2. Γιάννης Κάργας
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: 2. Γιάννης Κάργας
Ξέρει κάποιος από εσας που κρίνετε ποια δεδομένα είχε η ΠΑΕ (που την έχω χιλιοχεσει στο παρελθόν... ) στα χέρια της και τον κάλεσε σε απολογία;
Εγώ όχι.
Εγώ όχι.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής σχεδόν επιβλήθηκε στην ΠΑΕ από τον όμιλο Metromedia που έχει το ραδιόφωνο κι την εφημερίδα. Ξεκίνησε η ιστορία με συντονισμένες αναφορές από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς μια σειρά από καλοδουλεμενες νύξεις παρουσιάσεις στατιστικων κι κατέληξε όταν περιμέναμε τον νασμπεργκ να γίνει ευθεία τοποθέτηση από τον μπουζο υπέρ του ποδοσφαιριστή. Ειμασταν νομίζω μειοψηφία αυτοί που εκφράσαμε τότε τις αμφιβολίες μας για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή (όπως κι για τον άλλο καταπτυστο τον Δώνη) που έδωσε για να μην ξεχνιόμαστε κι την εξαιρετική ασίστ στους αντιπάλους στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όλες οι μεταγραφές του κ μποτο είχαν διαφορετική προσέγγιση κι πολύ λιγότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες. Προφανώς κάποιοι στην Θεσσαλονίκη έχουν μάθει να δουλεύουν αλλιώς. Στο θέμα της τιμωρίας τώρα του ποδοσφαιριστή δεν χρειάζεται να παίζουμε κανένα κρυφτό. Θεωρούν ότι έγινε επίτηδες κι ότι δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Δυστυχώς κανένας από εμάς τους απέξω δεν μπορεί να πάρει θέση σε αυτό . Αλλος μπορεί να πει σωστά του κάνανε άλλως να πει ότι κάποιοι κάνουν ένα εξιλαστήριο θύμα. Ουδέ γνώση έχω επί του θέματος, κι νομίζω κανένας κι από το φόρουμ.
Θέλω όμως να πω ότι σε καμιά περίπτωση Όλα τα ποδοσφαιρικά λάθη σε ένα αγώνα δεν είναι ίδια. Υπάρχουν λάθη απειρίας λάθη ανικανότητας λάθη γιατί απλά ο αντίπαλος είναι καλύτερος από σένα κι φυσικά κι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κι λάθη εσκεμμένα. Η ομάδα έχει πέντε ματς όπου κρίνεται όλη η χρονιά . Είναι καθήκον η τρίτη θέση κι το κύπελλο
Θέλω όμως να πω ότι σε καμιά περίπτωση Όλα τα ποδοσφαιρικά λάθη σε ένα αγώνα δεν είναι ίδια. Υπάρχουν λάθη απειρίας λάθη ανικανότητας λάθη γιατί απλά ο αντίπαλος είναι καλύτερος από σένα κι φυσικά κι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κι λάθη εσκεμμένα. Η ομάδα έχει πέντε ματς όπου κρίνεται όλη η χρονιά . Είναι καθήκον η τρίτη θέση κι το κύπελλο
Οι αν δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο από την ΠΑΕ που αποδεικνύει δόλο στον παίκτη τότε ο υποβιβασμός και η δημοσιοποίηση του είναι ακόμα μια καταπληκτική ενέργεια του βολιώτη σούπερ σταρ των γραφείων
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά ακατανόητη τιμωρία ενός παίκτη ο υποβιβασμός του στην β΄ ομάδα. Μου θυμίζει την περίπτωση Τζαβέλλα, εκεί όμως υπήρχε δόλος, υπήρχε σαμποτάζ εις βάρος της ομάδας. Αν θεωρούν ότι ο παίκτης επίτηδες πήρε κόκκινη για να προκαλέσει την εύκολη νίκη της ΑΕΧ, να τον διώξουν ΑΜΕΣΑ.
Κατά τα άλλα έχουν γίνει λάθη σε πιο σημαντικούς αγώνες (τελικός κυπέλλου, προκρίσεις στην Ευρώπη, που δεν υπήρξαν τιμωρίες .
Κατά τα άλλα έχουν γίνει λάθη σε πιο σημαντικούς αγώνες (τελικός κυπέλλου, προκρίσεις στην Ευρώπη, που δεν υπήρξαν τιμωρίες .
Ευκολο θυμα για να καλυψουμε τον πισινο μας. Να ξεδωσει ο κοσμος εναντιον του Καργα και να μην ασχοληθει με τους πραγματικα υπευθυνους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade έγραψε:Οι αν δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο από την ΠΑΕ που αποδεικνύει δόλο στον παίκτη τότε ο υποβιβασμός και η δημοσιοποίηση του είναι ακόμα μια καταπληκτική ενέργεια του βολιώτη σούπερ σταρ των γραφείων

Ας χαιρετήσει ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης για εμένα αφού υπάρχει δόλος κρέμασε την Ομάδα, δεν γίνονται τέτοια λάθη στο 10' λεπτό από Επαγγελματία Ποδοσφαιριστή που ήξερε και ο ίδιος το Παιχνίδι με τους Μεζούρες ήταν κρίσιμο και θέλαμε όλοι οι ΠΑΟΚτσίδες 1 θετικό-αποτέλεσμα όχι να βλέπουμε από το 10'λεπτο πότε θα το φάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 28 Απρ 2023, 20:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Νομιζω οτι οι περισσοτεροι, κατακρίνουμε την ΠΑΕ γι αυτην την αποφαση...
Ναι, εκανε ενα σοβαρο λοθος, και κρεμασε ολη την ομαδα....
Αλλα εαν δεν υπαρχει (που νομιζω δεν..) υπάρχει δόλος, δεν ειναι σώφρον, αυτο που εκανε η ΠΑΕ...

Αλλα εαν δεν υπαρχει (που νομιζω δεν..) υπάρχει δόλος, δεν ειναι σώφρον, αυτο που εκανε η ΠΑΕ...

-
swstos
Δεν κάνουμε παράθεση όταν απαντάμε ή αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.
Mod Team
Δεν κάνουμε παράθεση όταν απαντάμε ή αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.
Mod Team
- kataramenos5
Οπως καταλαβες καλα ειμαι σχετικα.Απλα δεν ..ακουωkayde έγραψε:
Καλα εισαι Κατ? Ολα ΟΚ ? Περαστικα φιλαρα.

ΥΓ Σορυ ξανα .Καθαριζω εγω στο επομενο.
-
Λαθος νομιζεις αδερφε.Woodman73 έγραψε:Νομιζω οτι οι περισσοτεροι, κατακρίνουμε την ΠΑΕ γι αυτην την αποφαση...
Ειναι αληθεια οτι αρκετοι στο φορουμ εξεφρασαν τη δυσαρεσκεια τους με την κινηση τη ΠΑΕ, αποψη που δεν εμπεριεχει καποιο ρισκο.
Αντιθετως, εαν καποιος βγει και πει «ο καργας ειναι το και το, καλα τον κανανε» προφανως και θα κινδυνευει με μπαν. (Δικαιολογημενα, δεν ειμαι της αποψης οτι ειναι πρεπον να στοχοποιουνται παικτες ετσι ελευθερα).
Κατα τα αλλα, μια απλη βολτα στο υπολοιπο ασπρομαυρο διαδικτυο σου δινει την εικονα για το τι πιστευει η πλειοψηφια για την κινηση αλλα και το τι συνεβη την τεταρτη. Καλως η κακως.
Τεσπα για μενα το θεμα ληγει οταν καταλαβουν και οι μεν και οι δε, οτι το επιθυμητο αποτελεσμα ειναι κοινο, δηλαδη να μη ξαναπαιξει στον ΠΑΟΚ ο Γιαννης, ειτε λογω ποιοτητας ειτε για αλλο λογο…
Δηλαδή αυτά τα τζιμανια της ΠΑΕ όταν έδωσαν τα non paper στους δημοσιογράφους ήταν δύσκολο να δώσουν τις εξηγήσεις που έδωσε ο λουτσέσκου?
Αλλά άμα το έχεις σπουδάσει το άθλημα!!!
renegade έγραψε:Δηλαδή αυτά τα τζιμανια της ΠΑΕ όταν έδωσαν τα non paper στους δημοσιογράφους ήταν δύσκολο να δώσουν τις εξηγήσεις που έδωσε ο λουτσέσκου?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 30 Απρ 2023, 09:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Ο Κάργας σε ρόλο "σταθμάρχη"...Totem_pk έγραψε:Μπράβο πάντως. Τα καταφέρανε. Αντί να βριζόμαστε εδώ μέσα και να γκρινιάζουμε για το ποιους παίκτες έχουμε, βρήκαν τον Καργα να τον κρεμάσουν στα μανταλάκια και να ασχολούμαστε με αυτό.