+35 Τι ονειρο εβλεπες και συ ρε αδελφε!!!!Falegkos έγραψε:παιδιά θα το καρφώσει το τοπι παιδιααααα
5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ΜΟΥΤΣΟΣ ΓΚΡΑΘΙΑΣ ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ!!
ακομα και η μανουλα σου πανυγηριζει εκει ψηλα!!
ειμαι πολυ συγκινημενος...
ακομα και η μανουλα σου πανυγηριζει εκει ψηλα!!
ειμαι πολυ συγκινημενος...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Θεέ μου τι έκανε ο...'ανθρωπος!!!!
Δεν..γράφω άλλοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Δεν..γράφω άλλοοοοοοοοοοοοοο!!!!

ΝΑΙ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.!!!!!
Από την 5 την είδα ΤΕΛΕΙΑ την γκολάρα που πέτυχε!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σε όλους!!!!!!!!!!!

Από την 5 την είδα ΤΕΛΕΙΑ την γκολάρα που πέτυχε!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σε όλους!!!!!!!!!!!

Γκαρσία:«Η μητέρα μου έσπρωξε τη μπάλα...»
Έντονα φορτισμένος στο σημερινό ντέρμπι ο Πάμπλο Γκαρσία εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του, ωστόσο εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός αφιέρωσε τη νίκη στην μητέρα του, στην οικογένειά του, και στον κόσμο της ομάδας.
«Δεν σκέφτηκα το γκολ, η νίκη ήταν σημαντική και τα καταφέραμε. Η μητέρα μου έβλεπε από τον ουρανό και έσπρωξε την μπάλα. Το αφιερώνω στη μητέρα μου, την οικογένειά μου και τον κόσμο. Η ζωή συνεχίζεται» τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία. Αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση, ο Ουρουγουανός πρόσθεσε: «Σήμερα δεν έπαιξα καλά, δεν ήμουν συγκεντρωμένος, είχα συναισθήματα χαράς και λύπη. Βέβαια, ήθελα τη νίκη και τα καταφέραμε».
Όσο για την φετινή εικόνα στα ντέρμπι, αλλά και σε υπόσχεση τίτλου ο Γκαρσία κατέληξε: «Φέτος μας βγαίνουν τα μεγάλα ματς. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά, αλλά ως το τέλος πρέπει να δίνουμε το 200% των δυνατοτήτων μας σε κάθε ματς ως το τέλος».
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BB%CE%B1
Ότι και να πεις για τον άνθρωπο είναι λίγο!!
HONOR Y GLORIA A PABLO GARCIA!!
Έντονα φορτισμένος στο σημερινό ντέρμπι ο Πάμπλο Γκαρσία εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του, ωστόσο εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός αφιέρωσε τη νίκη στην μητέρα του, στην οικογένειά του, και στον κόσμο της ομάδας.
«Δεν σκέφτηκα το γκολ, η νίκη ήταν σημαντική και τα καταφέραμε. Η μητέρα μου έβλεπε από τον ουρανό και έσπρωξε την μπάλα. Το αφιερώνω στη μητέρα μου, την οικογένειά μου και τον κόσμο. Η ζωή συνεχίζεται» τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία. Αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση, ο Ουρουγουανός πρόσθεσε: «Σήμερα δεν έπαιξα καλά, δεν ήμουν συγκεντρωμένος, είχα συναισθήματα χαράς και λύπη. Βέβαια, ήθελα τη νίκη και τα καταφέραμε».
Όσο για την φετινή εικόνα στα ντέρμπι, αλλά και σε υπόσχεση τίτλου ο Γκαρσία κατέληξε: «Φέτος μας βγαίνουν τα μεγάλα ματς. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά, αλλά ως το τέλος πρέπει να δίνουμε το 200% των δυνατοτήτων μας σε κάθε ματς ως το τέλος».
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BB%CE%B1
Ότι και να πεις για τον άνθρωπο είναι λίγο!!
HONOR Y GLORIA A PABLO GARCIA!!

Πραγματικά τι να πεις μετά από αυτά που ο ίδιος είπε. Γκαρσία συνέχισε και βλέπω το άγαλμα να έρχεται.
- Μπαρκαρούτσος
Πριν σουτάρει το 'βαλε με τα μάτια ρε αδέρφια... Το βλέμμα του σκότωσε!!! Και ο πανηγυρισμός του ήταν όλα τα λεφτά!!!!!! Με έκανε και δάκρυσα πρώτη φορά με γκολ του Π.Α.Ο.Κ.!!! Άμα πάρουμε πρωτάθλημα να μας τάξει να το πανηγυρίσουμε μαζί του και να 'ναι ανάμεσά μας με μπλουζάκι της Θ4!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σεβασμός στον Παύλο, αδερφός μας ως το τέλος!!!

Σεβασμός στον Παύλο, αδερφός μας ως το τέλος!!!
Απιστευτη ψυχη , μια τεραστια "ηρεμη" δυναμη που τους καθηλωσε ολους...Υπαρχει Θεος και μας το απεδειξε μια ακομη φορα...Μπραβο ρε Παμπλο...
- paoki_sweden
Pablara! YOU have the big balls! Grande cojones Pablo!!!
I was right all the time telling everyone that you will eat them up! I m sure that your mother was watchning proud of her son!
I was right all the time telling everyone that you will eat them up! I m sure that your mother was watchning proud of her son!
Falegkos έγραψε:παιδιά θα το καρφώσει το τοπι παιδιααααα
καποια πραγματα ειναι σιγουρα ...
μολις πήρε την μπαλα και τον ειδα στο βλεμα ειπα και στα παιδια γυρο μου..."απευθειας 100%" και παρε να εχειιιις
μπραβο ρε παβλαρα πραγματικα σαγαπαμε εισαι ψυχαρα.
- LittleJohn
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ!!!