Εγω πειραζει που θελω εναν Βιερινια στα 28 εναν Πριγιο και εναν Ματος αριστερα? Και φερτε και δεκα Σοαρεσαστρες. Εκει να δειτε πανηγυρια.thomas Murg έγραψε:Δεν χωράνε. Του έχουμε ζητήσει ήδη άλλους δέκα Σάστρε15_50 έγραψε:Μπότο πάρε σβάρνα τις μετριοτητες και φέρε άλλους 10 Σοαρες.
50. Filipe Soares
Re: 50. Filipe Soares
- ΑποστόληςΑ
-
Kαι γω αυτό ακριβώς είδα. Και κάποιες πάσες ευρωπαικες δυνατές για το αργό ποδόσφαιρο της Ελλαδας. Μολις τα κοντρολαρει ολα θα δουμε πολυ ωραια πραγματα.thanos-xanthi έγραψε:άλογο ο μικρός και αέρινος
η έλλειψη δυνάμεων στο τέλος είναι και θέμα ενθουσιασμού και ότι θέλει να δείξει πράγματα και παίζει σε φουλ ένταση
με προετοιμασία θα είναι του χρόνου ανεβασμένος
Κι ένα Παρίδη κι ένα Αποστολίδη κι ένα Τερζανίδη κι ένα Αναστασιάδη στα ντουζένια τους και πηγαίναμε για τελικό Τσου-λου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι έναν (σύγχρονο) Κούδα κι έναν Σαράφη και κλείσαμε.

Θα καταλάβεις που ήρθες τα ξημερώματα της Κυριακής και θα πάθεις Ζιβκοβιτς και εσυ…
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς 23 σήμερα ο Φίλιππος!
Χρόνια πολλά Φίλιππε και γεμάτα ασπρόμαυρες επιτυχίες!
Χρόνια πολλά Φίλιππε και γεμάτα ασπρόμαυρες επιτυχίες!
μακάρι να πάρουμε 10άρι, και να τον δούμε στην θέση του.
Δείχνει καλά σημάδια, και αρχίζω να πιστεύω πως θα αναδείξει την θέση την επόμενη χρονιά.
Δείχνει καλά σημάδια, και αρχίζω να πιστεύω πως θα αναδείξει την θέση την επόμενη χρονιά.
50. Filipe Soares
Κάτι μου θυμίζει αυτό …. Α ναι Αουγκουστο, καντουρι κλπlamosas έγραψε:Οχταρι είναι το παιδί όχι δεκάρι
Έχει καλά στοιχεία .. ελπίζω του χρόνου να βγει αποκάλυψη
Δείχνει στοιχεία κανονικού ποδοσφαιριστή, πιστεύω με την προετοιμασία κ το μπόλιασμα από Αντρε του χρόνου θα δούμε ωραία πράγματα
-
Εγώ νομίζω μπορει να προσφέρει πιο πολλά στην θεση που έπαιξε χθες, αλλά θέλει χρονο
- ToMousiTouCrespo
Βάζω τα λεφτά μου από τώρα πως θα είναι η αποκάλυψη της επόμενης σεζόν αλά Μίσιτς.