Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Ο Γιώργαρος ο Μίνος ήδη δικαιώθηκε καθώς πιστεύω εννοούσε το Δημήτρη Πέλκα
Bane δεν έγραψε αυτό.
Εσύ το απλοποιείς αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.
Τεσπα έληξε το θέμα προχωράμε.
Εσύ το απλοποιείς αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.
Τεσπα έληξε το θέμα προχωράμε.
- Amsterdamer_87
Εγω παντως Χαρτεξ χρησιμοποιω αυτο με το αναγλυφο λογοτυπο ΑΕΚ..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αποφασίζει ή επιλέγει;joshua έγραψε:Μιλαμε για τον ιδιο Ιβαν που σε δηλωσεις τους ο Κυρ Κυρ και ο Γκαγκατσης μεταξυ σοβαρου και αστειου εχουν πει οτι αποφασιζει μεχρι και για το χαρτι υγειας στις τουαλετες?Montrealiotis έγραψε:Να σου πω εγώ τι πιστεύω. Ότι προφανώς ο Ιβαν δεν ασχολείται φουλ ταιμ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το θεωρώ και λογικό. Έχει ανθρώπους να πληρώνει για αυτήν την δουλειά. Ανθρώπους που επέλεξε και εμπιστεύεται. Για τους οποίους προφανώς και είναι υπεύθυνος. Όπως είναι λογικό λοιπόν στον Ιβαν φτάνουν συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους ανθρώπους, από την δική τους σκοπιά.
Αν εσύ είσαι ο Σαββίδης και έχεις εμένα και τον ΚυρΚυρ και εγώ προτείνω το χαρτί υγείας του Lidl* και ο ΚυρΚυρ σε προτείνει χαρτί υγείας Χαρτέξ με 0.80€ τιμή λιανικής και σ'το πλασάρει ωραία, δεν θα πάρεις το Χαρτέξ;
* κατά κοινή ομολογία το καλύτερο κωλόχαρτο
Δεν υπαρχει καλυτερο..

gika έγραψε:Με 3-4 χρονάκια καθυστέρηση μπορεί να γλυτώσει και τα υπόλοιπα 6.Υγ για να ευθυμήσουμε και λίγο. Αν λέω αν τελικά ολοκληρωθεί η απόκτηση Μεϊτέ ( τώρα και το καλοκαίρι) , θα έχει καταφέρει το Μαράκι ,απλά με ένα delay 6 μηνών, να γλιτώσει 4 με 4,5 εκατομμύρια...και σεις την λέτε απλή λογίστρια

Καλά, αυτό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί, τουλάχιστον στο ορατό μέλλον. Η μόνη περίπτωση Έλληνα επιθετικού που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να έρθει δανεικός είναι ο Δουβίκας που βγάζει δυσφορία στη Θέλτα λόγω χαμηλού χρόνου συμμετοχής, αλλά πώς θα τον βρει σε εμάς που έχουμε ήδη 4 φορ;Maezono Masakiyo έγραψε:Amsterdamer_87 έγραψε:Ερχεται σε μας ???ΑποστόληςΑ έγραψε:2-1 η Benfica την Barcelona με δύο γκολ του Παυλίδη που, εκτός τεράστιου απροόπτου, έρχεται σ' εμάς...
Edit: 3-1 με πέναλτυ του Παυλίδη (χατ-τρικ). Όλα αυτά μέχρι το 30΄.
Το ειδες καπου φιλε ???
Τα απόνερα του "αποκλειστικού" που έβγαλε ο Μίνος στην Αθηναϊκή Κυριακή για ερχομό δανεικού διεθνούς έλληνα επιθετικού.
Edit:
Σωστά, επιθετικός δεν είναι μόνο φορ...ektoras έγραψε:Ο Γιώργαρος ο Μίνος ήδη δικαιώθηκε καθώς πιστεύω εννοούσε το Δημήτρη Πέλκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zaffodb την Τρί 21 Ιαν 2025, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Ισχύει ότι ο Οζντοέφ έχει αυτόματη ανανέωση βάση συμμετοχών (τις οποίες προφανώς θα πιάσει), το θέμα με αυτές τις συμφωνίες είναι ότι δεν έχουν την ίδια ισχύ με το συμβόλαιο και μπορούν να σπάσουν σχετικά εύκολα (από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ειδικά όπως γίνετε και στην περίπτωση Γιόνι). Οπότε μένει να φανεί ποιά είναι η πρόθεση του Μάγκοsmoothcriminal1926 έγραψε:Ερώτηση. Ο Οζντόεφ έχει αυτόματη ανανέωση + το καλοκαίρι; Αυτό είπε ο Κόλκας, ενώ εγώ νόμιζ δεν υπήρχε αυτό. Επίσης είπε ότι ο Λόβρεν έχει 1+1 όχι 2. Τι ισχύει τελικά ξέρουμε; Αν ισχύει η αυτόματη για Οζντόεφ έχουμε μία λιγότερη μεταγραφή και πονοκέφαλο για το καλοκαίρι.
- iremidynami 4+
Ούτε εγώ ξέρω αν ο ιβαν ασχολείται ή δεν ασχολείται full time με τον ΠΑΟΚ.
Θα αναφέρω όμως ότι ΦΗΜΕΣ έλεγαν πριν χρόνια ότι η ανανέωση του βιειρινια σερνόταν επί μήνες μέχρι που ο Ιβαν σήκωσε το τηλέφωνο κ την τελείωσε σε 5 λεπτα.
Οι ιδιες ΦΗΜΕΣ ακούστηκαν το καλοκαίρι για Ντελια, οταν είχε βουτήξει ο τόπος ότι ήταν ένα βήμα πριν την πώληση στη σαλτσμπουργκ και πάλι ο ιβαν έσβησε τη φωτιά με ένα τηλεφώνημα.
Το κατά πόσον αυτά ήταν πραγματικότητα ή όχι φυσικά δεν το γνωρίζω. Απλα αναφέρω το τι γράφτηκε.
Όσοι όμως ισχυρίζονται το αντίθετο, εχουν πραγματική γνώση των γεγονότων; γιατί αν απλά στηρίζονται στις δηλώσεις των κυρ-κυρ κλπ θα πω απλά πως υπάρχουν πράγματα που λέγονται κ δεν γίνονται, οπως και πράγματα που γίνονται κ δεν λέγονται.
Any way λιγη σημασια εχει, το βασικό είναι ότι το κλίμα αλλάζει κ το τρενο δείχνει να μπαίνει πάλι στις ράγες.
Συνεχίζουμε, λιγο πιο αισιόδοξα απ'οτι χθες.
Θα αναφέρω όμως ότι ΦΗΜΕΣ έλεγαν πριν χρόνια ότι η ανανέωση του βιειρινια σερνόταν επί μήνες μέχρι που ο Ιβαν σήκωσε το τηλέφωνο κ την τελείωσε σε 5 λεπτα.
Οι ιδιες ΦΗΜΕΣ ακούστηκαν το καλοκαίρι για Ντελια, οταν είχε βουτήξει ο τόπος ότι ήταν ένα βήμα πριν την πώληση στη σαλτσμπουργκ και πάλι ο ιβαν έσβησε τη φωτιά με ένα τηλεφώνημα.
Το κατά πόσον αυτά ήταν πραγματικότητα ή όχι φυσικά δεν το γνωρίζω. Απλα αναφέρω το τι γράφτηκε.
Όσοι όμως ισχυρίζονται το αντίθετο, εχουν πραγματική γνώση των γεγονότων; γιατί αν απλά στηρίζονται στις δηλώσεις των κυρ-κυρ κλπ θα πω απλά πως υπάρχουν πράγματα που λέγονται κ δεν γίνονται, οπως και πράγματα που γίνονται κ δεν λέγονται.
Any way λιγη σημασια εχει, το βασικό είναι ότι το κλίμα αλλάζει κ το τρενο δείχνει να μπαίνει πάλι στις ράγες.
Συνεχίζουμε, λιγο πιο αισιόδοξα απ'οτι χθες.
o Krespo ζητουσε κλειστο 2ετες. Δεν το δωσαμε και λεει οτι δεν τον σεβαστηκαμε
- iremidynami 4+
- Μπαρκαρούτσος
Θυμάμαι να λέει για τα χρήματα και όχι τη διάρκεια.mbison έγραψε:o Krespo ζητουσε κλειστο 2ετες. Δεν το δωσαμε και λεει οτι δεν τον σεβαστηκαμε
Ωστόσο, είμαστε off-topic.
Εντωμεταξύ μέσα στον χαμό για τον Μειτέ χάθηκε το γεγονός ότι σήμερα έγινε ένα ακόμα θάυμα, ίσως μεγαλύτερο: πήραμε παίκτη από την Κάλιαρι!
-
Γραφόταν τότε παντού ότι ζητάει διετές...και για αυτό πήγε και στο ΑΠΟΕΛ ...γενικά εμένα εκείνη η συνέντευξη δεν μου άρεσε και ας ήταν και αλήθεια αυτά που είπε(δεν το γνωρίζει κανείς τι ισχύει)..
Στη μεγάλη συνεντευξη που έδωσε στις 01.01.2024 στο χαζέτα είχε πει τα εξής.mbison έγραψε:o Krespo ζητουσε κλειστο 2ετες. Δεν το δωσαμε και λεει οτι δεν τον σεβαστηκαμε
Είχες πρόταση να μείνεις στον ΠΑΟΚ;
«Είχα μία πρόταση, όμως ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μείνει στην ομάδα. Από την Μαρία Γκοντσαρόβα, το δεξί χέρι του Σαββίδη. Δεν ξέρει όμως τίποτα αυτή από ποδόσφαιρο. Μου έκανε μία πρόταση που ήταν ντροπιαστική».
Ένιωθες ότι άξιζες περισσότερα από αυτά που σου έδιναν;
«Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα χρήματα. Και ο κόσμος δεν ξέρει πολλά πράγματα. Δεν διεκδίκησα πολλά χρήματα από τον ΠΑΟΚ τα οποία πλήρωσα από την τσέπη μου. Δόσεις αυτοκινήτων, το χειρουργείο που έκανα. Δεν με ενδιαφέρει να χάσω χρήματα, με ενδιαφέρει όταν δεν με σέβονται. Και τότε ένιωσα ότι δεν με σέβονται».
Πιστεύεις ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχατε μιλήσει με τον Σαββίδη;
«Είμαι σίγουρος γι' αυτό, με έπαιρνε τηλέφωνο κι ο Λουτσέσκου κάθε μέρα. Προσπάθησα να του μιλήσω (σ.σ. Σαββίδη). Ο Λουτσέσκου μού έλεγε "μην ανησυχείς, θα μιλήσω κι εγώ με την ομάδα" και 'γω του είπα: "Μίστερ, αυτή είναι η πρόταση που μου έχουν κάνει". Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά, αλλά με το σεβασμό. Ήταν τρελό! Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνω; Να πληρώσω για να παίξω, όταν εγώ ήμουν ο πρώτος που όταν τραυματίστηκα και μου είπαν για ανανέωση συμβολαίου τους είπα "αφήστε το συμβόλαιο". Τότε μίλησα με τον Όλαφ Ρέμπε για την ανανέωση και του είπα "δώστε μου ό,τι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να παίξω, να δείξω ότι είμαι δυνατός και ότι είμαι σε καλή κατάσταση και τότε θα μιλήσουμε για το νέο συμβόλαιο".
Τότε, μου έκαναν μία πρόταση με μείωση 50% και είπα "ΟΚ". Και τώρα (σ.σ. εννοεί την τελευταία πρόταση πριν αποχωρήσει), μου έκαναν πρόταση με ακόμα λιγότερα χρήματα από την προηγούμενη μεγάλη περικοπή που είχε ήδη γίνει. Αυτό μου έδειξε ότι δεν με σέβονται. Μπορώ να χάσω χρήματα αλλά δεν αντέχω το να μη με σέβονται. Και τότε είπα "θέλω να μιλήσω με το αφεντικό (σ.σ. Σαββίδη)", γιατί ήξερα ότι αν μιλούσα μαζί του θα φτιάχναμε τα πάντα σε 5 λεπτά γιατί ο ιδιοκτήτης με ξέρει και δεν τον νοιάζουν αυτές οι μ@λ@κιeς που μου έλεγαν. Όμως δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του, ήταν πολύ περίεργο.
Αντίθετα, η Μαρία Γκοντσαρόβα μίλησε με το μάνατζερ μου και του έστειλε ένα μήνυμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ: "Πρέπει να δεχτεί την πρόταση γιατί πλέον δεν είναι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ".
Εκείνη τη στιγμή είπα στο μάνατζερ μου: "Μην απαντήσεις καν, ξέχνα τα πάντα, προχωράμε αλλού". Μίλησα με τον Λουτσέσκου και μου είπε να μην ασχολούμαι μ' αυτά και του είπα ότι "ναι, εντάξει, δεν ξέρει από μπάλα αλλά αυτή κάνει κουμάντο".
Τότε εμφανίστηκε ο ΑΠΟΕΛ και μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση για δύο χρόνια. Το είπα στον Λουτσέσκου και νομίζω ότι όλοι πίστευαν ότι κάνω πλάκα πως θα πάω σε άλλη ομάδα.
Υπήρχε κι ο Παναθηναϊκός τότε, όμως, αν και ήμουν πολύ νευριασμένος με τον ΠΑΟΚ, είπα στο μάνατζερ μου ότι δεν θέλω να πάω σ' άλλη ελληνική ομάδα. Δεν ήθελα να πάω ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στον Ολυμπιακό αν και είχε προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να με πάρει παλιότερα και με καλύτερο συμβόλαιο απ' αυτό που είχα στον ΠΑΟΚ».
Πότε έγινε αυτό;
«Ήταν τη χρονιά του νταμπλ, όμως, αποφάσισα να μη πάω γιατί παλεύαμε για το πρωτάθλημα κι έτσι ανανέωσα το Γενάρη. Ο Ολυμπιακός μού έδινε πολύ περισσότερα λεφτά, ήταν πολύ καλό συμβόλαιο για εμένα. Δεν πήγα όμως γιατί θέλω να με σέβονται. Και νομίζω ότι το πέτυχα αυτό κερδίζοντας την εκτίμηση τόσο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ όσο και από του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού παρόλο που δεν πήγα στην ομάδα τους.
Αν πήγαινα στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό θα χαλούσα ό,τι όμορφο είχα χτίσει με τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ήμουν εκεί τόσα χρόνια, περάσαμε υπέροχα και ό,τι λέω σήμερα το λέω γιατί ο κόσμος πρέπει να ξέρει κάποια πράγματα».
Εγινε κάτι άλλο πριν πας τελικά στον ΑΠΟΕΛ;
«Μόλις υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ και το είπα στον ΠΑΟΚ και έγινε επίσημη η μεταγραφή μου, ο Σαββίδης με πήρε τηλέφωνο. "Πώς είναι δυνατόν αυτό; Ισχύει ότι υπέγραψες αλλού;", με ρώτησε ξαφνιασμένος. Του απάντησα ότι είναι αλήθεια. Μου είπε πώς θα μπορούσαμε να το διορθώναμε αυτό. "Δεν μπορείς να φύγεις, πρέπει να μείνεις στον ΠΑΟΚ", μου είπε, αλλά του απάντησα βάσει των δεδομένων που είχαν διαμορφωθεί: "Πρόεδρε υπέγραψα, αν με θες πρέπει τώρα να πληρώσεις 1.000.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούσα για 10 μέρες να μιλήσω μαζί σου όμως κανένας δεν με άφησε να έρθω σε επικοινωνία μ' εσένα. Τώρα τελείωσε".
Ξέρω πώς λειτουργεί η ομάδα. Δεν έδιναν συμβόλαιο στον Βιεϊρίνια για πόσους μήνες και τελικά υπέγραψε τον Οκτώβριο. Ο Βιεϊρίνια είναι θρύλος για την ομάδα, όμως δεν γίνεται να του συμπεριφέρεσαι έτσι και να μην του ανανεώνεις το συμβόλαιο για πόσους μήνες και να περιμένεις αν έχει άλλη πρόταση κι όταν πλέον δεν έχει να του κάνεις την πρότασή σου. Ίσως να ήθελαν να κάνουν το ίδιο και σε εμένα γιατί μεγάλωνα ηλικιακά, αλλά εγώ έπαιζα σ' όλα τα ματς και ήμουν και καλός. ΟΚ, ο Βιεϊρίνια ήταν λίγο μεγάλος, αλλά ήξεραν ότι η οικογένειά του είναι εκεί, στη Θεσσαλονίκη, οπότε ήξεραν ότι τελικά θα έμενε. Για εμένα ήταν διαφορετικά».
https://www.gazzetta.gr/specials/228685 ... o-gazzetta
Υγ. Πριν ένα χρόνο η συνεντευξη εντωμεταξύ έτσι, και ο Κρέσπο είχε πει το ίδιο, για θέμα 5 λεπτών εαν μιλούσε με τον Ιβαν....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 22 Ιαν 2025, 00:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.