László Bölöni
- Vonapartis
Re: László Bölöni
Ο μπερέτα είναι λεύτερος? Μπας και το σώσουμε στο τέλος. Γελάνε και οι ινδιάνοι με αυτά που γίνονται στο χωριό μας.
László Bölöni
Καμμια καταστροφή δεν ήρθε απλα δεν έχουμε περιθώριο για λάθος επιλογές απο δω και πέρα τόσο στον προπονητη όσο και στους παίκτες ......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ο ΠΑΟΚ εκεί που είναι θα μείνει είτε θα πάει καλύτερα είτε χειρότερα.
Ρίσκο είναι, υπάρχει μια -μικρότερη, αλήθεια- πιθανότητα ο καινούργιος να τα πάει καλύτερα.
Όσο για τον κ. Μπόλονι, κέρδισε τον σεβασμό μου.
Όπου και να πάει, Ελλάδα ή εξωτερικό, εγώ θα τον θυμάμαι ως έναν απο τους πιο αξιόλογους προπονητές-ανθρώπους που είχαν την τύχη να έρθουν στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω ο Σταφυλίδης να μου δώσει έναν ακόμα μεγαλύτερο λόγο γ'αυτό.
Ρίσκο είναι, υπάρχει μια -μικρότερη, αλήθεια- πιθανότητα ο καινούργιος να τα πάει καλύτερα.
Όσο για τον κ. Μπόλονι, κέρδισε τον σεβασμό μου.
Όπου και να πάει, Ελλάδα ή εξωτερικό, εγώ θα τον θυμάμαι ως έναν απο τους πιο αξιόλογους προπονητές-ανθρώπους που είχαν την τύχη να έρθουν στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω ο Σταφυλίδης να μου δώσει έναν ακόμα μεγαλύτερο λόγο γ'αυτό.
- Vonapartis
Ωχ αρχίσαμε τα χαλαρώματα. Εντάξει δεν χάθηκε ο κόσμος...μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...ο ΠΑΟΚ συνεχίζει...μπλα μπλα μπλα μπλα.... και το κουτόχορτο συνεχίζει να καταναλώνεται....εμείς (τα κοροϊδα) στηρίζουμε την ομάδα (ρε δε πανε να μας τρυπάνε, εμείς εκεί στο τρύπιο αγώνα πρώτοι)
nikolasf έγραψε:Ρε πάιδες μπάινουμε σε νέα εποχή σαρδέλων και μάλιστα όχι από κάποιον που βάζει κάποια χρήματα αλλά από κάποιον που τρώει πολλά!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί δεν το σχολιάζεται;;;; φοβάστε τους εφιάλτες του παρελθόντος;;;;
- trel@menos
ειχαμε μεγαλο κοουτς αλλα μαλλον μας αρεσει η μιζερια.
καλη τυχη κοουτς. μεσα σε ενα χρονο κερδισες πολλους φιλους.
αν παει στον ολυμπιακο ειλικρινα δεν θα εχει καθολου αδικο.

καλη τυχη κοουτς. μεσα σε ενα χρονο κερδισες πολλους φιλους.
αν παει στον ολυμπιακο ειλικρινα δεν θα εχει καθολου αδικο.

Thanix έγραψε:ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΜΑΛΕΖΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ Πινανε καφεδακια....αυτοι κανουν πολιτικη στον ΠΑΟΚ...τα τσιρακια και οι ρουφχχχχ....και να βγαινει να λεει ο μπαλαφΑΚΟΣ οτι αν μεινει ο μπολονι θα φυγω.....ΜΠΟΥΛΟ ΡΟΥΦχχχχχχ ΤΟΥ ΚΟΛΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΔ!!!
αλλα ειπαμε τελειωσε η πουδρα...
πολύ σοβαρό αυτό που λες........
- Maximus
Τρί Μάιος 22, 2012 11:48 pm
Έλατε παιδιά, μην πείτε ότι δεν προειδοποιηθήκατε 3 μέρες πρίν για την "πούστικη" τακτική που ετοιμάζουν... (εκανα λάθος βεβαια για τον ακριβή τρόπο).
Ο Μπόλονι, επιλογή Ζαγοράκη (που τον ήθελε καιρό πριν), δεν θα μπορούσε να υπάρξει στην αυλή, εφόσον ο βασιλιάς πέθανε και ανέλαβε ο καινούριος..
Πως να περιγράψω αυτα που νιώθω τώρα?
Υποτιθεται ότι είσασταν φίλοι, αλλά 3 χρόνια σκοτώνεστε μεταξύ σας, εις βάρος του ΠΑΟΚ και όλων μας.
Maximus έγραψε:
Μην ξεχνάμε όμως και την αποζημίωση που θα πρέπει να δώσει, αν τον διώξει. Μαζί με το συμβολαιο για τον νέο προπονητη, στα ιδια θα ερθει πανω κατω.
Για μένα όλα παίζουν ακόμα...
Το πιο πιθανό είναι, να τον πιέσουν να τους χαρίσει αυτα τα λεφτά και να χωρίσουν με ...συναινετικό διαζύγιο! Πουστικη τακτική δηλαδή, εφόσον 99% ο Λαζλο ψηνεται αγρια να μείνει.
Έλατε παιδιά, μην πείτε ότι δεν προειδοποιηθήκατε 3 μέρες πρίν για την "πούστικη" τακτική που ετοιμάζουν... (εκανα λάθος βεβαια για τον ακριβή τρόπο).
Ο Μπόλονι, επιλογή Ζαγοράκη (που τον ήθελε καιρό πριν), δεν θα μπορούσε να υπάρξει στην αυλή, εφόσον ο βασιλιάς πέθανε και ανέλαβε ο καινούριος..
Πως να περιγράψω αυτα που νιώθω τώρα?
Υποτιθεται ότι είσασταν φίλοι, αλλά 3 χρόνια σκοτώνεστε μεταξύ σας, εις βάρος του ΠΑΟΚ και όλων μας.
Βοναπάρτη αδερφέ μην μου πείς ότι προτιμάς τον καπεταναίο.
Ας δούμε τι θα γίνει στην τελική..Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα.
Εάν όντως το κάνουν μαγαζάκι κλπ θα τους σουτάρουμε με κάποιον τρόπο.
Προς το παρόν μπάστα τ'άλογα
Ας δούμε τι θα γίνει στην τελική..Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα.
Εάν όντως το κάνουν μαγαζάκι κλπ θα τους σουτάρουμε με κάποιον τρόπο.
Προς το παρόν μπάστα τ'άλογα

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση τα έκανε σκατά με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε κυπελλούχοι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;
Θέλω κούπες και τρόπαια. Ο μόνος τρόπος να ξεχρεώσουμε και να δούμε και το άλλο μισό της ομάδος, το άσπρο, είναι μόνο από την ανάπτυξη των ακαδημιών και των παικτών αυτής. Όταν διώχνεις την εγκύησή σου για αυτή την προοπτική τότε ναι θα λέω τα ίδια. Θα λέω πόσο πιο ψηλά θα μπορούσαμε να έιμαστε με μπολονι.
Όταν κάνεις τα σωστά βήματα έρχετε και η δικαίωση, όπως την βλέπει ο καθένας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Παρ 25 Μάιος 2012, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Vonapartis
Ποιον καπεταναίο, τον βαρκάρη θες να πεις! Πλάκα κάνεις? Μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, μιας και ξαναβιώνουμε εποχές Βουλινού. Για κει πάμε.
danirifle έγραψε:εσείς που είστε υπέρ της απόφασης της διοίκησης, καταλάβετε ότι το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ δεν τον πείραξε τόσο η απομάκρυνση αυτή καθεαυτή, αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που εκτυλίχθηκε το όλο ζήτημα.
τον κοροιδέψανε στεγνά και τους ξεμπρόστιασε. του πρότειναν τεράστια μείωση και τη δέχτηκε. και ξαφνικά προέκυψε διαφορά φιλοσοφίας? αν υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας, έπρεπε να τον στείλουν με το τέλος των πλει οφ. την επόμενη μέρα.
και γω κατά τη διάρκεια της χρονιάς 3-4 φορές τον κριτίκαρα το μπολόνι, και αυστηρά ίσως
αλλά με τέτοιες κινήσεις, σα διοίκηση δείχνεις ότι δε σέβεσαι ούτε τον προπονητή σου, ούτε τον εαυτό σου
ΛΑΘΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΚΥΡΙΟΙ
για το αν είναι λάθος επιλογή, θα το δείξει ο χρόνος
Vonapartis έγραψε:Ποιον καπεταναίο, τον βαρκάρη θες να πεις! Πλάκα κάνεις? Μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, μιας και ξαναβιώνουμε εποχές Βουλινού. Για κει πάμε.
προσοχή μόνο γιατί ενω τοτε ειχαμε όλο το δίκιο, ο τρόπος που αντιδράσαμε έκανε τελικά ίσως μεγαλύτερη ζημιά από ότι εκείνος