Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
οχι αδερφε απλα απορια το εχω σε ολα τα τοπικ μπορω να τα σβησω σε αυτο οχιThanix έγραψε:Από αυτά που σου έγραψα εσύ κατάλαβες ότι σου λέω να σβήσεις τα ποστ σου???
αααα δεν το ηξερα ευχαριστωThanix έγραψε:Μπορείς να σβήσεις ποστ σου αν δεν έχει απαντήσει άλλος μετά από εσένα
Η πούμα πιστεύω βγάζει με διαφορά τις χειρότερες φανέλες. Του βαζελου φέτος είναι επιπέδου πιτζαμας.
το εγραψα σε προηγουμενο ποστ να ναι καλα εκεινο το λιμο ο παπατζων και ο τζελαςK_geo έγραψε:η τρίτη ηταν κερδισμένη ε;;...che4 έγραψε:
εγω προπερσι πηρα τρεις και περσι δυο αλλα πυτζαμες εχω δε θα παρω![]()
![]()
![]()

κανονικα πυτζαμουλα καρουδακιThanix έγραψε:Εξαρτάται ρε συ...αν είναι να έχω την τοπ ποιότητα συμφωνώ...αλλα adidas έχει και ο ολυμπιακος κυμινων και η πράσινη θύελλα ανακύκλωση!che4 έγραψε:ρε αλλη αιγλη nike adidas puma αυτο εννοω
Για εμάς τους καταναλωτές οπαδούς σημασία έχει να προσφέρει πολλά ρούχα η εταιρεία...Η Nike πχ μας είχε δώσει άπειρα ρούχα από ζακέτες φόρμες κτλ κτλ καλης ποιότητας το οποιο μετρούσε...το ίδιο κάνει και η macron αρα καλα πάμε μέχρι τώρα!![]()
Επίσης δεν το ήξερα ότι φορας πιτζάμες...αλλα θα μου πεις μετά από κάποια ηλικία επιβάλλεται ...![]()
![]()
![]()
![]()

nothu έγραψε:Η πούμα πιστεύω βγάζει με διαφορά τις χειρότερες φανέλες. Του βαζελου φέτος είναι επιπέδου πιτζαμας.
θα διαφωνησω επειδη μενω διπλα στα κεντρικα puma adidas και προχθες ημουν εκει να ψωνησω φορμες χρονιας για τον πιτσιρικα εχω να σας πω οτι η puma εχει τεραστια βελτιωση ...
ισως ειναι και λιγο τοπικιστικο αλλα puma adidas για μενα ειναι μακραν οτι καλυτερο υπαρχει και του βαζελου ειναι γαματη εγραψα και αλλη φορα μεχρι και ο νινης δειχνει σωματαρας με τη φετινη τους και ο μακ λιμο με μακρον επρεπε να τη βγαλει για να δουμε οτι ειναι γυμνασμενος
αρσεναλ μανσεστερ φανελαρες τις ειδα προχθες εκει puma adidas αντιστοιχα
Puma είμαι εντελώς απογοητευμένος από ποιότητα, και αυτή τη στιγμή έχω παπούτσια καθημερινά, ποδοσφαίρου και φόρμες. Οι μπλούζες της επίσης μέτριες σαν ποιότητα
Συμφωνα με το INPAOK,οι νέες φανέλες θα είναι έτοιμες μέσα Σεπτεμβρίου,ενώ η επετειακή θα είναι έτοιμη τον Γενάρη με σχέδιο αφιερωμένο στα 90 χρόνια του συλλόγου.
Υ.Γ:Η Puma ήταν τεράστια μάπα.
Υ.Γ:Η Puma ήταν τεράστια μάπα.
-
H Puma είναι τραγική. Κάκιστα σχέδια, ακόμα χειρότερη ποιότητα. Του βάζελου ειδικά είναι ντροπιαστικές.
Για τη Macron πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα.
Για τη Macron πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα.
Φίλε καλοπροαίρετα αλλά δεν νιώθεις.che4 έγραψε:την καλύτερη χρονια απο θεμα οργανωσης φυγαμε απ τους κολοσους που ειχαμε τοσα χρονια adidas puma nike και πηγαμε σε εταιρεια που ειναι για τον παπαναστασιακο...τοσο καιρο θελω να το γραψω αλλα κρατιεμαι
ποια μακρον ρε παλικαρια ελεος εχω ολες τις φανελες nike και umbro απ τα τρια τελευταια χρονια τη μια διπλη λογω ξερολα αλλα δεν προκειται να δωσω ουτε 20 ευρω για αυτην την πυτζαμα
ολες οι ομαδες μαμανε με πωλησεις και εμεις πηραΜΕ τη μακρον γιατι την επελεξε ο γιουρας....ρε αγορι μου αν ειχα τα λεφτα σου τιποτα δε θα εκανα ασε τις ευθυνες αλλου εσυ αραξε και απολαυσε το
φανελαρα ο γαυρος φανελαρα ο βαζελος πραγματικα φετος και εμεις με τις πυτζαμες....και χθες το μονο που σκεφτομουν ηταν αυτο το πραγμα ποσο ασχημα χτυπαει αυτη η εμφανιση με αυτη τη φανελα πραγματικα
ελπιζω να καταλαβουν εκει στην παε και να πανε σε μια εταιρεια του μεγεθους του ΠΑΟΚ παλι
Προφανώς οι μόνες εταιρείες που νομίζεις ότι ξέρουν από φανέλες είναι οι nike και adidas ενώ αποθεώνεις τη puma του βάζελου και τις μετριότατες του γαυρου !!!
Στο ποδόσφαιρο αν έλεγες Nike πριν το 2000 θα σε παίρνανε με τις πέτρες.
Ακόμα και η umbro που παλιά ήταν θεϊκή έχει πέσει. Τώρα τα σκάνε χοντρά σε μεγάλες ομάδες κάτι NB, Under Armour κλπ.
Αφού θες να νιώθεις τόσο μεγάλος με τη κάθε nike που φοράει απ τη Βέροια μέχρι το χωριό μου φόρα αυτές στο γήπεδο δεν χρειάζεται να παίρνεις κάθε χρόνο...
Τι θα πει πιτζάμα νομίζεις ότι έχουν διαφορές ?
Ναι έχουν διαφορές η macron της Μπολόνια είναι κλάσεις ανώτερη απ την adidas της Ρεάλ αν την έχεις δει και αγγίξει από κοντά...
Ε οχι και καλη η puma βρε Che.
H κορυφαια των τελευταιων ετων απο πλευρας σχεδιου toylaxiston, ηταν για μενα μακραν η Umbro.
H κορυφαια των τελευταιων ετων απο πλευρας σχεδιου toylaxiston, ηταν για μενα μακραν η Umbro.
απλά μας το μετέφερε λίγο νωρίτερα ο Paoktzis...Έρχονται οι νέες φανέλες!
21. August 2015 22:57 Νίκος Τοσκίτσης
Πλησιάζουν οι ημέρες για να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ τις νέες φανέλες της σεζόν αφού όπως είναι γνωστό αυτές που τώρα φορούν οι ποδοσφαιριστές στους αγώνες είναι προσωρινές.
Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι η ΠΑΕ αποφάσισε ύστερα από απόφαση του γιου του μεγαλομετόχου, Γιώργου Σαββίδη, να αλλάξει εταιρία λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έτσι ο χρόνος πίεζε αρκετά. Ωστόσο η απόφαση αυτή πάρθηκε με σκοπό να παρουσιάσει φέτος ο ΠΑΟΚ μέσω της MACRON, κάτι το ξεχωριστό.
Ιδιαίτερη θα είναι λοιπόν η τρίτη εμφάνιση του Δικεφάλου και κάτι που όμοιο της δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα ενώ και η επετειακή φανέλα θα κάνει αίσθηση.
Η επετειακή φανέλα θα παρουσιαστεί τον Ιανούαριο, ενώ οι τρεις νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμες μέσα Σεπτεμβρίου και σε περίπου 20 μέρες από σήμερα.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι παίκτες του Δικεφάλου, θα φορέσουν τις νέες φανέλες τους, στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ.

- pagotatzis
PaokTZis μας είπε οτι αυτές που έχουν τωρα θα ειναι η επίσημες
Και η επετειακή θα βγει τον Ιανουαρίο
Έπεσε μεςα στο τελευταίο
Και η επετειακή θα βγει τον Ιανουαρίο
Έπεσε μεςα στο τελευταίο