32. Nika Ninua

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Norte

Re: 32. Nika Ninua

Δημοσίευση από Norte »

ο νινουα ειναι μπασκετικος ποδοσφαιριστης...
πως βαζουν κανα ψηλο στο μπασκετ να παρει κανα φαουλ για 4-5 λεπτα καπως ετσι και αυτος ειναι να μπαινει για κανα 10λεπτο οταν πιεζουμε για γκολ να εκτελει 2-3 στημενα και μετα αμεσως να πηγαινει στον παγκο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

painkiller4 έγραψε:Το ότι βρίσκεται παραγκωνισμενος αυτός ο παίκτης για να παίζει ο μουργκ είναι από τα πολλά ανεξήγητα που υπάρχουν.
Στον μόνο τομέα που υπερτερεί ο Murg είναι η ταχύτητα. Ίσως και σε κάποιες ανασταλτικές ικανότητες. Ο Νίκα είναι ψηλός και δείχνει πιο αργός απ' ό,τι πιθανόν είναι και το βασικό του μείον είναι ότι δεν εμφανίζει ανασταλτικές αρετές, γιατί υποτίθεται ότι τον πήραμε για 6ρι. Τελικά αποδείχτηκε ότι έχει άλλες αρετές, πιο επιτελικές. Πιστεύω ότι ο παίκτης αυτός μπορεί να εμφανίσει μεγάλη βελτίωση και να γίνει κομβικός για τον ΠΑΟΚ, αν βελτιωθεί.
Σε κάθε περίπτωση ο PG οφείλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής, πολλώ μάλλον τώρα που αποφάσισε να μην τον δώσει δανεικό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος στα μικρά ματς τουλάχιστον να είναι στην ενδεκάδα.
Σε παιχνίδια που έχουμε 10-15 στημένα ( κόρνερ φάουλ) γύρω από την περιοχή και με τα χτυπήματα του να καταλήγουν τουλάχιστον 1/2 σε τελική πρέπει να βρεθεί χώρος
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Ο πουατης κάνει κάτι στημένα τηλεκατευθυνόμενα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ειλικρινά με την περίπτωσή του δεν ξέρω τι να πω. Τέτοιο πόδι διαβήτη δε βρίσκεις εύκολα -να μην πω σπανιότατα.
Είναι το πρόβλημα τακτικό, σωματικό, δεν ξέρω. Deep lying playmaker ίσως;
ΌΛΑ τα στημένα του όποτε έπαιξε φωτιά κ του κάθονται κ κάτι πάσες υπερακριβείας από πίσω που θυμίζουν τον προπονητή του.
Άλλα τέτοιο skillset δεν το αφήνεις να φύγει εύκολα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λογικά θα ξεκινήσει την Τετάρτη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το θέμα δεν είναι ότι είναι απλά διαβήτης ( και ο μουργκ για παράδειγμα έχει αξιόλογο ποδαράκι) το θέμα είναι ο συνδυασμός ταχύτητας της μπάλας και εξωφρενικων φαλτσων που δυσκολεύουν ακόμα και αμυντικούς πολύ υψηλού επιπέδου
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απλά πρέπει να δυναμωσει, να αποκτησει ενταση, να σταματησει να φοβαται να κρατησει μπαλα και να την καλυψει,να μαθει να την καλυπτει, να αποκτήσει τρεξιματα κλπ...
Αν ολα αυτα μπορει να τα μαθει σε ενα εξαμηνο, τοτε καλως.
Αλλιως δεν θα παιξει ποτε μπαλα σε μας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Λογικά θα ξεκινήσει την Τετάρτη.
Μακάρι.
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

tolis01 έγραψε:Ειλικρινά με την περίπτωσή του δεν ξέρω τι να πω. Τέτοιο πόδι διαβήτη δε βρίσκεις εύκολα -να μην πω σπανιότατα.
Είναι το πρόβλημα τακτικό, σωματικό, δεν ξέρω. Deep lying playmaker ίσως;
ΌΛΑ τα στημένα του όποτε έπαιξε φωτιά κ του κάθονται κ κάτι πάσες υπερακριβείας από πίσω που θυμίζουν τον προπονητή του.
Άλλα τέτοιο skillset δεν το αφήνεις να φύγει εύκολα.
Πράγματι Tolis01, τέτοιο αριστερό νομίζω είδαμε τελευταία φορά Φραντζέσκο/Τσιάρτα στην Ελλάδα. 1-2 κάθε 20-25 χρόνια δλδ. Το θέμα είναι πως το παιδί γεννήθηκε σε λάθος εποχή. Αν έπαιζε μπάλα στα τέλη του '90, όπου η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών δεν ήταν τοπ αθλητές (μερικοί δεν ήταν καν αθλητές :mrgreen: ), θα μπορούσε να σταθεί σε μεγάλη ομάδα, κορυφαίου πρωταθλήματος. Για το ποδόσφαιρο όμως του 2020 έχει αρκετές χτυπητές αδυναμίες, όπως όλοι βλέπουμε. 21 χρονών είναι όμως. Μακάρι να δουλέψει, να πάρει ευκαιρίες και να αποτελέσει σταθερά για την ομάδα τα επόμενα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Gospi έγραψε:Απλά πρέπει να δυναμωσει, να αποκτησει ενταση, να σταματησει να φοβαται να κρατησει μπαλα και να την καλυψει,να μαθει να την καλυπτει, να αποκτήσει τρεξιματα κλπ...
Αν ολα αυτα μπορει να τα μαθει σε ενα εξαμηνο, τοτε καλως.
Αλλιως δεν θα παιξει ποτε μπαλα σε μας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω πως ο δανεισμός στν Ανόρθωση θα ήταν η τέλεια λύση, αν όντως τον ήθελε τόσο πολύ, όσο γραφόταν, ο Κετσμπάγια. Εκτός κι αν ο Πάμπλο έχει κάποιο άλλο πλάνο στο μυαλό του για τον Καυκάσιο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Χρειάζεται υπομονή με τον παίκτη. Ειδικότερα για ένα παιδί που ίσως δεν μιλάει καθόλου αγγλικά. Έχει πάστα σπάνια στα πόδια του. Και χρειάζεται χρόνο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν ξερω ακομα για αυτον. Τεινω να πιστευω πως δε θα στεριωσει, μακαρι να πεσω εξω
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεν είναι για 8άρι ο τύπος 8/10 ή εξτρεμ που συγκλίνει

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Θεωρώ πως είναι από τους πιο αδικημένους της διαχείρισης του ρόστερ. Ελπίζω να διορθωθεί αυτό, γιατί το ταβάνι του είναι πολύ ψηλό. Δεν είναι τυχαίο πως βρισκόταν στα μπλοκάκια συλλόγων υψηλού επιπέδου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”