Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Ναι αλλά δεν ξεχωρίζεις το 1 με το 7.
Πάντως απ'τη στιγμή που δεν έχει επισημοποιηθεί η ανανέωση με τον χορηγό απαγορεύεται να πουλάς φανέλες με χορηγό.
Αν για κάποιο λόγο χαλάσει;
Πάντως απ'τη στιγμή που δεν έχει επισημοποιηθεί η ανανέωση με τον χορηγό απαγορεύεται να πουλάς φανέλες με χορηγό.
Αν για κάποιο λόγο χαλάσει;
- Patricio_4
++++paokkerkir έγραψε:Και επιτέλους με γραμματοσειρά όπου ξεχωρίζεις το 2 απο το 7.
Πέρσι Οζντόεφ, Σβάμπ, Ντεσπόντοφ ήταν λες και φορούσαν το ίδιο νούμερο
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φανελαρα! Δεν μου άρεσαν τα νουμερα περυσι ήταν καλύτερα! Πολύ χοντρά για τα γούστα μου . Στην αρχή μου κακοφάνηκε και η Καλτσά μετά την συνήθισα και μ άρεσε τολμώ να πω
Πάντως η φανέλα είναι πανέμορφη
Πάντως η φανέλα είναι πανέμορφη
- pagotatzis
Ωραία φανελα ώραια νούμερα
Το 1 με το 7 λίγο πρόβλημα αλλά τίποτα σπουδαίο !
Φέτος θα χτυπήσω Σβαμπ αλλά θα περιμένω και της άλλες
Αν σας άρεσαν τα δικά μας νούμερα /γραμματα κοιτάξτε λίγο τι έκανε ξ Ντορτμουντ
Το 1 με το 7 λίγο πρόβλημα αλλά τίποτα σπουδαίο !
Φέτος θα χτυπήσω Σβαμπ αλλά θα περιμένω και της άλλες
Αν σας άρεσαν τα δικά μας νούμερα /γραμματα κοιτάξτε λίγο τι έκανε ξ Ντορτμουντ

- john4serres
Η φανέλα ωραία, αλλά σαν ολοκληρωμένη εμφάνιση δεν μ άρεσε ιδιαίτερα.
Προτιμώ σορτς και κάλτσα να έχουν το ίδιο χρώμα, ειδικά η κάλτσα να ναι μονοχρωμη
Προτιμώ σορτς και κάλτσα να έχουν το ίδιο χρώμα, ειδικά η κάλτσα να ναι μονοχρωμη
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Συμφωνώ με τον Τζον. Πολύ ομορφότερη για μένα η περσινή από αυτή. Αλλά να δούμε και τις άλλες.
Τότε δεν καταλαβαίνω γιατί τις καινούργιες φανέλες τις πουλάνε στην μπουτίκ με τη στοιχιμαν μπροστά, ούτε γιατί η υπάλληλος με ύφος μού είπε ότι δεν γίνεται να μην τυπώσουν το λόγκο μπροστά αφού είναι χορηγός.Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με φανέλα χωρίς χορηγό καθώς δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για την ανανέωση της σύμβασης με την εταιρία με την οποία υπάρχει συμφωνία.
Άντε να δούμε, αγορά την Τρίτη και πρεμιέρα στο εντός με Μάλμε, έχω σχέδιοΤην Δευτέρα είναι και η παρουσίαση της δεύτερης και της τρίτης φανέλας.
- Μπαρκαρούτσος
Έτσι ακριβώςjohn4serres έγραψε:Η φανέλα ωραία, αλλά σαν ολοκληρωμένη εμφάνιση δεν μ άρεσε ιδιαίτερα.
Εμένα θα μου άρεσε μονόχρωμο σορτς με μονόχρωμη φανέλα. Θα τολμούσα να πω και χρωματιστός αριθμός ή άλλη χρωματιστή διακριτική πινελιά. Όπως ή φετινή με την πορτοκαλί Ρίγα στο μανίκι.
- pagotatzis
Ίσως έπαιξε ρόλο ότι οι Βόσνιοι φορούσαν σκουρη ΚαλτσάDarkm4n έγραψε:Έτσι ακριβώςjohn4serres έγραψε:Η φανέλα ωραία, αλλά σαν ολοκληρωμένη εμφάνιση δεν μ άρεσε ιδιαίτερα.
- paokkerkir
Συμφωνώ, υπέροχη.
Χωρίς χορηγό και στην παρουσίαση, μήπως διεκόπη η συνεργασία;
Χωρίς χορηγό και στην παρουσίαση, μήπως διεκόπη η συνεργασία;