ισως η μεγαλυτερη αληθεια που εχει γραφτει ποτε εδω μεσα.Sera4 έγραψε: αλλα βεβαια εμεις δεν τον γουσταρουμε τον τεο και γι αυτο θελουμε να τον διωξουμε δεν προσπαθουμε να τον αφυπνισουμε(εστω και με ακραιες τακτικες τραβηγμενες ναι αλλα παντα για τον ΠΑΟΚ οχι για προσωπικο συμφερον) για να διορθωθει η τραγικη εικονα της παε επειδη τον αγαπαμε σα δικο μας ανθρωπο
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Sera4 έγραψε:ok ok την πιασαμε τη γραμμη πληρης αποπροσανατολισμος κλασσικη φετινη τακτικη....κακοι συνδεσμοι μπαχαλακηδων που θελουν να διοικησουν σε μια παε που ολα πηγαινουν τοσο τελεια ψεγαδι δεν υπαρχει...
Φυσικα και τα εχει παει πολυ ασχημα η ΠΑΕ στην οικονομικη διαχειριση των τελευταιων δυο ετων. Και δεν μιλαω μονο για την πλευρα των εξοδων μιλαω και για την πλευρα των εσοδων που θα μπορουσαν να ειναι περισσοτερα για να μην πω πολλα περισσοτερα. Φυσικα και θα τα ακουσει η ΠΑΕ.
Εχω ομως μια απορια. Χανουμε 0-1 στο 46, 47 δεν θυμαμαι ακριβως το λεπτο. Απο το 60, και ενω θελουμε 2 γκολ για να προκριθουμε τελικο και κατα 80% να παρουμε το 5ο κυπελλο στη ιστορια του ΠΑΟΚ, το ματς συνεχως διακοπτεται. Γιατι διακοπτεται?
- Τουμπιώτης
Εγώ εξέφρασα μια εκτίμηση για το πως θα κινηθεί συλλογικά ένα συγκεκριμένο κομμάτι των συνδέσμων. Δεν κατηγόρησα κανέναν και κυρίως δεν κατηγόρησα κανέναν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Έχει μεγάλη διαφορά. Αν δε γουστάρεις αυτά που λέω μπορείς να τα κόψεις και να με μπανάρεις επίσης. Τότε θα είσαι λογοκριτής αλλά ντόμπρος. Τώρα απλά πετάς λάσπη.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Παλιομαλάκες μπατίρηδες, εδώ και 2 βδομάδες ήρθατε από το πουθενά και πουλάτε φούμαρα και πράσινα άλογα.
Αν έχετε λεφτά (το λεγόμενο μαλλί), δείξτε το και πείστε μας ότι μπορείτε να επενδύσετε, δηλ. να βάλετε λεφτά και να πάρετε το 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι πουλάτε παπά, και παίζετε το ρόλο του λαγού για να διώξετε τον Ζαγοράκη.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Αν έχετε λεφτά (το λεγόμενο μαλλί), δείξτε το και πείστε μας ότι μπορείτε να επενδύσετε, δηλ. να βάλετε λεφτά και να πάρετε το 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι πουλάτε παπά, και παίζετε το ρόλο του λαγού για να διώξετε τον Ζαγοράκη.
Αποδείξτε το αντίθετο.
και ο χαβος στο κολπο?Hideguti έγραψε: Εχω ομως μια απορια. Χανουμε 0-1 στο 46, 47 δεν θυμαμαι ακριβως το λεπτο. Απο το 60, και ενω θελουμε 2 γκολ για να προκριθουμε τελικο και κατα 80% να παρουμε το 5ο κυπελλο στη ιστορια του ΠΑΟΚ, το ματς συνεχως διακοπτεται. Γιατι διακοπτεται?
ελα ρε τουμπιωτη με δουλευεις τωρα καταρχην γιατι να σε μπαναρω τι ειμαι???και κατα 2ον μπορεις να μου βρεις το σημειο που οι κατηγοριες μου ξεφευγουν των δικων σου???τη λασπη την πετας εσυ αγαπητε αν δεν μπορεις να αντεξεις τον αντιλογο σου προτεινω απλα να μην γραφεις παρα να το ριχνεις σε ανουσιες βαρυγδουπες δηλωσεις που απλα κανουν ''θορυβο''...
το οτι εμμεσως πλην σαφως μου λες οτι φερομαι πουστικα δεν το σχολιαζω καν για την οικονομια τη συζητησης και για να εχουμε εναν καλο διαλογο...τις αρμοδιοτητες που μου δωθηκαν ως μοντερειτορ δεν τις χρησιμοποιησα ποτε για να κανω τα προσωπικα μου κουμαντα στο φορουμ...
το οτι εμμεσως πλην σαφως μου λες οτι φερομαι πουστικα δεν το σχολιαζω καν για την οικονομια τη συζητησης και για να εχουμε εναν καλο διαλογο...τις αρμοδιοτητες που μου δωθηκαν ως μοντερειτορ δεν τις χρησιμοποιησα ποτε για να κανω τα προσωπικα μου κουμαντα στο φορουμ...
kos εδώ και καιρό τα λεγόμενα σου φλερτάρουν έντονα με τον ορισμό της βλακείας και κακοήθειας.
- Τουμπιώτης
Η διαφορά είναι ότι εσύ κάνεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επίθεση.
Τέλος πάντων, να είσαι καλά.
Τέλος πάντων, να είσαι καλά.
Δεν ξερω. Θα μεινω με την απορια.kos έγραψε:και ο χαβος στο κολπο?
Περισσοτερο κλινω προς τον Γιασερ παντως.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Περιμένω την τοποθέτηση της πάντα παληκαρίσιας και μαχητικής Θ4.
Κος είναι και ο ΣΔΟΕ που έβγαλε ο Πασχάλης του μεγκα.....kos έγραψε:οταν για μπαινεις μεσα, υπαρχει διογκωση χρεους. δυστηχως φιλε μου.
τωρα εαν εχεις αναπτυξει καμια νεα οικονομικη θεωρια που υπαρχει ταυτοχρονα ζημια και μειωση του χρεους, να σε προτιμουμε για υπουργο οικονομικων.
χρεη προς τριτους πληρωσε στην αρχη. τωρα δημιουργει χρεη προς παικτες. δυστηχως.
Εμπαθης είναι απλά...rainmaker έγραψε:kos εδώ και καιρό τα λεγόμενα σου φλερτάρουν έντονα με τον ορισμό της βλακείας και κακοήθειας.
καλα αυτο ειναι βασικος υποπτος.Hideguti έγραψε:Δεν ξερω. Θα μεινω με την απορια.kos έγραψε:και ο χαβος στο κολπο?
Περισσοτερο κλινω προς τον Γιασερ παντως.
περα απο την πλακα, θα μπορουσα να δεχτω οτι ειναι περιεργο το ντου στο 90 και οτι ορισμενοι ηθελαν να δημιουργησουν προβληματα στην διοικηση.
αλλα ορισμενοι βαλτοι προσπαθουσαν εσκεμενα απο το 60 να βαλουν εμποδια στην ομαδα δεν μπορω να το δεχτω.
Καλα και εγω δεν λεω για εσκεμενα, να μην παρεξηγηθω.
Εντελως ακουσια απο συγκεκριμενη πλευρα του γηπεδου εκτοξευονταν πυρσοι ή φωτοβολιδες με στιλο εντος αγωνιστικου χωρου, αρχης γενομενης απο το 60 και ενω εμενε μιση ωρα. Ισως να ηταν απο απλη αγανακτιση γιατι ως γνωστον στο ποδοσφαιρο καμια ομαδα δεν μπορει να βαλει 2 γκολ σε μιση ωρα, ειδικα οταν εχει και το επιπλεον μειονεκτημα να παιζει σε γεματο γηπεδο εντος εδρας, οποτε ο αποκλεισμος ηταν προδιαγεγραμμενος.
Εντελως ακουσια απο συγκεκριμενη πλευρα του γηπεδου εκτοξευονταν πυρσοι ή φωτοβολιδες με στιλο εντος αγωνιστικου χωρου, αρχης γενομενης απο το 60 και ενω εμενε μιση ωρα. Ισως να ηταν απο απλη αγανακτιση γιατι ως γνωστον στο ποδοσφαιρο καμια ομαδα δεν μπορει να βαλει 2 γκολ σε μιση ωρα, ειδικα οταν εχει και το επιπλεον μειονεκτημα να παιζει σε γεματο γηπεδο εντος εδρας, οποτε ο αποκλεισμος ηταν προδιαγεγραμμενος.
Hide αυτη την αθλιοτητα την εχουμε δει 1000 φορες. και 2-0 μπροστα να ειμασταν τα μπουκαλια στο κορνερ θα εφευγαν αβερτα. ποσο μαλλον στο 0-1. εαν αυτο το βαφτιζουμε καθε φορα και "πραξικοπημα" δεν θα βγαλουμε ακρη ποτε.