εχω μαθει οτι εισαι δυνατος αντιπαλος...
θα σε παιξω και μεσα στο μαρκοπουλο!
εγω ειμαι ο παμπλο γκαρσια των κεμπαμπ!!

αν εννοεις τον admin του τοπικ...ανεμογκαστρι εχει!!!DimisK έγραψε:Αντίθετα με άλλους που έχουν το όνομα, αλλά όχι τη χάρη!!!
blackterror4 έγραψε:ΠΑΝΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11 00 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΕΣ ΓΡΑΨΑΜΕ...
Η ΣΠΥΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΝΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...
ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΟΣΦΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΣΤΟ ΑΕΝΑΟ ΑΠΑΧΘΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ ΘΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΚΑΜΨΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΟΔ-ΑΝΤΜΙΝ...
ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΟΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΠΟΙΝΟΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΝΑ ΒΕΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΑΜΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ...
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΑΣ ΤΡΑΧΑΝΙΣΤΑΣ ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΜΠΤΗ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ...
αυτό νομίζω θα είναι το πιο οδυνηρό.dreamwarrior έγραψε:
2ος : Ταξίδι 10 ωρών σαν συνοδηγός με οδηγό τον ανάθεμα και χωρίς ράδιο μέσα στο αυτοκίνητο (Ωτοασπίδες απαγορεύονται).
Να παραμηνει με ιδιο αβαταρ κανα μηνα?dreamwarrior έγραψε: Παρακαλείστε αν έχετε άλλες φρικιαστικιές προτάσεις βασανιστηρίων να τις παραθέσετε εδώ και θα προσθεθούν αυτόματα στη λίστα μας!!!!
Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΛΕΜΕ!!!!!
Υ.Γ. :Όλοι στο συλλαλητήριο να τον ρίξουμε μια και καλή!!!!![/b]