Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Καλησπέρα και καλή βραδιά! Αντε μλκς γαμω τον μπελά μ 3 μέρες κρατιέμαι!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PablitoV2 την Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Psagmenos4
Πραγματικά τι κακό είναι αυτό που αντι να χαρούμε με την μεταγραφαρα πρέπει να μειώσουμε τον Ιβάν Σαββίδη και τν ομάδα που πάει να χτίσει στο ποδόσφαιρο? Σταματήστε να περνετε θέση σε στρατόπεδο, άλλωστε στρατιώτες ΤΟΥ ΠΑΟΚ είμαστε και θέλουμε το καλό για όλα τα αθλήματα του.
Απλά χαρείτε την μεταγραφαρα ,ετοιμαστείτε για το γλυκάκι και ίσως η τούρτα έχει και κερασάκι
Απλά χαρείτε την μεταγραφαρα ,ετοιμαστείτε για το γλυκάκι και ίσως η τούρτα έχει και κερασάκι
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 8):
- bane1980, eorptol1, obanebane, Napoli4, Franky, george188, Gregk19262000, margas
αντε ταγουε, πηγαινε τσιμπα Λε Ντει, τωρα που λαδωσε τ αντερακι του μισκο, αντε. κριμας ειναι να παει σε εμπολεμη ζωνη.
- hasio_john
Επειδή έχω κόρη σε παρόμοια ηλικία, έχω από το πρωί παραλύσει σχεδόν με τον χαμό της Άννας Μαρίας!
Το άκουσμα της μεταγραφής αυτής ( της πυρηνικής αυτής βόμβας βασικά ) με έβγαλε κάπως από την μαυρίλα μου.

Το άκουσμα της μεταγραφής αυτής ( της πυρηνικής αυτής βόμβας βασικά ) με έβγαλε κάπως από την μαυρίλα μου.
- These users thanked the author hasio_john for the post (total 8):
- Napoli4, george188, paok_athens_g4, Kevin, Gregk19262000, trouman, katafraktos, ramboutla
Φίλε, πήραμε (και αυτό το λέω με φοβερή επιείκεια) ένα από τα ΤΟΠ 5 ΤΡΙΑΡΙΑ στην ΕΥΡΩΠΗ, γενικά. Ίσως και τοπ 3 για κάποιους, για μένα και Ο ΤΟΠ. Αν ήταν να δώσουμε σε ΚΑΠΟΙΟΝ τα φράγκα, είναι ο Τσέντι ο μαδεφακιν Όσμανalexgarcia6 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:35 σορι γκαις μπασκετικος δεν ειμαι αλλα το λογικο δεν ειναι να πεσουν τα πιο πολλα λεφτα για ασσο η 2; το μισο μπατζετ σχεδον στο 3αρι;
Χαρείτε το μάγκες
Και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο θα έχουμε φοβερές ομάδες
Σήμερα είναι ιστορική μέρα για το μπάσκετ γιατι δηλώνεις ουσιαστικά ότι είναι η τελευταία χρονια που ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός γιουρολίγκας στο υψηλότερο επίπεδο
Η χαρά είναι πολύ μεγάλη
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε επιτέλους και στο μπάσκετ
Και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο θα έχουμε φοβερές ομάδες
Σήμερα είναι ιστορική μέρα για το μπάσκετ γιατι δηλώνεις ουσιαστικά ότι είναι η τελευταία χρονια που ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός γιουρολίγκας στο υψηλότερο επίπεδο
Η χαρά είναι πολύ μεγάλη
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε επιτέλους και στο μπάσκετ
- These users thanked the author trianta76 for the post (total 2):
- obanebane, paok_athens_g4
-
Developer4
Δεν είναι τόσο η αγωνιστική αξία του Όσμαν (που είναι, αλλά ΟΚ) που μας ανεβάζει ξεκάθαρα επίπεδο, όσο το ότι αυτή η κίνηση είναι STATEMENT της νέας εποχής για πολλούς λόγους...
-Δεν παίρνεις κάποιον βετεράνο NBAer πχ, αλλά κάποιον που και να ήθελε να φύγει από τη ζέλα, είχε προτάσεις Ευρωλιγκάτες στην πατρίδα του
-Ομάδα του μεγέθους της ζέλας στο μπάσκετ να μην μπορεί να τον κρατήσει αν και το θέλει
-Δεν είναι ελεύθερος, τα σκας αδρά (ειδικά για δεδομένα μπάσκετ)
-Τα σκας ακόμα πιο αδρά, 3 χαρτά τον χρόνο στον ίδιο τον παίκτη
Ξαναλέω, δεν είναι βόμβα για την αγωνιστική αξία του παίκτη, αλλά βόμβα μεγατόνων που κάνει και τον πιο δύσπιστο εντός-εκτός να καταλαβαίνει ότι ... ερχόμαστε...
ΠΑΜΕ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!

-Δεν παίρνεις κάποιον βετεράνο NBAer πχ, αλλά κάποιον που και να ήθελε να φύγει από τη ζέλα, είχε προτάσεις Ευρωλιγκάτες στην πατρίδα του
-Ομάδα του μεγέθους της ζέλας στο μπάσκετ να μην μπορεί να τον κρατήσει αν και το θέλει
-Δεν είναι ελεύθερος, τα σκας αδρά (ειδικά για δεδομένα μπάσκετ)
-Τα σκας ακόμα πιο αδρά, 3 χαρτά τον χρόνο στον ίδιο τον παίκτη
Ξαναλέω, δεν είναι βόμβα για την αγωνιστική αξία του παίκτη, αλλά βόμβα μεγατόνων που κάνει και τον πιο δύσπιστο εντός-εκτός να καταλαβαίνει ότι ... ερχόμαστε...
ΠΑΜΕ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!
Έχω κάτι βαζελες εδώ στην δουλειά έχουν ξενερώσει τα μούτρα τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα πρέπει να δείτε τα μούτρα τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bicii82 την Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα πάει η πούτσα σύννεφο.

- These users thanked the author obanebane for the post (total 4):
- Gregk19262000, trouman, scarsick, PAOKevolution
- paok-porter1337
Ναι ρε μπήκα σε ένα σπείς στο Χ και μόνο ανάπηρο δεν τον έβγαλαν χαχαχαbicii82 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:47 Έχω κάτι βαζελες εδώ στην δουλειά έχουν ξενερώσει τα μούτρα τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα πρέπει να δείτε τα μούτρα τους
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Gregk19262000
Το να πάρουμε Τολιοπουλο που βγαίνει τελευταία έχει πολλά αρνητικά όπως τον παραγκωνισμό του Μπαζινα που έχει το μέλλον μπροστά του .Ο Τολιοπουλος περιθώριο βελτίωσης δεν έχει.Ο Μπαζινας παίζει ήδη καλύτερη άμυνα.
Έχει ένα μεγάλο θετικό όμως.Την αποδυνάμωση του βαζελου που στο ελληνικό πρωτάθλημα σε κάποια φάση επαιζε με ροτεισον 9 παικτών λόγω έλλειψης Ελλήνων παικτών.
Έχει ένα μεγάλο θετικό όμως.Την αποδυνάμωση του βαζελου που στο ελληνικό πρωτάθλημα σε κάποια φάση επαιζε με ροτεισον 9 παικτών λόγω έλλειψης Ελλήνων παικτών.
Να πω την αλήθεια για το αν θα αποδώσει ο παίκτης έχω τις αμφιβολίες μου - αλλά ξανατονίζω πως απέχω τόσο απ το άθλημα ώστε δεν έχω εικόνα, είμαι μη σχετικός δλδ.bicii82 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:47 Έχω κάτι βαζελες εδώ στην δουλειά έχουν ξενερώσει τα μούτρα τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα πρέπει να δείτε τα μούτρα τους
Αλλά η κίνηση είναι βόμβα ΚΑΙ λόγω βιογραφικού ΚΑΙ λόγω χρημάτων, μα κυρίως λόγω ταρακουνήματος των απο κάτω
Όσο κι αν ήξεραν οτι ο ΠΑΟΚ πλέον έχει λεφτά, δεν περίμεναν οτι θα πάει να τους πάρει τέτοιου επιπέδου παίκτη μέσα στα μουτρα.
Μια καλησπέρα πέρασα να πω και να ξαναφύγω.
Όλα καλά;
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Εκτόξευση του μπαδκετικού ΠΑΟΚ.
Όλα καλά;
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Εκτόξευση του μπαδκετικού ΠΑΟΚ.