Basket League 2024-25
Re: Basket League 2024-25
Basketball έπαιζαν οι Σουμέριοι κ ήρθε στην Ελλάδα μέσω των φοινίκων. πχ Ρόνι Σεϊκελι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εννοώ βρε αμπάσκετε, να θέλεις αποκλειστικά τη διαφορά, να παίζανε πχ σήμερα για την παραμονή και να ήθελε +8 ο μπρομηθεας για να καβαλήσει το ρουλη. Είτε με 7 να κερδίζε είτε με 40 να έχανε θα έπεφτε λέμε τώρα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και αν το χάσεις, να σε κρεμάσουν ανάποδα στα τείχη της πόλης
-
Παρολίγον να έρθει το καλοκαίρι του 2000. Πήγε τελικά Μπαρτσελόνα και τον αντιμετωπίσαμε στο πρωταθλητριών της ULEB. Νικήσαμε εκεί, χάσαμε εδώ.
- Μπαρκαρούτσος
51-62 χάνει η αεχ από το ζέλο στην 3η περίοδο.
Ο Ataman δεν θα πάρει πρόστιμο ή επίπληξη που φοράει μπλουζάκι κάτω από το σακάκι; Αντίστοιχα έχει φερθεί ο χΕΣΑΚΕ σε Μπαρτζώκα και Μπόγρη στο παρελθόν, για έλλειψη γραβάτας και λάθος χρώμα κάλτσας, αντίστοιχα.
Ο Ataman δεν θα πάρει πρόστιμο ή επίπληξη που φοράει μπλουζάκι κάτω από το σακάκι; Αντίστοιχα έχει φερθεί ο χΕΣΑΚΕ σε Μπαρτζώκα και Μπόγρη στο παρελθόν, για έλλειψη γραβάτας και λάθος χρώμα κάλτσας, αντίστοιχα.
- Maurice_Escargot
Κατα τυχη επεσα πριν λιγο πανω στο Cosmote Sports, καλεσμενος του Σκουντη ο Τακιανος, ανοιχθηκε για το περσινο διαζυγιο, εφησε αιχμες και για το οτι εφυγε με τον τροπο που εφυγε και για τον ερχομο Πορτερ. ("ανηθικη μεταγραφη", "... εγω δεν θα τον προπονουσα ποτε"
Ρε Τακιανε, καλος κοουτς εισαι, μην λες ομως χαζομαρες.
- Μπαρκαρούτσος
- Maurice_Escargot
Απιστευτα πραγματα σημερα στο Παλε.
αρης-Μπουργκ 51-92
Τρομερες γιουχες απο το αδειο σχεδον γηπεδο. Το κερασακι στην τουρτα πως το μικροφωνο της Nova επιασε τον Καστριτη σε ταιμ αουτ να βριζει τους φιλαθλους του αρεως λεγοντας τους "μαλακ*ς" και "μου*&πανα"
Η 1η Μαρτιου κοντευει
αρης-Μπουργκ 51-92
Τρομερες γιουχες απο το αδειο σχεδον γηπεδο. Το κερασακι στην τουρτα πως το μικροφωνο της Nova επιασε τον Καστριτη σε ταιμ αουτ να βριζει τους φιλαθλους του αρεως λεγοντας τους "μαλακ*ς" και "μου*&πανα"
Η 1η Μαρτιου κοντευει

Για να τους βριζει ο Καστριτης, να τους βριζει και ο Ουζουνιδης, κατι θα ξερουν.....
- BlackMagicPAOK
Φήμες ότι αρνήθηκε πρόταση του βαζελου...Maurice_Escargot έγραψε:Κατα τυχη επεσα πριν λιγο πανω στο Cosmote Sports, καλεσμενος του Σκουντη ο Τακιανος, ανοιχθηκε για το περσινο διαζυγιο, εφησε αιχμες και για το οτι εφυγε με τον τροπο που εφυγε και για τον ερχομο Πορτερ. ("ανηθικη μεταγραφη", "... εγω δεν θα τον προπονουσα ποτε"
Λόγω Ναν..

- Μπαρκαρούτσος
Δεν χρησιμοποίησε ακριβώς αυτές τις λέξεις. Έκατσα και τα είδα τώρα.Maurice_Escargot έγραψε:Απιστευτα πραγματα σημερα στο Παλε.
αρης-Μπουργκ 51-92
Η 1η Μαρτιου κοντευει
Το γήπεδο όλο γιούχαρε τον Γκιουζέλη για να κανδυό μαζεμένα λάθη του. Πήρε time out ο Κατσστρίτης και πρώτα μίλησε στον Γκιουζέλη, να του ανεβάσει τη ψυχολογία και του είπε "Θέλεις να παίξεις; Αντέχεις με όλο αυτό που γίνεται; Γράφ'τους στ'αρχίδια σου, ένα μάτσο μ@λ@κες είναι!" και ο Γκιουζέλης του απάντησε "Τους γράφω στ'αρχίδια μου κόουτς!".
Τέτοια στιχομυθία σε ένα time-out όταν κοντεύεις να φας 40 στο κεφάλι, είναι απόλυτα λογική σε μια επαγγελματική ομάδα, με ένα γήπεδο (500 άτομα) να σε βρίζει. Κακώς εκνευρίστηκαν τα λήκια, αν πήγαινε καλά η ομάδα, θα τους δικαιολογούσαν. Δεν είναι το time-out στιγμή που θα σκεφτείς 100% τι θα πεις και πώς θα το πεις.
Τέλος πάντων, ας αφήσουμε τα λήκια και ας κοιτάξουμε να σώσουμε την κατηγορία, που έχουμε χαμηλότερο μπάτζετ από τον Άρη και έχουμε μαζέψει πρώην παίκτες του.
- Μπαρκαρούτσος
Έχει ταινία στην ΕΡΤ3, "Ο Θάνατός Σου, Η Ζωή Μου", ή αλλιώς Λήκι - Κολοσσός 34-37, 16.5 λεπτά αγώνα.
- Maurice_Escargot
- Μπαρκαρούτσος
Και με κυρία Τσ@ρούχ@ στο παρκέ! 
72-73, 3'' να μένουν για τη λήξη, σουτ του Πιστολιόπουλου, χαμένο αλλά ΕΓΙΝΕ ΦΑΟΥΛ στον Τολιόπουλο που δεν το σφυρίζει η Τσ@ρούχ@ που ήταν στο 1 μέτρο. Εξοργισμένοι αρειανοί πετάνε πράγματα στην κυρία διαιτητή, κάποιοι θερμοκέφαλοι μπαίνουν μέσα, 100.000€ πρόστιμο και 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων.

72-73, 3'' να μένουν για τη λήξη, σουτ του Πιστολιόπουλου, χαμένο αλλά ΕΓΙΝΕ ΦΑΟΥΛ στον Τολιόπουλο που δεν το σφυρίζει η Τσ@ρούχ@ που ήταν στο 1 μέτρο. Εξοργισμένοι αρειανοί πετάνε πράγματα στην κυρία διαιτητή, κάποιοι θερμοκέφαλοι μπαίνουν μέσα, 100.000€ πρόστιμο και 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων.