Ο Meite όμως δεν μας φωτογραφίζει, ή κάνω λάθος;obanebane έγραψε:Τον φωτογράφισε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Γιατι εχει ευθυνη;joshua έγραψε:Δεν ειναι θεμα ειλικρινειας απλα.Επι της ουσιας εκραξε στα ισα τη διοικηση ενω και ο ιδιος εχει ευθυνη.Τεσπα ας ερθει οποιος ειναι να ερθει να ειναι καλοι και να ηρεμησουν ολοι γιατι ειναι κριμα.
Γιατι οφειλει να ειναι διαλακτικος και να προσπαθει να βρει λυσεις.Οκ για τον Μειτε μιλαμε οχι τον Καντε...
Νομίζω ότι πλησιάζει ο Colley, βγαίνει και από Besiktas πλέον.
Ενθαρρυντικό ότι υπάρχουν οπαδοί της που κράζουν την διοίκηση για την πώληση του παίκτη.
Ενθαρρυντικό ότι υπάρχουν οπαδοί της που κράζουν την διοίκηση για την πώληση του παίκτη.
Αν παρουμε Κολει θα πρεπει κατα τη γνωμη μου το δεξι στοπερ να ειναι καλο με τη μπαλα χαμηλα.
δεν έχω ιδέα και από ότι έχω καταλάβει το ίδιο ισχύει για τους περισσοτερους από εμάς.joshua έγραψε:Δηλαδη ο ΠΑΟΚ συμφωνησε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ με τη Μπενφικα χωρις να εχει συμφωνησει με τον Μειτε?
Ο κεντζιορα ; Καλός είναιjoshua έγραψε:Αν παρουμε Κολει θα πρεπει κατα τη γνωμη μου το δεξι στοπερ να ειναι καλο με τη μπαλα χαμηλα.
- George Best
ΧΑΧΑΧΑ... ναι εχει ευθυνη ο Λουτσε...joshua έγραψε:Γιατι οφειλει να ειναι διαλακτικος και να προσπαθει να βρει λυσεις.Οκ για τον Μειτε μιλαμε οχι τον Καντε...
Δεν υπαρχει τεχνικος διευθυντης, του εχουνε φορτωσει ολες τις δουλειες που θα επρεπε να κανουν αλλοι, και οι οπαδοι με μυαλο κουρκουτι τον κραζουν που δεν μπορει να κανει τον Νασμπεργκ Μπεκενμπαουερ.
Τι ακουμε εδω μεσα...
Ναι ευθυνη του Λουτσεσκου ειναι παιδια που δεν εχει κλεισει ακομα το ροστερ...
Σιγουρα επιλογη του Λουτσεκου ηταν ο Τσαλοφ...(ασχετα αν αποδειχτει παιχταρας)
Δε φτανει που ενα καταφερε απο ενα ματσο μετριοτητες που τους ειχαμε βαφτισει αργους και τελειωμενους καταφερε να παιρνει πραγματα (Μουργκ, Σβαμπ προ 2ετιας), τον κραζουμε και απο πανω...
- Metagrafakias
Συγνωμη αλλα για τον Πολωνό απο που βγαινει οτι θα ερθει ως ελευθερος;;;
Τον πηρανε περυσι 5εκ…θε τον δωσουν ελευθερο δεν νομιζω…μονο ως δανεικος ερχεται αυτος
Τον πηρανε περυσι 5εκ…θε τον δωσουν ελευθερο δεν νομιζω…μονο ως δανεικος ερχεται αυτος
-
giliopoulos
Μολις βγηκε απο ιταλια φιλε οτι υπαρχουν απειροελαχιστες πιθανοτητες να φυγει απο καλιαριMetagrafakias έγραψε:Συγνωμη αλλα για τον Πολωνό απο που βγαινει οτι θα ερθει ως ελευθερος;;;
Καλα δεν ειπε οτι ειναι οκ με Μισιτς; Εκει τι εγινε;joshua έγραψε:Γιατι οφειλει να ειναι διαλακτικος και να προσπαθει να βρει λυσεις.Οκ για τον Μειτε μιλαμε οχι τον Καντε...
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος προσωπικά ότι θα πάρουμε και δεύτερο στόπερ.joshua έγραψε:Αν παρουμε Κολει θα πρεπει κατα τη γνωμη μου το δεξι στοπερ να ειναι καλο με τη μπαλα χαμηλα.
Εδώ που φτάσαμε και ενώ ξέρω ότι δεν είναι το ιδεατό αυτό που με καίει είναι οι δυο παίκτες που σίγουρα θα έρθουν (στόπερ και χάφ) να είναι όσο γίνεται καλύτερες επιλογές.
Μακάρι να ρθει και δεύτερο στόπερ αλλά με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν δεν ξέρω κατά ποσο είναι κάτι τέτοιο πιθανό.
Εκτός αν μιλάμε για κίνηση τύπου Σορετιρε, Γκόμεζ που θα έρθει με την γνώση ότι δεν θα είναι στην Ευρωπαϊκή λίστα για φέτος.
Αν πάμε σε τέτοια λύση υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 15/9.
Metagrafakias έγραψε:Συγνωμη αλλα για τον Πολωνό απο που βγαινει οτι θα ερθει ως ελευθερος;;;
Ας έρθει και ένας δανεικός, δε χάλασε ο κόσμος και το λέω εγώ που δεν θέλω ούτε να ακούω για δανεικούς.