23.Joan Sastre

Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Re: 23.Joan Sastre

Δημοσίευση από stavrospgr »

Απαράδεκτος σήμερα, ξεφτιλίστηκε κρίμα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε:Καταλάβατε τώρα γιατί θα ξεκινούσε ο βιερίνια?
Η εικόνα που είχε σήμερα ο σαστρε ήταν από τις χειρότερες που έχω δει σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.τραγικος
Rene, ο Vieirinha τι παραπάνω θα έκανε στο κενό χώρο; Απέναντι σε αυτόν τον random Welton
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ρε συ Joan, πρώτη φορά στη ζωή σου έκανες προετοιμασία; Γιατί τέτοιο σύγκαμα δεν εξηγείται.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

john4serres έγραψε:
Η εικόνα που είχε σήμερα ο σαστρε ήταν από τις χειρότερες που έχω δει σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.τραγικος
Rene, ο Vieirinha τι παραπάνω θα έκανε στο κενό χώρο; Απέναντι σε αυτόν τον random Welton
Καταρχάς δεν θα του έδινε χώρο.
Το παιδί αμυντικά δεν ξέρει τα βασικά.
Σε παίκτη που σε παίρνει στην ταχύτητα δεν του δίνεις χώρο να γυρίσει και να τρέξει. Τον κόλλας από πίσω τον σπρωχνεις τον κάνεις και κανένα φάουλ όσο είναι με πλάτη και όλα καλά
Ο τρόπος που έπαιξε σήμερα ο Ισπανός θύμισε τον Περέιρα απέναντι στον λιβαι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Τουλάχιστον 2-3 μέτρα έδινε στον παίχτη του.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μιλάμε για τον ίδιο παίκτη που ήρθε πριν 6 μήνες στην ομάδα.
Δεν ήταν απλά κακός, αλλά τραγικός. Πέρσι είχαμε τον Τέιλορ, αλλά ήξερες ότι τόσο μπορεί τόσο δίνει το παλικάρι.
Για τον Σάστρε δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει τόσο στραβά και χάνει μέχρι και τα κοντρόλ χωρίς πίεση, ενώ πέρσι κολλούσε τη μπάλα στα πόδια του.
icue

Δημοσίευση από icue »

john4serres έγραψε:
Σιγουρα δεν θα ηταν αλλου για αλλου μεσα στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπροστά σε αυτόν τον αστείο, ο Τέιλορ είναι ο Καφού.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Βιερίνια βασικός,που πας ρε ατολμε λουτσεσκου,βάλε σαστρε...παίζει τελικά ο σαστρε και κάνει επικά κακό παιχνίδι, άχρηστε μποτο που τον βρήκες και τον έφερες...ο ορισμός του κράζω για να κράζω, α όχι σόρρυ κριτική
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Odi έγραψε:Μπροστά σε αυτόν τον αστείο, ο Τέιλορ είναι ο Καφού.
Τωρα εσυ που χαρακτηριζεις αστειο παικτη της ομαδας εισαι μοντ?
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Η σημερινή εμφάνιση του Σάστρε μου θύμισε ψυχολογικά την εμφάνιση του Κάριους στον τελικό Ρεάλ - Λίβερπουλ.
Είναι εμφάνιση που τελειώνει καριέρα. Δεν θυμάμαι να έχω δει τόσο τραγική εμφάνιση από παίκτη του ΠΑΟΚ όσο ζω (από το 1985 και μετά).
Δεν μιλάμε για 3-4-5 λάθη στο παιχνίδι. Μιλάμε για τραγική εμφάνιση χωρίς θετική ενέργεια στο παιχνίδι. Μιλάμε για πάρτι του αντίπαλου εξτρέμ που του έκλεβε μπάλα για πλάκα.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να δω πως μπορεί να επανέλθει ο παίκτης, κυρίως ψυχολογικά, μετά από τέτοιο παιχνίδι. Καλύτερα να ανέβει κάποιος από την Β' ομάδα, τουλάχιστον για 1-2 μήνες.
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Αν δεν φορούσε ασπρόμαυρα θα ήμουν σίγουρος οτι είναι αντίπαλος......
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Dimitrisou έγραψε:
Odi έγραψε:Μπροστά σε αυτόν τον αστείο, ο Τέιλορ είναι ο Καφού.
Τωρα εσυ που χαρακτηριζεις αστειο παικτη της ομαδας εισαι μοντ?

Για αυτό θυμίζει forum αντιπάλων.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω λεω να πας καπου δανεικος και να κρατησουμε τον Τειλορ για μπακ απ του Λυρα.
Ή να φερουμε πισω τον Τζημα για δευτερο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Παικταρας οταν ηρθε ,αμπαλος σημερα.Ποτε ειχατε δικιο?Απ το ζενιθ στο ναδιρ και παλι απ την αρχη
ΗΜΑΡΤΟΝ.Τα βαζω ενδεικτικα.
renegade έγραψε:
john4serres έγραψε:
Καταρχάς δεν θα του έδινε χώρο.
Το παιδί αμυντικά δεν ξέρει τα βασικά.
Σε παίκτη που σε παίρνει στην ταχύτητα δεν του δίνεις χώρο να γυρίσει και να τρέξει. Τον κόλλας από πίσω τον σπρωχνεις τον κάνεις και κανένα φάουλ όσο είναι με πλάτη και όλα καλά
Ο τρόπος που έπαιξε σήμερα ο Ισπανός θύμισε τον Περέιρα απέναντι στον λιβαι
renegade έγραψε: από renegade » Δευτ Φεβ 07, 2022 6:08 pm
Ο σαστρε δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστης και κακώς γίνονται κάποιες ατυχής συγκρίσεις είτε με τους υπάρχοντες παίκτες είτε γυ την διαφορά μαλαγας ΠΑΟΚ.
Ο σαστρε ήταν ένα παιδί που στην ηλικία των 20 ήταν στα μπλοκακια των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης από μια χώρα που αν δεν μάθεις πολύ καλά τα βασικά δεν παίζεις
από renegade » Δευτ Φεβ 07, 2022 12:50 am
Και μιας και πριν δύο βδομάδες μιλούσαμε για τεχνική στο σουτ,ο τρόπος που σουτάρει εν στάση από τα 25 μέτρα δείχνει το τρομερό του επίπεδο.
οσο για την ταμπακιερα....
kataramenos5 έγραψε:Τετ Μάιος 25, 2022 4:50 pm Ενας παικτης που εχει κανει συνεχομενα καλα παιχνιδια δειχνει οτι εχει την ικανοτητα να τα κανει, οτι μπορει να παιξει σ αυτο το επιπεδο. Το γιατι δε το κανει πλεον εξαρταται απο ενα σωρο αλλους παραγοντες ασχετους με την ικανοτητα του(Σχεσεις με προπονητη, συμπαικτες, γενικοτερο κλιμα ομαδας, ψυχολογικα, τραυματισμος κλπ).
Απο κει και περα πρεπει κυριως η ομαδα ν αναζητησει την αιτια και να δωσει λυση ωστε να βγαζει στο γηπεδο αυτο που μπορει ο καθε ποδοσφαιριστης.
Περασαν μηνες απο τοτε αλλα παλι την ιδια(και χειροτερη) εικόνα εχουμε.
Ο παίκτης επαιζε Μαγιορκα να υπενθυμισω δεν ηταν πουθενας.

Βαζω εδω και την αναλυση του jibbie
https://www.paokmania.gr/stiles/apopsei ... oan-sastre
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”