14. Andrija Zivkovic
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ας ειναι καλα κατι τσογλανοι απο Πορτογαλια γιατι τετοια παικτουρα δεν θα βλεπαμε στα μερη μας.
Παιχταρά μου κάθε στιγμή στον αγωνιστικό χώρο είναι ευκαιρία να ευχαριστούμε τις μπαλαδόφατσες της Λισαβόνας ...
όαση σήμερα η προσποίηση σου στο γκολ του αρχηγού ... το πως σταμάτησες το τρέξιμο προς την μπάλα θύμισε κάτι από παλιά και από παιχταράδες του παρελθόντος ...
όαση σήμερα η προσποίηση σου στο γκολ του αρχηγού ... το πως σταμάτησες το τρέξιμο προς την μπάλα θύμισε κάτι από παλιά και από παιχταράδες του παρελθόντος ...
- bersekeros
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- Επικοινωνία:
Όλα τα λεφτά ένα βλέμμα αλά Jack Nicolson στην "Λάμψη" σε έναν παίκτη της Λαμίας που έπεσε κάνοντας θέατρο στο 92 της συνάντησης
- bersekeros
Εμένα μου θυμίζει λίγο και τον Κόλιν Φάρελ στο προσωπο και στο βλέμμα.
Χρόνια Πολλά brate.
Χρόνια Πολλά brate.
Πάντως συγνώμη αν γίνομαι κακουλης,το παλικάρι είναι μεγάλη παικτουρα για τα ελληνικά δεδομένα ,αλλά νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί δεν ανήκει στο τοπ επίπεδο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ μας στην υπόθεση παραμονή ,εκτός και αν προκύψει σούπερ πρόταση οικονομικά από πρωταθλήματα τύπου Τουρκίας,Ρωσίας,Καταρ...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όσο μποι του λείπει τόση τσατίλα έχει. Καψούρα ο Ανδρίκος.boogeyman77 έγραψε:Όλα τα λεφτά ένα βλέμμα αλά Jack Nicolson στην "Λάμψη" σε έναν παίκτη της Λαμίας που έπεσε κάνοντας θέατρο στο 92 της συνάντησης
- ΑποστόληςΑ
Ε ενταξει ομως υπαρχουν και ενδιαμεσα επιπεδα. Ανετα παιζει σε μια ντορτμουντ, μια ατλετικο...joshua έγραψε:Πάντως συγνώμη αν γίνομαι κακουλης,το παλικάρι είναι μεγάλη παικτουρα για τα ελληνικά δεδομένα ,αλλά νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί δεν ανήκει στο τοπ επίπεδο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ μας στην υπόθεση παραμονή ,εκτός και αν προκύψει σούπερ πρόταση οικονομικά από πρωταθλήματα τύπου Τουρκίας,Ρωσίας,Καταρ...
Mια χαρα τα λες ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα..joshua έγραψε:Πάντως συγνώμη αν γίνομαι κακουλης,το παλικάρι είναι μεγάλη παικτουρα για τα ελληνικά δεδομένα ,αλλά νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί δεν ανήκει στο τοπ επίπεδο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ μας στην υπόθεση παραμονή ,εκτός και αν προκύψει σούπερ πρόταση οικονομικά από πρωταθλήματα τύπου Τουρκίας,Ρωσίας,Καταρ...
Η Ντορτμουντ και η ατλετικο δεν ειναι τοπ επιπεδο,πλακα κανεις ρε Dim? Και προφανως οχι δεν μπορει να παιξει σε αυτες...