Συνυπογράφω!ΑποστόληςΑ έγραψε:Να γίνει mod.
ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
Έχω μία αίσθηση, πως ο ΠΑΟΚ Β΄θα αποτελέσει αντικείμενο λατρείας.
Θες γιατί κ λόγω συμμετοχής πολλών γηγενών θα θυμίζει κάπως old skool days, θές που και τα ατυχή αποτελέσματα δε θα έχουν τρομερή συνέπεια, θες που ίσως η φανέλα δε θα έχει το αποκρουστικό σήμα του χορηγού..
Θες γιατί κ λόγω συμμετοχής πολλών γηγενών θα θυμίζει κάπως old skool days, θές που και τα ατυχή αποτελέσματα δε θα έχουν τρομερή συνέπεια, θες που ίσως η φανέλα δε θα έχει το αποκρουστικό σήμα του χορηγού..
-
Μπαρκαρούτσος
Οι γκαρσιικοί θα βλέπουν ΠΑΟΚ Β' και θα σνομπάρουν τον ΠΑΟΚ Α' και θα κράζουν σε κάθε αγώνα εδώ στο φόρουμ.
Ώσπου θα κάνουν αυτό που κάνω κι εγώ, το ΚΑΕ vs ΠΑΕ..
Βασικά, ΚΑΕ > ΠΑΕ.
Ώσπου θα κάνουν αυτό που κάνω κι εγώ, το ΚΑΕ vs ΠΑΕ..
Βασικά, ΚΑΕ > ΠΑΕ.
Ερώτηση.
Αν ένας παίκτης τα πηγαίνει καλά στην Β' μπορεί την επόμενη βδομάδα να παίξει στην Α'; Ισχύει και το αντίστροφο; Αν η Β' δεν τα πάει καλά, μπορούμε να στείλουμε 3-4 καλούς από την πρώτη ομάδα να σώσουν την παρτίδα; Και το κυριότερο. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με προπονητές; Αν ο Λουτσέσκου κάνει κανα δυο γκέλες συνεχόμενα, μπορούμε να ανεβάσουμε τον Πάμπλο;
Αν ένας παίκτης τα πηγαίνει καλά στην Β' μπορεί την επόμενη βδομάδα να παίξει στην Α'; Ισχύει και το αντίστροφο; Αν η Β' δεν τα πάει καλά, μπορούμε να στείλουμε 3-4 καλούς από την πρώτη ομάδα να σώσουν την παρτίδα; Και το κυριότερο. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με προπονητές; Αν ο Λουτσέσκου κάνει κανα δυο γκέλες συνεχόμενα, μπορούμε να ανεβάσουμε τον Πάμπλο;
Ναι όλα αυτά που περιγράφεις,μπορούν να γίνουν,ακόμα και το τελευταίο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 27 Ιούλ 2021, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Για τους παίκτες ο μόνος περιορισμός είναι ο σαρανταωχτάωρος μεταξύ των δύο ομάδων και ο ηλικιακός για την Β' ομάδα (έως πέντε παίκτες άνω των 23 ετών).
Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει στον κανονισμό είναι ότι εκτός από το ότι δεν μπορούν να ανέβουν στην σουπερλιγκ οι Β ομάδες (λογικό και προφανές) δεν θα μπορούν και να πέσουν κατηγορία.
Δεν ισχύει πουθενά στην Ευρώπη αυτό.
Ελληνική πρωτοτυπία.
Ελληνική πρωτοτυπία.
- bersekeros
Μετά από καμιά 7-8 χρόνια πως μου ήρθε σήμερα στο αμάξι να ανοίξω ράδιο. Λέω κάτσε γιατί δεν πρόλαβα να δω αν έρχεται ο Τζιοβινκο.
Έπεσα πάνω στο Λαγογιαννη.
Πόση τοξικότητα θεέ μου.
Κι επειδή είμαι σίγουρος ότι θα διαβάζει εδώ στο λέω Γιάννη μια χαρά είχες αποσυρθεί.
Παλιά επί Ζαγοράκη άκουγα συνέχεια λίμπερο για την ακρίβεια, σώθηκα που σταμάτησα.
Αλλά αυτό το πράγμα εκτός του ότι έλεγε ότι του καπνίσει αυθαίρετα, ήταν επικίνδυνα αυτά που έλεγε.
Είσαι επικίνδυνος τουλάχιστον! Και όχι δε λες αλήθειες αλλά εξυπηρετείς συμφέροντα! Μόνο τα μαρούλια μπορείς να πείσεις.
ΥΓ: Ειδικά ο στημένος ακροατής που εκθιαζατε τον Μάκη Χάβο που θα ήταν ιδανικός για τον ΠΑΟΚ Β' ότι καλύτερο. Έχεις μείνει αιώνες πίσω. Θλίψη.
Κάντε πέρα ρε για τα νέα παιδιά που σπουδάζουν δημοσιογραφία. Άντε να πούμε δεν έχετε δουλέψει στη ζωή σας.
Έπεσα πάνω στο Λαγογιαννη.
Πόση τοξικότητα θεέ μου.
Κι επειδή είμαι σίγουρος ότι θα διαβάζει εδώ στο λέω Γιάννη μια χαρά είχες αποσυρθεί.
Παλιά επί Ζαγοράκη άκουγα συνέχεια λίμπερο για την ακρίβεια, σώθηκα που σταμάτησα.
Αλλά αυτό το πράγμα εκτός του ότι έλεγε ότι του καπνίσει αυθαίρετα, ήταν επικίνδυνα αυτά που έλεγε.
Είσαι επικίνδυνος τουλάχιστον! Και όχι δε λες αλήθειες αλλά εξυπηρετείς συμφέροντα! Μόνο τα μαρούλια μπορείς να πείσεις.
ΥΓ: Ειδικά ο στημένος ακροατής που εκθιαζατε τον Μάκη Χάβο που θα ήταν ιδανικός για τον ΠΑΟΚ Β' ότι καλύτερο. Έχεις μείνει αιώνες πίσω. Θλίψη.
Κάντε πέρα ρε για τα νέα παιδιά που σπουδάζουν δημοσιογραφία. Άντε να πούμε δεν έχετε δουλέψει στη ζωή σας.
- ΑποστόληςΑ
Μπορούν να πέσουν είτε βαθμολογικά είτε αυτόματα στην περίπτωση που βρεθούν στην ίδια κατηγορία με την α΄ ομάδα.obanebane έγραψε:Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει στον κανονισμό είναι ότι εκτός από το ότι δεν μπορούν να ανέβουν στην σουπερλιγκ οι Β ομάδες (λογικό και προφανές) δεν θα μπορούν και να πέσουν κατηγορία.
Ελληνική πρωτοτυπία.
Πολύ σπάνια και δύσκολη περίπτωση αυτή Αποστόλη.
Το θέμα είναι να πέφτουν βαθμολογικά, θα ήταν και πιο δίκαιο για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.
Το θέμα είναι να πέφτουν βαθμολογικά, θα ήταν και πιο δίκαιο για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.
- ΑποστόληςΑ
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες Β δεν θα συμμετέχουν στα πλέι οφ ή πλέι άουτ, κι αυτό σημαίνει πως δεν θα ανεβαίνουν και δεν θα υποβιβάζονται.