ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Νανασι ήταν πολύ καλός...Δε ξέρω βέβαια αν φαίνεται τόσο καλός επειδή έπαιζε απέναντι σε ερασιτέχνες αλλά γενικά Κωνσταντελιαζε μέσα στο γήπεδο ...
Παιδιά,δεν υπάρχει τίποτα άνετο
Ουτε με Μάλμε ούτε με κλακσβικ
Πριν 3 χρόνια ιδρώσαμε να περάσουμε χειρότερη ομάδα ( μποέμιανς)
Και πριν 2 αποκλειστήκαμε από την Λέφσκι
Δεν χρειάζεται υπεροψία,μόνο 100% συγκέντρωση
Ουτε με Μάλμε ούτε με κλακσβικ
Πριν 3 χρόνια ιδρώσαμε να περάσουμε χειρότερη ομάδα ( μποέμιανς)
Και πριν 2 αποκλειστήκαμε από την Λέφσκι
Δεν χρειάζεται υπεροψία,μόνο 100% συγκέντρωση
Τους περίμενα χειρότερους, αλλά δεν είναι. Ψάχνουν πολύ το σουτ, ακόμα και με κομπίνες από κόρνερ. Τις λίγες φορές, βέβαια, που τους πιέσανε οι αντίπαλοι διώχνανε κουτουρού, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι εμείς για πίεση ψηλά για πολύ, μάλλον...
Το δα το ματς...Ειναι κακη κληρωση...ετοιμη φορμαρισμενη ομαδα...Ομαδα που δεν θα ειχαμε θεματα αν παιζαμε Νοεμβρη-Δεκεμβρη...Τωρα μου φαινεται 50-50
Μην ξεχνατε οτι χρειαστηκαμε τυχη με την Χαιντουκ και τους Εβραιους ιδια περιοδο περυσι...
Μην ξεχνατε οτι χρειαστηκαμε τυχη με την Χαιντουκ και τους Εβραιους ιδια περιοδο περυσι...
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει, δεν θα παίξουμε με Κλακσβικ..marsantos έγραψε:Με Κλακσβικ θα παίξουμε.
Σε ποια διοργάνωση δεν ξέρω..
- abc_o_ karpouzas
Η αλήθεια είναι οτι όλα αυτά τα χρόνια που γράφω στο φόρουμ , 2 φορές έχω κανει αισιόδοξη πρόβλεψη. Στο 0-0 με τον οσφπ στην Τούμπα προπερσι και πέρυσι στο 2-4 πάλι με οσφπ στην Τούμπα.Doomlord4 έγραψε:Είσαι σίγουρος;
Οπότε στην ερώτηση σου η απάντηση είναι εύκολη..
Όχι, δεν είμαι σίγουρος..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τρί 23 Ιούλ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεια σου φίλε Καρπουζα. Όλα καλά;abc_o_ karpouzas έγραψε:![]()
![]()
Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά.
Καλή αρχή αύριο..
Σήμερα όλα τα φαβορί του Ch. L. είχαν εύκολη επικράτηση ή είναι καθαρά μπροστά. Να συνεχιστεί έτσι και αύριο.
marsantos έγραψε:Η αλήθεια είναι οτι όλα αυτά τα χρόνια που γράφω στο φόρουμ , 2 φορές έχω κανει αισιόδοξη πρόβλεψη. Στο 0-0 με τον οσφπ στην Τούμπα προπερσι και πέρυσι στο 2-4 πάλι με οσφπ στην Τούμπα.Doomlord4 έγραψε:Είσαι σίγουρος;
Οπότε στην ερώτηση σου η απάντηση είναι εύκολη..
Όχι, δεν είμαι σίγουρος..

https://www.youtube.com/watch?v=GpQ1IqeSM6U ολο το ματς.....
πολυ κακη ομαδα η κρασβιστ πως την λενε ακομη και το γκολ απο τραγικα λαθη των αμυντικων των σουηδων προηλθε.....επισης οτι πηγαινε μεσα εγραφε απο τους σουηδους......
πολυ κακη ομαδα η κρασβιστ πως την λενε ακομη και το γκολ απο τραγικα λαθη των αμυντικων των σουηδων προηλθε.....επισης οτι πηγαινε μεσα εγραφε απο τους σουηδους......