PAOK_Antarctica έγραψε:Εχω βαρεθεί να ζω αυτή τη νύχτα.
Έχω σιχαθεί να ζω αυτή τη νύχτα.
Από το καλοκαίρι του 2004 και μετά ούτε που θυμάμαι πόσες φορές έζησα αυτήν ακριβώς τη νύχτα.
Ο Ιβαναρος το είπε: στόχος της χρονιάς είναι το CL. Λοιπόν, αποτύχαμε όλοι.
Όταν θέλεις να μπεις CL ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, τότε βρίσκεις τους παίκτες που θέλεις, τους λούζεις εκατομμύρια, πληρώνεις υπεραξίες και μαζεύεις την χασουρα από το CL. ΕΤΣΙ μπαίνεις CL.
Εμείς σαν τους γύφτους καθόμαστε και μετράμε το διευρω μη τυχόν και μας πιάσει κάποιος κορόιδα και θα κάνουμε μεταγραφές για το CL οοοοοοοταν μπούμε.
Τώρα λέω να μην κάνουμε μεταγραφές για EL, να δούμε πρώτα τι θα γίνει με το άλλο το χωριό. Μην παίξουμε Κόνφερενς τελικά και μπουμε κανένα 500ρικο μέσα. Πρώτα η πρόκριση μετά οι μεταγραφές.
Που παίζουμε προκριματικά CL και έχουμε μέσα τον Μουργκ και τον Βιερίνια.
Να κάνουμε λίγα παζαρακια ακόμα να δούμε αν θα έρθει ο Μειτε ή ο Μπακαγιοκο ή ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ.
Απέτυχε η διοίκηση και απέτυχε και ο προπονητής. Όταν έχεις θέσει ως στόχο το CL κάνεις την προετοιμασία με αυτόν τον στόχο στο νου. Τα προκριματικά CL δεν είναι φιλικά με χωριουδάκια να είσαι πουτσα περα, ασυνδετος και χωρίς ανάσες.
Και αν φταίει για κάτι ο Λουτσος σίγουρα, είναι που άκουσε τον κάθε ηλίθιο που γκρινιαζε για τον Σαματα και τον άφησε έξω. Με Αλί αντί Τσαλοφ σήμερα το ματς δεν χανόταν και βάζω το γουρουνοπουτσι μου στη φωτιά.
Απέτυχε η διοίκηση, απέτυχε ο προπονητής, απέτυχαν και οι παίκτες. 0 πάθος, 0 συγκέντρωση. Μόνο εκλάμψεις από τις προσωπικότητες.
Πάλι η ίδια νύχτα. Πάλι.
ΥΓ ποια Σάλτσμπουργκ να πούμε.
ΥΓ2 τι να κάνει ο Κούλιε στη Μπουντεσλίγκα; Θα τον βλέπει όλη η Ευρώπη στο EL (αν περάσουμε).
Όσα + θες