13. Lucas Taylor Maia Reis
Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis
Να πω το κλασικό ότι η ομάδα πρέπει να ψάχνει επειγόντως δεξί μπακ από τώρα για τον Ιανουάριο; Εε να το πω!
Το να φέρεις χειρότερο μπακ (μη κοινοτικό) από τον ανάλατο και επιρρεπή σε τραυματισμούς Ροντριγκο θεωρείτε κατόρθωμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ετσι λειτουργει η ομαδα
ποιος ειναι καλυτερος?
Πασχαλακης ή Ζιφκοβιτς?
Ροντριγκο ή Τειλορ?
Σβιντερφσκι ή Ακπομ?
Μπισεσβαρ ή Καγκάβα?
Βαρέλα ή Κρέσπο?
ποιος ειναι καλυτερος?
Πασχαλακης ή Ζιφκοβιτς?
Ροντριγκο ή Τειλορ?
Σβιντερφσκι ή Ακπομ?
Μπισεσβαρ ή Καγκάβα?
Βαρέλα ή Κρέσπο?
-
paok düsseldorf
Παίζει να είναι ότι χειρότερο έχω δει σε μπακ στην ομάδα μας. Πραγματικά ήθελα να ξερα τι τμήμα σκάουτινγκ ή μεταγραφών έχουμε.

Photis πίστευα πως δεν υπάρχει χειρότερος απο Ροντρίγκο...
Αλλά με διέψευσαν...
Νοσταλγώ ετο και μπουσαιντι
Αλλά με διέψευσαν...
Μπράβο στον παίχτη για την προσπάθεια..
Σε κάποια κοντινά φαινόταν ότι του είχε βγει η γλώσσα από την κούραση αλλά αυτός το πάλευε.
Δεν ξέρω αν κάναμε την καλύτερη επιλογή για δεξί Μπακ,αλλά όπου φτωχός και η μοίρα του..
Σε κάποια κοντινά φαινόταν ότι του είχε βγει η γλώσσα από την κούραση αλλά αυτός το πάλευε.
Δεν ξέρω αν κάναμε την καλύτερη επιλογή για δεξί Μπακ,αλλά όπου φτωχός και η μοίρα του..
Ετο με κλειστα μάτια.theo86 έγραψε:Photis πίστευα πως δεν υπάρχει χειρότερος απο Ροντρίγκο...
Αλλά με διέψευσαν...
Κουβαλούσε και μπουκαλια νερο στο σορτσακι
- bersekeros
Σκέτη απογοήτευση αυτός ο παίκτης σήμερα. Δεν αποπνέει καμία εμπιστοσύνη.
Ο Κίτσιου είναι γίγαντας και τιτάνας μπροστά του.
Ο Κίτσιου είναι γίγαντας και τιτάνας μπροστά του.
κι όμως κάποιος αετός εδώ μέσα είχε πει ότι σε 3 μήνες θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον μάτος
ουτε τον ροντριγκο δεν μπορει να μας κανει να ξεχασουμε αυτος που δεν τον θυμομαστε κανdanirifle έγραψε:κι όμως κάποιος αετός εδώ μέσα είχε πει ότι σε 3 μήνες θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον μάτος
Danirifle εγώ θυμάμαι κάποιον kostabmx κάπως έτσι τον λένε,που μου έλεγε να ξεκινήσω κολοτουμπες..
-
τσιριγωτης
Φαντάσου τι μάτι έχει ο μέσος οπαδός μαςdanirifle έγραψε:κι όμως κάποιος αετός εδώ μέσα είχε πει ότι σε 3 μήνες θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον μάτος
Νομίζω είμαστε λίγο υπερβολική με τον παίκτη .ήμουν στο γήπεδο σήμερα .το παιδί πατούσε όλοι την πλευρά το πάλευε πολύ το ματς .ο.κ έκανε το χοντρό λάθος αλλά σήμερα νομίζω ήταν από τους διακριθέντες κ με πάθος στις μονομαχίες