31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από Sera4 »

Sekeris4 έγραψε:Να τον αποζημιωσει αυτος που εγραφε 'ενας απο μας'.
πισωπλατη μαχαιρια φαγαμε ιασωνα μου ο δικος μας ανθρωπος, ο αρχηγος, ο παντελονατος απο τον βυρωνα μας προδωσε που να το περιμεναμε αυτο :lol:

καλα μας ξηγιεται παντως...μας αξιζει η σταση του...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Τιποτα για Γαλατα μερια, καμια προταση?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Πως ελεγε ο Τιυντορ οτι στο ποδοσφαιρο αλλαζουν γρηγορα καποια οραματα?

Μβπ πριν εξι μηνες,μεγαλυτερη πληγη στο ροστερ...

Απο την αλλη κανεις μπορει να αντιπαραβαλει τι γινοταν με ολσεν και που ειναι τωρα... ακομα και ο Τιυντορ πιυ λενε για γαλατα... :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Θα ψάξω να βρω ένα post μου που θυμάμαι ότι το έγραψα σίγουρα, αλλά δεν ξέρω αν είναι στο topic του Igor ToudorI ή σε topic κάποιου αγώνα...Πάντως σίγουρα ήταν πριν τον αγώνα της Τρίπολης που τον έχασε μονάχος του ο Τούντορ λόγω της αχρείαστης αλλαγής του Ζάιρο στο ημίχρονο και τον ψιλοέκραξα...

Θυμάμαι ότι έγραψα επακριβώς: "Φάτους γιατί αν δεν το κάνεις θα σε φάνε", εννοώντας τον ακατανόμαστο κι ακόμα έναν, αλλά δεν θυμάμαι επακριβώς τους λόγους μου...
Κάτι πάντως μου είχε φανεί πολύ εξωπραγματικό τότε...

Θα το βρω μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως, που ρεπάρει κι από ανακοινώσεις η Π.Α.Ε.!!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

mbison έγραψε:Τιποτα για Γαλατα μερια, καμια προταση?
Γιατί δεν τους κάνουμε εμείς πρόταση, αν θέλουν να μην πληρώσουν τη ρήτρα, να πάρουν τζαμπα και το τζαβέλλα. Για Τουρκία μεριά τα 500Κ που αμοίβεται δεν είναι ποσό μεγάλο. Το θέμα είναι να πάει. Είναι βασικός με την εθνική. Αν θέλανε προτάσεις θα έφερνε, αλλά ως Τατιάνα Στεφανίδου πείσμωσε και θέλει να περάσει το δικό του, που είναι του στιλ, 'αφού με ξεφτηλίσατε θα σας εκδηκιθώ και θα πληρώσετε μάξιμουμ αποζημίωση'. Με τπτ δεν πρέπει να τον αφήσουμε ελεύθερο αν δεν φύγει. Να καταστραφεί ποδοσφαιρικά. Προσωπικά θα ήθελα να ακούγεται στην Τούμπα το 'είναι τατιάνα του Τζαβέλλα η μάνα'. Ο τύπος στήθηκε να χάσουμε πολλάκοις και σε διαφορετικές χρονιές,, και από ότι φάνηκε προτοστάτησε στο να φάνε οι παίκτες τουλάχιστον 2 προπονητές. ακόμη και με τον Τούντορ, που ήταν MVP και βοηθήθηκε, πραγματικά δε μπορώ να ξέρω αν ήταν καθαρός αγωνιστικά. Παραδειγματική τιμωρία χρειάζεται και ας μην επηρρεαστούν από τα φερέφωνα του Κουυτσολιάκου (ΑΡΔ κυρίως).
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Toν Γκαρι τον ρωτησε vs; Μπορει να γινοταν αυτο και να ελεγε ο Γκαρι ετσι δεν παω. Απο εκει που θα ειχα τον Σναιντερ, δεν θα εχω ουτε αυτον (παιζει για Κινα) και θα εχω ξανα τον Τσιχλα. Ε δεν λεει. 8-)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

goran 64 έγραψε:Θα ψάξω να βρω ένα post μου που θυμάμαι ότι το έγραψα σίγουρα, αλλά δεν ξέρω αν είναι στο topic του Igor ToudorI ή σε topic κάποιου αγώνα...Πάντως σίγουρα ήταν πριν τον αγώνα της Τρίπολης που τον έχασε μονάχος του ο Τούντορ λόγω της αχρείαστης αλλαγής του Ζάιρο στο ημίχρονο και τον ψιλοέκραξα...

Θυμάμαι ότι έγραψα επακριβώς: "Φάτους γιατί αν δεν το κάνεις θα σε φάνε", εννοώντας τον ακατανόμαστο κι ακόμα έναν, αλλά δεν θυμάμαι επακριβώς τους λόγους μου...
Κάτι πάντως μου είχε φανεί πολύ εξωπραγματικό τότε...

Θα το βρω μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως, που ρεπάρει κι από ανακοινώσεις η Π.Α.Ε.!!!! :mrgreen:
Όταν ψάξεις, και βρεις και του thanix και τα δικά μου, κανε ένα κόπο...
;)

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Γιωργο Τζαβελα ελπιζω να μην εχεις την αισθηση(η σου την δημιουργουν καποιοι ΑΡΔ)οτι σε περιπτωση αλλαγης προπονητη η φυγης Μιχελ εσυ θα συνεχισεις στον ΠΑΟΚ...Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και σου το γραφει καποιος ο οποιος ειναι πολυ light απεναντι σου...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ακόμη;;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πόσα είναι το μηνιάτικο;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το Μάρτης λεμε τωρα μπορει να γινει αρχηγός παλι
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Γιώργο θα δικαιωθείς στο τέλος...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αν έπαιζες σήμερα δεν χάναμε με τίποτα λέμε...

Εν τω μεταξύ, μ αυτό που ανέβασες στο instagramm, ποιον καλείς να σου χτυπήσει την πόρτα για να την ανοίξεις? Είμαι πολύ περίεργος ξέρεις...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Goran κουράζεις ρε φίλε, πάρτο λίγο αλλιώς. Μπαίνω σε νήματα που μου δείχνει κίνηση και διαβάζω το τίποτα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Αν έπαιζες σήμερα δεν χάναμε με τίποτα λέμε...

Εν τω μεταξύ, μ αυτό που ανέβασες στο instagramm, ποιον καλείς να σου χτυπήσει την πόρτα για να την ανοίξεις? Είμαι πολύ περίεργος ξέρεις...
πες μου σε τι ωφελει αυτο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”