soflodoras έγραψε:
Αυτο το ποσταρισμα πρεπει να διδασκεται στα σχολεια. Εγω θα το εκτυπωσω και θα το βαλω πανω απο το κρεβατι , διπλα απο τις εικονες του Γκαρσία, του Ανδρέα Παπανδρέου και του Καζαντζίδη. Ιδιως αυτο το «τα παιδια μας» αναφερομενος στους παικτες μας με εστειλε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ο Ζίφκοβιτς προστίθεται στους ῾᾽2᾽᾽ του 3421. Ἀρα έχουμε και λέμε:
Τζόλης, Πέλκας, Ζαμπά, Ζίφκο και το πουλέν Μπίσε.
Φυσικά έχουμε και στα πιτσιρίκια τον Κούτσια που δεν ξέρω άν λογίζεται για φόρ ή στους πλάγιους.
Νομίζω λοιπόν ότι κάποιος ίσως φύγει. Μακάρι να μην φύγει κανείς, αλλά δεν ξέρω αν ο Μπίσε χωράει εδώ.
Μπράβο στον Ρέμπε.
Εγώ θα παρακολουθώ και θα περιμένω και αυτόν:
https://www.youtube.com/watch?v=tqYpdT7OZKM
Τζόλης, Πέλκας, Ζαμπά, Ζίφκο και το πουλέν Μπίσε.
Φυσικά έχουμε και στα πιτσιρίκια τον Κούτσια που δεν ξέρω άν λογίζεται για φόρ ή στους πλάγιους.
Νομίζω λοιπόν ότι κάποιος ίσως φύγει. Μακάρι να μην φύγει κανείς, αλλά δεν ξέρω αν ο Μπίσε χωράει εδώ.
Μπράβο στον Ρέμπε.
Εγώ θα παρακολουθώ και θα περιμένω και αυτόν:
https://www.youtube.com/watch?v=tqYpdT7OZKM
Ελα καλημερες!!! Αντε να τελειωνει σημερα του Ζιφκοβιτς και να παιρνει σειρα ο χαφ,να μαθουμε σημερα ονομα,αν και μεταξυ μας δεν δινω πολλες πιθανοτητες αν δεν υπαρξει αποχωρηση και αυτες εχουν κολησει.Υπαρχει πραμα για φευγιο,τερματοφυλακας(ες),στοπερ,χαφ,Ουαρντα,ισως και Μπισεσβαρ περιμενουν...
Γιατί είστε τόσο σγουροί ότι θα κολλήσει σε αυτόν τον σχηματισμό; Με ένα - δυο καλούς παίκτες άνετα μπορεί να ξαναγυρίσει με 4 στην άμυναMagpies4 έγραψε:Ο Ζίφκοβιτς προστίθεται στους ῾᾽2᾽᾽ του 3421.
- Sick Bastard
pilotos έγραψε:Το ψάχνουμε πώς να διώξουμε τον εσιτι πώς προκύπτει παίδες;
Από εδώ μέσα;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω απ την καδρονιακού επιπέδου αμπαλοσύνη του
- ΑποστόληςΑ
[youtube]L1UZYRwKeNY[/youtube]
To goal του Zivkovic στον αγώνα Partizan - Steaua 4-2
H Στέουα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 1-2, αλλά ο δικός μας Varela (αρχηγός) έκανε πέναλτυ στο 47΄ και αποβλήθηκε. Ο τερματάς της Partizan είναι ο Zivko
To goal του Zivkovic στον αγώνα Partizan - Steaua 4-2
H Στέουα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 1-2, αλλά ο δικός μας Varela (αρχηγός) έκανε πέναλτυ στο 47΄ και αποβλήθηκε. Ο τερματάς της Partizan είναι ο Zivko
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 04 Σεπ 2020, 08:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximus
Και όμως...πουλάει!invincible έγραψε:
Αυτό που σου λέει είναι σωστό ο Κόλκας ο ΠΑΟΚ πάει για μέσοεπιθετικό όχι εξτρεμ . Για να λες σε σωστά Ελληνικά πάω για εξτρεμ πρέπει να παίζεις πχ 4 4 2. Όταν δεν παίζεις με εξτρεμ πως πας για εξτρέμ? Πας για μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει πχ αν χρειαστεί και εξτρέμ ή 10αρι ή 8αρι ή 9,5 κτλ. Αλλά δεν γίνεται να μπω στα goodies και να πω θα ήθελα τρία σουβλάκια . Αφού δεν πουλάει σουβλάκια![]()
- ΑποστόληςΑ
καδρονιακού , από το καδρόνι ;Sick Bastard έγραψε:pilotos έγραψε:Το ψάχνουμε πώς να διώξουμε τον εσιτι πώς προκύπτει παίδες;
Από εδώ μέσα;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω απ την καδρονιακού επιπέδου αμπαλοσύνη του
- Maximus
Νομίζω ειμαστε λίγο άδικοι με τον Εσίτι.
Ισως να μην κολλάει τοσο με την ομάδα, αλλά δεν ειναι τοσο καρδόνι, όσο ακουγεται.
Καταρχήν δεν μπορεσε να βρει ποτέ ρυθμό (και ουτε προκειται μαλλον στην ομαδα μας).
Αλλου ισως εινα πιο χρήσιμος...
Αλλά καδρόνι, μπετατζης,πορτιέρης κλπ ειναι λίγο αδικο...
Ισως να μην κολλάει τοσο με την ομάδα, αλλά δεν ειναι τοσο καρδόνι, όσο ακουγεται.
Καταρχήν δεν μπορεσε να βρει ποτέ ρυθμό (και ουτε προκειται μαλλον στην ομαδα μας).
Αλλου ισως εινα πιο χρήσιμος...
Αλλά καδρόνι, μπετατζης,πορτιέρης κλπ ειναι λίγο αδικο...
Ειναι απλα ενας μετριος παικτης,τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο,μαλιστα με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που δεν μπορουν να ευδοκιμισουν σε ομαδα που κανει πρωταθλητισο και παντα σε σχεση με το κοστος της μεταγραφης.Δεν αποκτηθηκε ως ενας παικτης που θα συμπληρωνει την γραμμη.Ειναι η πιο ακριβη μας μεταγραφη στη θεση.
-
BlackFriday