Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από che4 »

θα ανοιξω τοπικ με μ,ετανοιες αν προκυψει :lol: :lol: :lol: :lol: αλλα καλυτερο σεναριο αυτο με τον καρδηναλιο

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ειλικρινά από χθες με έχει πιάσει πονοκέφαλος..Κλείστε εκεί στην ΠΑΕ τον Λούκας,να υπογράψει και ο Ολίσε,φέρτε και το αριστερό μπακ που έχετε stand by και από βδομάδα βλέπουμε για τα υπόλοιπα..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Odi, τις τελευταίες μέρες έχω καταλήξει στο ότι οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ είναι σαν την...εγκυμοσύνη (& το αντίθετο!)
Θέλουν ψυχραιμία, υπομονή και....πίστη! :D
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Έχουμε χάσει την μπάλα φέτος και είναι μόνο η αρχή....δύσκολα να είσαι οπαδός ομάδας που έχει χρήμα!!!

Τι καλά που ήμασταν πέρυσι...λίγοι ακούστηκαν, λίγοι ήρθαν και ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ είχαμε την τάση να τους πλέξουμε εγκώμια.

Θυμάμαι σαν χθες τη συζήτηση στο φόρουμ περί της ιταλικής προέλευσης του Βραζιλιάνου ( Βραζιλιάνος ε;; ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ) Βιβιάν, την οποία ερμηνεύαμε ως ανεκτίμητης αξίας κράμα και περιμέναμε να δούμε κάτι μεταξύ Καναβάρο και Λούσιο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και τελικά ήταν κάτι ανάμεσα σε καναβούρι και λούτσο. :P
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

K_geo έγραψε:και τελικά ήταν κάτι ανάμεσα σε καναβούρι και λούτσο. :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

κανετε λαθος ο ανθρωπος απλα δεν καταλαβαινε το συστημα σερ γδ αυτο τον κανει μεγαλο παιχτη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φετνος θα εβγαζε ματια
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λέγε τέτοια και να έλθει πίσω. :mrgreen:

ΥΓ: αυτό στο κόντρα με το γδ το διαβάσατε; ακόμα κλαίω.... :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 04 Ιούλ 2013, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

che4 έγραψε:δεν εχω δικιο μας βαζουν βιντεακια του ευαγγελιστη λουκα να σου βαλω βιντεακι το ρομπερ να τον περασεις για ρομπεν κανεις δε καταλαβαινει οτι παιχτης λουκας δεν υπαρχει και οτι ειναι απλα μια ποδοσφαιρικη απατη
επειδη...και δεν ξερω γιατι...φαινεται οτι εχεις ενα ανεξηγητο συνεχες ''αρνητικο'' κολλημα'' με τον ΛΟΥΚΑΣ...
ενω ειναι οτι καλυτερο θα εχει ο ΠΑΟΚ μετα τον Βιερινια..
.
ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ειναι ο ΙΣΠΑΝΟΣ....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.....
αν δεν ξερεις τι εστι LUCAS..κατσε μαθε-δες-ψαξε-ρωτα....

...θα σε παρακαλουσα φιλε che4... να σταματησεις να σχολιαζεις τοσο αρνητικα παικτη του ΠΑΟΚ...
γιατι ...μαθε το κιολας.... ο παικτης ανηκει στον ΠΑΟΚ εδω και λιγες ωρες.....

διαφορετικα ...κινδυνευεις απο την ατελειωτη και συνεχεις'' κυβίστηση'' γινεις ο επομενος Βλασσης Μαρας ;) ....

φιληκα παντα...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αντε καληνυχτα ευχαριστω θεε μου που κλεινει αλλη μια μερα χωρις τον αγαπημενο και επισημο συγγραφεα σου στον ΠΑΟΚ 11 η ωρα κοιμουνται οι ευαγγελιστες πιστευω αρα γλιτωσαμε σημερα

ταγμα κολοτουμπες για το καλο του ΠΑΟΚ κανω απο δω μεχρι την αυστραλια οποτε αν κλεισει πρακαλαω απλα να ειμαι τοσο μα τοσο γκαβος ποδοσφαιρικα και να πω τον εαυτο μου αμπαλο τελειως παω για γυμναστικη μπορει να μου χρειαστει...ε και μην ξεχναμε καφενειακη συζητηση ειναι το φορουμ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε μάγκες ήρεμα...αν είναι δυνατόν, γιατί "τσακώνεστε"??? Παίρνουμε έναν παίκτη. Εφόσον δεν είναι όνομα σίγουρα κάποιοι θα τον γουστάρουν και κάποιοι όχι είναι απλό. Εγώ τον γουστάρω, ο che4 όχι.

:pano:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ταγματάρχη, αν και κανούριος εδώ στη φάση, δεν νομίζω ότι άν έλθει και κάνει αυτά που λές ότι μπορεί να κάνει θα έχει ο οποιοσδήποτε...Che4 ή K_geo κάποιο θέμα. ΠΑΟΚ άλλωστε είμαστε. και εγώ έχω τους προβληματισμούς μου, ειδικά με αυτά τα $$$ που ακούγονται, αλλά οκ. δεν θα πεθάνουμε κιόλα :P

Έχουμε δει -πλεόν- και πάνω απο 2 παιχνίδια του και μερικά βιντεάκια :D

όποιος έλθει καλώς να έλθει, αλλά να βγάλει το 101%. Ειδικά άν είναι να σκάσουμε τόσα $$$

ΥΓ: και όνομα μπορεί να έλθει και κάποιοι να έχουν "ενδιασμούς". Φυσικά υπάρχουν και μερικοί που είτε τον λένε Ράγιος, είτε Μέσσι, θα κράζουν γιατί πίνουν Άμστελ και έτσι τους αρέσει.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Επιτέλους,λίγη ποιότητα στην ομάδα.
Μακάρι να είναι μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν κι άλλοι παρόμοιοι,γιατί μόνο με Λούκας δεν φτάνει.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Odi έγραψε:Ειλικρινά από χθες με έχει πιάσει πονοκέφαλος..Κλείστε εκεί στην ΠΑΕ τον Λούκας,να υπογράψει και ο Ολίσε,φέρτε και το αριστερό μπακ που έχετε stand by και από βδομάδα βλέπουμε για τα υπόλοιπα..

Βασικά αυτό είναι το ζουμί,χορτάσαμε κλεισμένους ενώ ούτε ο Ολίσε δεν είναι σίγουρος. Προσωπικά δε βιάζομαι καθόλου, αργά και μεθοδικά για τις καλύτερες λύσεις κ ας ξεροσταλιάζουμε
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

Τελικα με αριστερο μπακ τι εγινε?
εκεινο τον ισπανο θα παρουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”