα στο διάστημα από διαστημόπλοια.......
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παίδες :mrgreen: παρακαλώ ον τοπικ.

κατα τα άλλα, κάτι που παρατηρώ τις τελευταίες δυο ημέρες είναι οι αντιδράσεις των οπαδών άλλων ομάδων.

η αποπληρωμή των χρεών, η καθαρή και οικονομικά εύρωστη παε, έχει "φοβήσει" πολλούς...

"ρε το Σαββίδη" μου λένε, "τελικά αυτός έχει πολλά φράγκα" μου λένε άλλοι, "θα σας κάνει καλή ομάδα τελικά" μου λένε τρίτοι...

αυτά για να βλέπουμε και το τι γίνεται πέρα απο τα του οίκου μας....

υπομονή και στήριξη μάγκες. υπομονή και στήριξη. τα καλύτερα έρχονται!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

λίγο πιο διακριτικά, παιδιά...
σας βλέπουν και μικρά παιδιά και θα περάσουν την παραφύση για φύση

αυτό δεν μπορώ να το αφήσω. K_geo

** Καί οι 3 είχαν το (καυτό) αβγό στον πάτο τους. Και βλέποντας ότι Σάχηδες & Καμπάνηδες δεν υπήρχε περίπτωση να καλύψουν το (20+ μύρια) άνοιγμα, έτρεξαν στη λύση (που έφερε αυτός που τώρα φοράει βραχιολάκια) τού 2006.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εννοείς δλδ ότι τη λύση του Ζαγοράκη την έφερε ο Σαχπατζίδης; για να καταλάβουμε δλδ... :roll:

γιατί εγώ θυμάμαι που τρέχαμε θεσ.νίκη να στηρίξουμε Ζαγόρ για πρόεδρο... εμείς...

υγ:τα χρέη με τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα τότε πρέπει να ήταν πάνω απο 30 μύρια. αν δεν κάνω λαθος περίπου 35.

υγ2: καιρός να προχωρήσουμε εμπρός δεν πιστεύεις; ΕΝΩΜΕΝΟΙ. χωρίς μισαλλοδοξίες. χωρίς να μένουμε σε πρόσωπα που μόνο επιτελικό ρόλο έχουν και τπτ παραπάνω... το είπαν άλλωστε και αυτοί που φωνάζεις να κρατούν ...τις Θερμοπύλες, πρόσφατα, με ανακοίνωση.... άντε να σας δώ να σας χαρώ ρε ΠΑΟΚια μου.... :roll:

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Άκης --> Ιβάν
Κατσαρής & Μπιλ (& ΑΡΔ) --> ρεβολούσιον

Τα χρέη Μπάτμαν & Τζον Γου ήταν 10.5, τα οποία με πρόστιμα & προσαυξήσεις -προτού τα "παγώσει" ο Τεό- εκτινάχθηκαν στα 30+.
Το άνοιγμα τής ρεβολούσιον ήταν 20+, τα οποία είναι αδιευκρίνιστο αν ήταν όλα πρωτογενή.

Καιρός να προχωρήσουμε απαλλαγμένοι από λ@μόγι@ & πουτ@ν@ς γιούς που μας έκαναν μαύρο χάλι. (θες να στο πω και με φωτό? :roll: )

** Ένας σύνδεσμος δεν γεμίζει το γήπεδο. Ένας σύνδεσμος, όμως, μπορεί να αποφέρει 3ετή αναστολή, να ρίξει προέδρους κλπ. Το θέμα είναι, αυτή τη φορά, να είναι ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Άκης (τσοχατζόπουλος λογικά ε;).... Ιβάν;;; :lol: :lol: :lol:

τον Ζαγοράκη που κάναμε ΕΜΕΙΣ ολόκληρη μανούρα για να μπεί πρόεδρος;;; :lol: :lol: :lol:

ε! τώρα το τερμάτισες πραγματικά.... :twisted:

αλλά αυτό απο την άλλη δείχνει ότι τόσα ξές, τόσα λές....

- το άνοιγμα Ζαγοράκη ήταν περίπου 10 μύρια και αυτό εξαιτίας και της δικής μας "πίεσης" για δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας. φυσικά και ναι, υπήρξε και κακοδιαχείριση σε ένα ποσοστό.

- οχι, δεν θέλω φώτο, αλλά την επόμενη πας για μόνιμο μπανάκι μιας και ανοίγει και ο καιρός. απαλλαγμένοι είμαστε στην τελική. και έχουμε και ένα μεγαλομέτοχο με κάκαλα που βλέπει και κρίνει και στην τελική πληρώνει μόνος του ότι λάθη κάνει και -κυρίως- απομακρύνει όποιον δεν του "κάνει" ή δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει. αν δεν σε αρέσει τι να κάνουμε;

- Πάντα ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απο όλα. πάνω και απο πρόσωπα. αλλά δεν βλέπω να το τηρείς σε καμία των περιπτώσεων...

- απο προχθές που πληρώθηκαν τα χρέη, μπαίνεις και επιτίθεσαι με μια ακατάσχετη παρελθοντολογία. αν δεν κατάλαβες, πριν λίγες ημέρες ο ΠΑΟΚ άλλαξε οριστικά σελίδα. Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι με σύνεση, ηρεμία και γόνιμο προβληματισμό να αναβαθμίσουμε βήμα βήμα το αγωνιστικό σκέλος και να φτιάξουμε μια πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ομάδα.

τέλος με αυτά, δεν θελω να επανέλθω στο να απαντάω μυθεύματα και λοιδορίες.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δεν λέω ότι ο παρολίγον πρωθυπουργός είναι πίσω απ'τον Ιβάν.
Λέω ότι αυτός τον έφερε/πρότεινε στον κυρ Θανάση.
Τελικά, η Μάνα επέλεξε το πλάνο που είχε τη μεγαλύτερη "γλύκα"...
Και, δυστυχώς, σ'αυτό παρασύρθηκε και ένα κομμάτι τού ΛΑΟΥ όντας απογοητευμένο απ'τις προηγούμενες πολιτικές λύσεις.

Τέρμα. Καθένας όπως το βλέπει.
Θα σε παρακαλούσα, ως μοντ, να μην γράφεις ανακρίβειες, πχ εξαιρετικές σχέσεις Ιβάν-ΑΣ, άνοιγμα (δηλ. χρέη) διοίκησης πρωτοδικείου κλπ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επιμένεις για Άκη βλέπω... :lol:

μια χαρα στα λεω.

ο Σαββίδης έχει πάνω απο 2 δεκαετίες στενότατες σχέσεις με την Ελλάδα. και ποτέ, ΚΑΜΙΑ σχέση με ανθρώπους του πασοκ. ΠΟΤΕ. να πείς νδ (γενικά κεντροδεξιά) να πω σαφώς. αλλα πασοκ ΠΟΤΕ.

ο Σαββίδης αρχικά ήρθε μετά απο προτροπή και ανθρώπων της περιοχής μου (Π.Σουμελά) για να επενδύσει στην...κουλα. όμως δεν έκατσε και... επόμενη "Βυζαντινή" επιλογή ήταν ο ΠΑΟΚ ο οποίος όμως είχε το τεράστιο αγκάθι την θολής υπόθεσης με τα χρέη (συν το γηπεδικό) οπότε και αυτό δεν προχώρησε τότε. στο μεσοδιάστημα όμως αναβαθμίστηκαν οι σχέσεις του με την περιοχή και τον κόσμο έτσι ο ΠΑΟΚ έγινε ακόμα πιο ελκυστικός για να επενδύσει.

το γιατί τώρα; θες την αλήθεια; ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΑΙΠΕΔ, ΤΕΛΜΑ που βρέθηκε ο ΠΑΟΚ (+ αν θες να το πας σε πιο ...ιντριγκαδόρικα, βάζεις και γεωπολιτική στρατηγική της Ρωσικής Κυβέρνησης). τέλος.

την ιστορία, δεν την βλέπουμε όπως θέλουμε. είναι καταγεγραμμένη και γνωστή.

ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΔΟΡΙΕΣ και τα ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ. Ξεκόλλατε, πώς το λένε; το λέω τελευταία φορά.

Σεβάσου επιτέλους τον άνθρωπο που ΕΣΩΣΕ τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στα θέματα της ομογένειας και ειδικά του ποντιακού ελληνισμού η συμβολή του είναι τεράστια και πολύ παλια και το ξέρω από τους ποντιακούς συλλόγους που ξέρω αρκετούς και από άτομα από μέσα από αυτούς ....... απορω πραγματικά με τις μπούρδες περί ακη και Ιβάν ούτε καν αρειανοι δεν λένε αυτές τις παπαριες .....ελεος .....
Άβαταρ μέλους
astronaut

- Δεν πειράζει που δεν έχεις ιδέα για τα (εξοπλιστικά) νταλαβέρια με την Αρκούδα.
- Το 2006 απ'τα τρία που αναφέρεις υπήρχε μόνο το τέλμα.
- Δεν νομίζω ότι υπάρχει ποστ μου που να μην σέβεται τον Ιβάν. Ίσα ίσα...

Αλλά δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο τα λαμ. & οι τατιάνας γιοί που τρέναραν την ύπαρξη μεγαλομετόχου, μάς έβαλαν καμιά 20αριά μύρια μέσα & μάς έφτασαν ένα βήμα πριν τη διάλυση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

astronaut, δεν κατάλαβες γρι απο όλα όσα λεω. άρα ξαναδιάβασε τα....

ΤΕΛΟΣ. και άσε τα γλαφυρά περι παρελθόντος και τα μυθεύματα περι εξοπλιστικών προγραμμάτων :shock: :lol: . μια χαρά πάθαμε και μάθαμε για αυτό και σου λέω ότι σου λέω. εκτός, αν το κάνεις επίτηδες... :roll:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Εννοεις τον καθηγητη,που αν θυμαμαι καλα ειναι και παπαδοπαιδι?

Αν εννοεις τον Κωστα,εχουμε συμφαει,συζητησει,χορεψει και καναμε πολλα μουχαμπετια
στην Παναγια Σουμελά και στη Θεσ/νικη.

Πολλες φορες εχω κοιμηθει στο σπιτι του στην Καστανια. ;)

Που κολαει ο Κωστας ομως?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αφού τον ξέρεις, ρώτα τον για τον Ιβάν και πόσες δεκαετίες έχουν στενές σχέσεις. ΠΡΟΣΕΞΕ, δεν λέω ότι αυτός του πρότεινε τον ΠΑΟΚ (χανούμι γαρ...) ;)

υγ: ρε συ, μπας και σε ξέρω κιόλας τελικά;;; :D

υγ2: επειδή είναι ΛΑΘΟΣ μου όμως να βάζω σε ανοιχτό φόρουμ ονόματα, θα σβήσω το λινκ πάτερ....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

K_geo έγραψε:astronaut, δεν κατάλαβες γρι απο όλα όσα λεω. άρα ξαναδιάβασε τα....

ΤΕΛΟΣ. και άσε τα γλαφυρά περι παρελθόντος και τα μυθεύματα περι εξοπλιστικών προγραμμάτων :shock: :lol: . μια χαρά πάθαμε και μάθαμε για αυτό και σου λέω ότι σου λέω. εκτός, αν το κάνεις επίτηδες... :roll:

Όλα που λέει προχωρημένος σε τι αποσκοπούν ? Τι θελει να αποδείξει ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”