Νομίζω σε πιάνω.DamoN έγραψε:Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά νομίζω ότι έχω καταλάβει πάνω κάτω τι θέλει ο λουτσεσκου μέσα στο γήπεδο. Εμείς πάμε την λογική του φιλάθλου .Εμείς θελουμε τφ να τα πιάνει όλα όποτε που θα βρεις καλύτερο από πασχαλακη με αυτά τα λεφτά. Αυτός θέλει τφ να πιάνει αυτά που πρέπει αλλά επειδή το μπιλντ απ ξεκινάει από εκεί πίσω να ξέρει ποδόσφαιρο.μπακ εμεισ Θελουμε να κόβουνε πίσω και μπροστά να κάνουν κούρσες . Αυτός μπακ να ξέρουν μπάλα για το μπιλντ απ να ανεβαίνουν και να παίζουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο για να κάνει τα τριγωνάκια του έξω από την περιοχή (όχι γιαννουλη δλδ αλλά βιειρινια). Σέντερ μπακ θελει ο ενασ Από τους δυο να είναι γρήγορος και να έχει άνεση με την μπάλα βλέπε κρεσπο όταν ο άλλος είναι ο ατεχνος δυνατός Βαρελα,ινγκι .για αυτό ο μιχαηλιδης λόγω έλλειψης ταχύτητας ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκε με κλειστά τα μάτια .Εμείς θελουμε αμυντικά χαφ ο ένας να μαρκάρει τσιμιροτ ο άλλος να είναι μπαλαδόρος μισιτς. Αυτός θέλει ο ένας να ελέγχει τον ρυθμό (ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ο άλλος να πατάει περιοχή και να βάζει γκολ ΣΑΚΟΦ) για αυτό παίχτες σύγχρονοι που παίζουν με ατομική ενέργεια και ρίσκο πχ Σοαρες δεν τους πολύ γουστάρει,για αυτό δεν έπαιζε τόσο και η παιχταρα ο μισιτς ούτε του ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά του τσιγγαρα .Ιάσονας έγραψε:Συμφωνώ με Damon να προσθέσω πως θα ήθελα αν πουληθεί ο Αουγκούστο και έναν στη θέση του στυλ Τσιμιροτ δηλαδή κάποιον να τρέχει όπως οι Τσιγγάρας ή παλιότερα ο Κάνιας και να μπορεί να παίξει κάθετα
Τα εξτρεμ να είναι ο ένας 10αρι από αριστερά και ο άλλος χαμάλης από δεξιά για να κάνουν αυτό που θέλει τα μπακ του ενώ εμείς θελουμε 2 ΣΤοχ ή βιειρινια να τους παίρνανε όλους με ντρίμπλα . Σέντερ φορ αυτός θέλει συμμετοχικό να ξέρει μπάλα και να παίζει το σκαλοπάτι ανεβάζοντας τις γραμμές όποτε πιο πολύ θα γούσταρε τον ολιβειρα από εναν κιλερ του τυπου Κλαους .δειτε ποσό άλλαξε το παιχνίδι του πριγιο. Όσο για το 10 θελει παίχτη με τρεξίματα να πιέζει σαν τρελος για αυτό βάζει εκεί αουγκουστο ή σοαρες.αλλά εμείς θελουμε τον μέσι να παίρνει την μπάλα και να μοιράζει σακούλες …..
Εγώ έτσι το βλέπω οποτε είναι λογικό να τον λένε κάποιοι κολλημένο ή οτιδήποτε εγώ νομίζω απλά ότι βλέπει αλλιώς το ποδόσφαιρο.ούτως η άλλως δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να κερδίζεις …
Στο πρώτο προταθλημα του λουτσεσκου(που το έκλεψε το χαρτί) θεωρείς ότι η ομάδα ήταν δικιά του ή του Ιβιτς;