στο κορνερ την ισοφαριση......
11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
ας διαφωνεις και ασε εμας να γουσταρουμε και τα πιτσιρικια να εχουν αφισα τον μουσλι να πανυγηριζει στην πολη

Για μένα το θέμα είναι απλό.
του κάνεις σημαντική μείωση μισθού,
με πολλά όμως bonus εμφανήσεων/γκολ.
Αν παίζει, θα αξίζει και τα λεφτά του, και θα το δεχτεί και μας συμφέρει...
του κάνεις σημαντική μείωση μισθού,
με πολλά όμως bonus εμφανήσεων/γκολ.
Αν παίζει, θα αξίζει και τα λεφτά του, και θα το δεχτεί και μας συμφέρει...
Δε λαμβάνεις υπ'όψη όμως ότι στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα το ποσό που "υποθετικά" θα μπορούμε να ξοδέψουμε αν φύγουν παπάζογλου και φιλομένο δε θα δωθεί αποκλειστικά για επιθετικό αλλά θα "σπάσει" στα δύο (ή και στα τρία) προκειμένου να βουλώσουν κι'άλλες τρύπες...Με λίγα λόγια αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στα οικονομικά, του χρόνου δε βλέπω να υπάρχει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο των 350.000 (πλην Σαλπι)joshua έγραψε:Οταν λεω κατι καλητερο δεν αναφερομαι σε ποσα των 300.000,αναφερομαι με βαση το διαθεσιμο ποσο που θα υπαρχει απο την απελευθερωση των θεσεων του φιλομενο του παπαζογλου αλλα και του μουσλι που ακομα και να μην διατεθει ολο το σχεδον μυριο μιλαμε για ποσο της ταξης των 700.000.Σε αυτα τα χρηματα γεννιεται η οχι το ερωτημα του αν μπορει να βρεθει κατι καλητερο?
εγω πιστευω πρεπει να ειναι τα μεγαλυτερα συμβολαια του βιειρινια αν μεινει με 500-600χλ (αυξηση) και να πεσει του σαλπιγγιδη στα 500χλ και μετα ολα κατω απο 350χλ οπως ειπες
Ενταξει παιδια χαλαρωστε ειπαμε καποιες κινησεις οδηγησαν σε οικονομικα προβληματα αλλα δεν θα γηρισουμε και σε ροστερ βουλινου εκτος και αν προιδεαζουμε οτι του χρονου πχ θα διατεθουν 10.000 διαρκειας απο 20.Μια χαρα ροστερ ειχαμε σχηματισει το 2008 με 3-4 συμβολαια των 600.000.Αν μαζευτει το ροστερ χωρις τις υπερβολες των 5 επιθετικων,5 στοπερ με 3-4τες λυσεις σε θεσεις που να κοστιζουν 300.000 μια χαρα μπορει να αντεξει το budget 4-5 παικτες με αρκετα υψηλα συμβολαια.Ελεος πανω απο 20 μυρια εσοδα εχουμε καθε χρονια μην μιζεριαζουμε χωρις λογο.
Δεν ειναι θέμα μιζέριας απλά τα πράγματα δείχνουν πιό δύσκολα (απ'ότι ακούγεται και γράφεται τουλάχιστον) απ'ότι πριν 3 χρόνια...Τότε αν θυμάσε είχαμε extra πωλήσεις-λαχείο οικοδόμου και μελίσση όπως και χορηγία απο βγενόπουλο + 20.000 διαρκείας παρόλα αυτά με έλλειμμα έκλεισε η χρονία..
Και φέτος πήγαμε καλά στα διαρκέιας, προχωρήσαμε και αρκετά στην ευρώπη αλλά πάλι ζόρια έχουμε...
Μακάρι να είναι όπως τα λες τα πράγματα και να είμαι εγώ απαισιόδοξος αλλά το βλέπω δύσκολο να έχουμε 3-4 συμβόλαια των 600.
Και φέτος πήγαμε καλά στα διαρκέιας, προχωρήσαμε και αρκετά στην ευρώπη αλλά πάλι ζόρια έχουμε...
Μακάρι να είναι όπως τα λες τα πράγματα και να είμαι εγώ απαισιόδοξος αλλά το βλέπω δύσκολο να έχουμε 3-4 συμβόλαια των 600.
Εκεινη η χρονια εκλεισε κερδοφορα και μπορει να ειχε πωλησεις αλλα ειχε επισης χρεη προς τριτους, δεν ειχε τηλεοπτικα που εχουν φτασει πλεον τα 4,5 μυρια, δεν ειχε ευρωπη και ειχε και φτηνοτερα διαρκειας(ειχε βεβαια και παπαδοπουλο στη διοικηση).Αυτα ειναι απο τα λιγα που θυμαμαι.Η ομαδα εχει συνολικα πανω απο 20 μυρια εσοδα,αλοιμονο αν δεν ειναι ενα ποσο υπεραρκετο για να καλυψει 4 συμβολαια των 600.000.Τα χρηματα υπαρχουν, απλα χρειαζεται σωστη και συνετη διαχειριση ειδικα οσον αφορα την δημιουργια συνολικα του ροστερ.(sorry για το καρα offtopic)
- kataramenos5
Τους αφήνεις να λένε,να λένε κι εκεί κάπου στο 80' φέυγεις μπροστά ,το καρφώνεις
και πας στο σημαιάκι του κόρνερ οπου .... ανοίγεις μια κονσέρβα με γαύρο.
Ετσι ξαναγίνεσαι Ηρωας-Τιμωρός για 2 μήνες μέχρι να επανέλθει το Αλτσχάιμερ του Παοκτσή.
ΥΓ Ζλάταν αλάνι κλπ κλπ
και πας στο σημαιάκι του κόρνερ οπου .... ανοίγεις μια κονσέρβα με γαύρο.
Ετσι ξαναγίνεσαι Ηρωας-Τιμωρός για 2 μήνες μέχρι να επανέλθει το Αλτσχάιμερ του Παοκτσή.
ΥΓ Ζλάταν αλάνι κλπ κλπ
- Federacion
Στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ταξιδεύει ήδη το μυαλό του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός δήλωσε… ΠΑΟΚ για μια ζωή και αφιέρωσε την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον Πάμπλο Κοντρέρας.
«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Το γνωρίζαμε. Είχαμε πιο καθαρό μυαλό και κερδίσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να αφιερώσω τον αγώνα στον Πάμπλο Κοντρέρας για το χαμό του πατέρα του. Είμαστε ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε. Γνωρίζω ότι οι φίλοι μας πανηγυρίζουν, είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Ζούμε για την ημέρα του τελικού και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φτάσουμε εκεί. Δεν ξέρω αν θα μείνω για πολλά χρόνια ακόμη. Πάντως είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ και θα είμαι για πάντα», δήλωσε ο «Μούσλι».
sport-fm
Είσαι ΑΛΑΝΙ
«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Το γνωρίζαμε. Είχαμε πιο καθαρό μυαλό και κερδίσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να αφιερώσω τον αγώνα στον Πάμπλο Κοντρέρας για το χαμό του πατέρα του. Είμαστε ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε. Γνωρίζω ότι οι φίλοι μας πανηγυρίζουν, είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Ζούμε για την ημέρα του τελικού και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φτάσουμε εκεί. Δεν ξέρω αν θα μείνω για πολλά χρόνια ακόμη. Πάντως είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ και θα είμαι για πάντα», δήλωσε ο «Μούσλι».
sport-fm
Είσαι ΑΛΑΝΙ
καλά ρε απαράδεκτοι, βάλατε γκολ πριν μπει ο Μούσλι;
ρόμπα έγινα στην καφετέρια.
Αφού η συνταγή λέει: γίνεται ο Μούσλι αλλαγή και μετά βάζουμε γκολ (συνήθως αφού ακουστεί το σύνθημα ΠΑΟΚΑΡΑ βάλε ένα γκολ) και κερδίζουμε 1-0.
Τέσπα, χαλάλι.
ρόμπα έγινα στην καφετέρια.
Αφού η συνταγή λέει: γίνεται ο Μούσλι αλλαγή και μετά βάζουμε γκολ (συνήθως αφού ακουστεί το σύνθημα ΠΑΟΚΑΡΑ βάλε ένα γκολ) και κερδίζουμε 1-0.
Τέσπα, χαλάλι.