Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Δεξί μπακ δεν θα διαρρεύσει το όνομα;;
Από το ηφαίστειο του Γιώργου, έχω μια αίσθηση ότι θα έχουμε δυναμικό ξεκίνημα
Από το ηφαίστειο του Γιώργου, έχω μια αίσθηση ότι θα έχουμε δυναμικό ξεκίνημα
Κάθε 100 σελίδες .. μην το χαλάσουμεpanta έγραψε:ζεστοί είμαστε, σε ποια σελίδα σκάνε οι ανακοινώσεις ?
Άσε που φέτος θα ξεπεράσουμε τις 1000 ..
Γι αυτό γράφε αδερφέ

- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ ότι άκουσα χθεςlaska4 έγραψε:Καλημερα !!!!βγηκε τιποτα για μεταγραφη ή απο τα χθεσινα λετε ;;
Να σου πω κάτι μου φαίνεται δύσκολο να κλείσουμε παίχτη τόσο γρήγορα γιατί προέχει ο αθλητικός διευθυντής, εκτός και αν είναι κάνας παίχτης που ζήτησε ο Λου πριν υπογράψει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Πέμ 27 Μάιος 2021, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
έχω την αίσθηση οτι θα κινηθούμε πολύ πιο γρήγορα απο οτι άλλες χρονιές γιατί όπως φάνηκε απο τις ανακοινώσεις εχτές ο Λουτσε είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό και παρακολουθούσε την ομάδα.
Δε θα με εξέπληττε αν σήμερα ανακοινωθεί Τ.Δ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να το δω και να μην το πιστεύωpanta έγραψε:έχω την αίσθηση οτι θα κινηθούμε πολύ πιο γρήγορα απο οτι άλλες χρονιές γιατί όπως φάνηκε απο τις ανακοινώσεις εχτές ο Λουτσε είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό και παρακολουθούσε την ομάδα.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι τόσο γρήγορα προπονητή δεν έχουμε ξανανακοινωσει :p
"Αποδέσμευση" σημαίνει να του πληρώσεις το συμβόλαιό του μέχρι τη λήξη του.kosths BXL έγραψε:ε ναι αλλα βαρελα ρε φιλε ας ειμαστε ειλικρινεις δεν μπορει αλλη χρονια ειδικα σε 2αδα στοπερ....1,2 που παιρνει αλλη χρονια δεν γινεται πρεπει να τον αποδεσμευσουνε .
Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή, 1,1εκ.+εφορία=1,5εκ. περίπου.
Ας είμαστε λίγο σοβαροί.
Από την άλλη, έχω βδομάδες που λέω ότι ΚΑΝΕΝΑ στόπερ μας, πλην του Ίγκασον, δεν μπορεί να παίξει σε 2άδα.
Βαρέλα-Κρέσπο-Βιειρίνια είναι πολύ μεγάλοι και κατά συνέπεια ΑΡΓΟΙ,
ενώ Μιχαηλίδης-Μιχάι δεν είναι ακόμα αρκετά ώριμοι και θα κάνουν αναπόφευκτα πολλά λάθη.
Δυστυχώς όμως, έτσι είναι τα πράγματα. Ομάδα δεν μπορείς να κάνεις σε ένα καλοκαίρι, διώχνοντας όσους δεν σου αρέσουν για αν φέρεις άλλους.
Είτε τους πουλάς με λίγο (διαχειρίσιμο) χάσιμο, είτε τους αντικαθιστάς όταν λήξει το συμβόλαιό τους (μελλοντικά).
άσχετο σχετικό, πότε θα ξέρουμε αν θα γίνουν β ομάδες? και αν θα γίνουν μπορούμε παίκτες που έχουν συμβόλαια να τους στείλουμε εκεί? θα είναι οι παίκτες της δεύτερης ομάδας ιντερτσεινσιμπλε με αυτούς της πρώτης? πως λειτουργεί η όλη φάση σε άλλες χώρες που έχουν Β ομάδες?
Γιατί είναι ο Ινγκασον μόνο που μπορεί να παίξει σε δυάδα; Ούτε γρηγορότερος είναι απ' τους άλλους ούτε με λιγότερα λάθη.
Ο τ.δ λένε θα κλείσει το παρα πολυ μέχρι την Τετάρτη...αρα μπορεί και στο σκ να έχουμε νέα και από αυτό το θέμαMitsospaoki4 έγραψε:Εγώ ότι άκουσα χθεςlaska4 έγραψε:Καλημερα !!!!βγηκε τιποτα για μεταγραφη ή απο τα χθεσινα λετε ;;
Να σου πω κάτι μου φαίνεται δύσκολο να κλείσουμε παίχτη τόσο γρήγορα γιατί προέχει ο αθλητικός διευθυντής, εκτός και αν είναι κάνας παίχτης που ζήτησε ο Λου πριν υπογράψει
Βαρέλα κρεσπο θα πρέπει πλέον να μη λογίζονται ως βασικοί αλλά μέρος του rotation.. ο ινγκα χάνει προετοιμασία και θα είναι εκτος κάνα μήνα ακόμα .. Μιχαϊλίδης κ Μιχαι μπορουν να σηκώσουν το βάρος ;;;
Πολύ δυνατός γρίφος
Πολύ δυνατός γρίφος