99. Αντώνης Τσιφτσής
- PAOK_Antarctica
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Γκάφα ολκής.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 3):
- BlackMagicPAOK, aivas19, PAOK DreXleR
Χοντρό λάθος κακής συγκέντρωσης.
Πολλοί παίκτες σε αυτήν την κατάσταση, πραγματικά να απορεις .
Πολλοί παίκτες σε αυτήν την κατάσταση, πραγματικά να απορεις .
- These users thanked the author astral for the post (total 3):
- aivas19, george188, PAOK DreXleR
Φίλε Αβόλευτε καλημέρα.ABOLEYTOI έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:01 Τελικά δε βγήκε άουτ Αντώνη.
Κι αν ήταν κάποιος που έπρεπε να ξέρει αν υπήρχε Μαρτίνεζ εκεί, ήσουν εσύ.
Για τον Μαρτίνεζ δε μπορούσε να ξέρει με τίποτα. Τη στιγμή που γίνεται η σέντρα από τα αριστερά του, ο Μαρτίνεζ είναι εκτός περιοχής.
Τη στιγμή που πάει να κάνει το ψαλίδι ο παίκτης του Βόλου, μόλις έχει πατήσει περιοχή της περιοχής και ξεκινάει με τη μία κούρσα στην πλάτη του Τσιφτσή. Γίνεται τόσο γρήγορα η αλλαγή φάσης από το κέντρο της άμυνας προς προς τα δεξιά που δεν υπάρχει περίπτωση τερματοφύλακας να αφήσει το βλέμμα του να κοιτάξει προς την πλάτη. Ο παίκτης του Βόλου δεν είναι στατικός εκεί από την αρχή. Αυτοί που έχουν ευθύνη είναι αυτοί από την πλευρά του και ειδικότερα ο Μπάμπα που είναι παρατηρητής, για τον Ζαφ μπορείς να πεις κάτι που στη σέντρα ο αντίπαλος κινείται καθαρά στο ζωτικό του χώρο και αυτός τον ξεχνάει και τον παρασύρει η φάση προς το άξονα και αν πιάσουμε τη φάση από την αρχή ως αμυντική λειτουργία ο Κωνσταντέλιας έχει σοκαριστικά περιπατητική συμπεριφορά ενώ αν απλά έδινε μια κανονική βοήθεια η φάση δε θα είχε γίνει καν.
Ο Τσιφτσής άφησε τη μπάλα μόλις συνειδητοποίησε πως δε μπορεί να μπλοκάρει και κατάλαβε πως αν έκανε ένα απλό deflection πολύ πιθανό να έστρωνε τη μπάλα σε κάποιον. Το τέρμα δε φταίει. Η αριστερή πλευρά λειτούργησε καθαρά ερασιτεχνικά. Νομίζω στο οικογενειακό διπλό δεν έχει μπει τέτοιο γκολ.
Υγ. Η φάση ξεκινάει με τον Ζαφ να κουτουλάει χωρίς λόγο πάνω στον Κάργα. Είναι σημαντικό κάθε παίκτης να ξέρει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και να μην υπερεεκτιμά τις δυνατότητές του. Πχ. ο Μεϊτέ, ο Οζ ή ακόμα κι ο Καμαρά δε θα επιχειρούσαν ποτέ σε εκείνο το σημείο να πάνε μέτωπο να τριπλάρουν τον στόπερ. Ο Ζαφ πάει μέτωπο σε μια φάση που μπροστά του είναι 6 αμυντικοί και ο Γερεμέγεφ. Δλδ απόφαση αυτοκτονίας. Προφανώς δεν φταίει αυτή η απόφαση για το γκολ γιατί μετά η άμυνα μια χαρά είχε 4 φάσεις που μπορούσε να δράσει αλλιώς αλλά την αναφέρω ως ένα δείγμα για πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του όσον αφορά το διάβασμα καταστάσεων.
η δική μου άποψη είναι ο υπολογισμός του ότι η μπάλα κατευθύνεται εκτός κι ότι φοβήθηκε τυχόν λανθασμένης επέμβασης θα έδινε πλεονέκτημα σε επιθετικό της αντίπάλης. δεν έχει υπολογίσει, δεν έχει προσέξει την θέση του δεξιού επιθετικού. είναι καθαρό δικό του λάθος. Σε μια ημέρα που βλέπαμε απανωτά λάθη από κάθε παίκτη μας. όταν υπάρχει τέτοια άσχημη βραδιά όλα είναι πιθανά από οποιονδήποτεgeorge188 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 10:21 Οσες φορες εχω δει replay αδυνατω να καταλαβω γιατι αφηνει τη μπαλα
Αυτό έγινε πιθανότατα και αντανακλαστικάMaxpaok έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 11:22η δική μου άποψη είναι ο υπολογισμός του ότι η μπάλα κατευθύνεται εκτός κι ότι φοβήθηκε τυχόν λανθασμένης επέμβασης θα έδινε πλεονέκτημα σε επιθετικό της αντίπάλης. δεν έχει υπολογίσει, δεν έχει προσέξει την θέση του δεξιού επιθετικού. είναι καθαρό δικό του λάθος. Σε μια ημέρα που βλέπαμε απανωτά λάθη από κάθε παίκτη μας. όταν υπάρχει τέτοια άσχημη βραδιά όλα είναι πιθανά από οποιονδήποτεgeorge188 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 10:21 Οσες φορες εχω δει replay αδυνατω να καταλαβω γιατι αφηνει τη μπαλα
Max δε γίνεται να δει τον δεξί επιθετικό. Δεν είναι στατικός. Έρχεται με φόρα από το ύψος της περιοχής. Τη στιγμή που ο Κεντζιόρα διώχνει τη μπάλα ο παίκτης ακόμα είναι πίσω από το ύψος του πέναλτι. Ο παίκτης του Βόλου μετά το διώξιμο σουτάρει με τη μία, ο Τσιφτσής τον βλέπει ότι οπλίζει, δε μπορεί να πάρει το βλέμμα του από εκεί και να κοιτάξει στην αδύνατη πλευρά. Υπάρχουν 10 παίκτες από την αρχή της φάσης που περνάει μπροστά τους ο Μαρτίνεζ. Σε αυτούς πρέπει να σταθούμε.Maxpaok έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 11:22 ...
η δική μου άποψη είναι ο υπολογισμός του ότι η μπάλα κατευθύνεται εκτός κι ότι φοβήθηκε τυχόν λανθασμένης επέμβασης θα έδινε πλεονέκτημα σε επιθετικό της αντίπάλης. δεν έχει υπολογίσει, δεν έχει προσέξει την θέση του δεξιού επιθετικού. είναι καθαρό δικό του λάθος. Σε μια ημέρα που βλέπαμε απανωτά λάθη από κάθε παίκτη μας. όταν υπάρχει τέτοια άσχημη βραδιά όλα είναι πιθανά από οποιονδήποτε
Μαρσαντος, δεν έχει καμία σημασία αν τον βλέπει ή αν δεν δύναται να τον δει. Ούτε εάν κάποιος άλλος έχει χάσει θέση. Ούτε κι αυτό που γράφτηκε για την αντεπίθεση μετά το χάσιμο της μπάλας από τον Ζαφείρη.
Εκεί που φθάνει, όπως φθάνει η φάση το λάθος το χρεώνεται ο τερματοφύλακας από λάθος εκτίμηση και απόφασης να την αφήσει.
Ούτε λόγος, ο λόγος μου για να μειωθεί η συνολική προσφορά του παλικαριού μας. Πολλοί δεν λένε το άθλημα των λαθών?....
Εκεί που φθάνει, όπως φθάνει η φάση το λάθος το χρεώνεται ο τερματοφύλακας από λάθος εκτίμηση και απόφασης να την αφήσει.
Ούτε λόγος, ο λόγος μου για να μειωθεί η συνολική προσφορά του παλικαριού μας. Πολλοί δεν λένε το άθλημα των λαθών?....
Προς Θεού, συγνώμη προς Ντιέγκο.Maxpaok έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 14:06 ...
Μακριά από μένα πως επειδή εξεφρασες μια αντίθετη άποψη έχεις δεύτερες σκέψεις.
Όπως λοιπόν το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών αντίστοιχα για μας τους απέξω είναι άθλημα διαφωνιών.
Εγώ τη βλέπω αλλιώς τη φάση. Θεωρώ αδύνατο να δεις κάποιον που κάνει κίνηση από μακριά στην αδύνατη πλευρά σε φάση όπου η μπάλα πάει απέναντι με σποντα και όχι απευθείας με αλλαγή παιχνιδιού. Και να σου πω την αμαρτία μου , του βγάζω το καπέλο που εκείνη τη στιγμή μαζεύει τα χέρια γιατί αντιλαμβάνεται πως κρατήσει τη μπάλα ζωντανή αν την ακουμπήσει. Θέλει οξυδέρκεια να σκεφτείς έτσι στιγμιαία και ο Αντώνης φαίνεται πως την εχει.