Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν νομιζω να γινει αυτο που λες γιατι αυτο δεν θα ηταν σωστο προς τον κοσμο,οταν καποιος δινει λεφτα για μετοχες θα θελει να παρει τις μετοχες στα χερια του.diniko80 έγραψε:δε νομιζω οτι δινουνε κατι αλλο, παιδια που ιεχαν παρει στις παλιες αΑΜΚ δεν πηραν τιποτε στα χερια τους ακομη και μετα απο χρονια...ugandezos έγραψε:Πηγα και πηρα μετοχες σημερα.Ειναι πολυ απλη η διαδικασια ,μονο ταυτοτητα και Α.Φ.Μ χρειαζονται. Το μονο που δεν εχει γινει γνωστο ακομα ειναι ποτε θα παρει ο καθενας τις μετοχες στα χερια του αφου μονο την αποδειξη αγορας των μετοχων σου δινουν απο την τραπεζα.
-
+10000000000 ΕΤΣΙ ειναι Αδερφέ μου.....είναι η πρωτη ταξεως ευκαιρία να περάσουμε σε άλλη διάσταση την σχέση μας με την ομάδα....όχι απλά και μόνο "πελατιακή"(που ο αγνος ΠΑΟΚΤΣΗΣ ποτε δεν το νιωθει ετσι κι α λλιως) αλλα κατ ουσία ψυχολογική και υπαρκτή "συνιδιοκτησία"....το όνειρο θα πάρει σάρκα και οστά.....Kareena4ever έγραψε:Η σημερινη συνεντευξη κατακεραυνωσε δυο συγκεκριμενες νοοτροπιες.
Απο τη μια πλευρα κατεστρεψε αυτην που υποστηριζε μεχρι τωρα πως ο Ζαγορακης τα εχει ολα κανονισμενα.
Πως δε μπορει να ειναι ολοι τοσο ηρεμοι στη διοικηση, αν δεν υπαρχουν μυστικες συμφωνιες.
Ο Ζαγορακης ειπε αρκετες φορες ξεκαθαρα πως δεν υπαρχει κατι σιγουρο.
Οταν υπαρξει, θα ανακοινωθει.
Απο την αλλη πλευρα, εξαυλωσε η συνεντευξη τη νοοτροπια που θελει να χτιζει σε πλασματικη ασφαλεια, αναφεροντας πως υπαρχουν μεγαλοεπενδυτες οποιασδηποτε εθνικοτητας.
Για αλλη μια φορα, μονος επενδυτης ειναι ο κοσμος του ΠΑΟΚ.
Κι αυτο σε μια απο τις πιο κρισιμες σελιδες που γυριζει εδω και εναμιση χρονο καθημερινα στην ιστορια του.
Τις ενστασεις και τα ονειρα μου τα εχω πει πολλες φορες. Δε θα κουρασω με το να τα επαναλαβω.
Θα πω μονο πως ειναι ωρα πραξεων.
Ο καθενας μας, ασχετα αν πιστευει η οχι πως ο απλος κοσμος πρεπει να καλυπτει ΑΜΚ, θα ειναι καλο να αγορασει μετοχες με οποιο ποσο θελει και μπορει.
Ορια δεν υπαρχουν και το μεγεθος της συμβολης ειναι στην κριση καθενος.
Απο τη συνεντευξη κρατησα καποια πραγματα, αλλα θα σταθω μονο σε ενα.
Σημασια εχει η συμμετοχη ΟΛΩΝ.
ΟΛΩΝ ειναι η σημαντικη λεξη.
Δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο για μενα το ποσο που θα μαζευτει μεχρι τις 26 Ιανουαριου.
Τεραστια σημασια θα εχει ποσοι φιλοι του ΠΑΟΚ θα ειμαστε που θα συμμετεχουμε.
Οταν εχεις δυνατο κοσμο, πρεπει να το δειχνεις και να απαιτεις σε ολα τα επιπεδα.
θα το ψαξω αδερφε μου..ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑDimisK έγραψε:Μια μικρή διευκρίνηση: Επειδή δεν μιλάμε για μετοχές εισηγμένης εταιρείας και δεν προσφέρουν μέρισμα, να υποθέσω ότι η κατοχή τους δεν θα συμπεριλαμβάνεται στη φορολογική μας δήλωση; Η απάντηση θα καθορίσει τον αριθμό των μετοχών που θα αγοράσω.
"Το έχω πει και θα το ξαναπώ, μεταξύ μας υπάρχει ειλικρίνεια. Ακούω και διαβάζω διάφορα ότι υπάρχουν επενδυτές από πίσω. Αυτό είναι αποτρεπτικό για τον οποιοδήποτε θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια. Για πρώτη και τελευταία φορά θέλω να πω το εξής: αν υπήρχε κάποιος, θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγε ότι ναι υπάρχει επενδυτής. Θα προστάτευα τον κόσμο και θα θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ άτιμο, αν έκανα το κάλεσμα αυτό και έλεγα στον κόσμο πάρτε μετοχές, ενώ ήταν κάποιος από πίσω. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, είμαι ξεκάθαρος. Αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορούμε να λέμε ψέματα...... Με τα λεγόμενα κάποιων θα έπρεπε να είναι ήδη στην καρέκλα του ΠΑΟΚ κάποιοι επενδυτές.....Χωρίς να θέλω να αποτρέψω κανέναν να επενδύσει στην ομάδα........Αλλά δεν υπάρχει. Και επιμένω σε αυτό, γιατί εδώ και 2-3 μήνες ακούω και διαβάζω συνέχεια ότι κάποιος θα έρθει......".
"
http://www.metrosport.gr/?p=10586
Για ακόμη μια φορά ο ΜΟΝΟΣ επενδυτής του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του.
Ο Ζαγόράκης σκότωσε τις αηδίες για επενδυτές με τον πιο έκδηλο τρόπο.
Τώρα αν κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν σε επενδυτές, σε βασιλιάδες και άρχοντες που θα σώσουν τη κατάσταση ως νέοι ΠΑΟΚΟΣωτήρες τότε πρόβλημά τους.
"
http://www.metrosport.gr/?p=10586
Για ακόμη μια φορά ο ΜΟΝΟΣ επενδυτής του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του.
Ο Ζαγόράκης σκότωσε τις αηδίες για επενδυτές με τον πιο έκδηλο τρόπο.
Τώρα αν κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν σε επενδυτές, σε βασιλιάδες και άρχοντες που θα σώσουν τη κατάσταση ως νέοι ΠΑΟΚΟΣωτήρες τότε πρόβλημά τους.
Which Side Are You On? by Natalie Merchant
http://www.youtube.com/watch?v=w3z2f63Njto
Lyrics
Come all you good workers
Good news to you I'll tell
Of how the good old union
Has come in here to dwell
Which side are you on boys?
Which side are you on?
My daddy was a miner
He's now in the air and sun
He'll be with you fellow workers